Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές

Return

από JohnDag
Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Εντάξει δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Μειτε σήμερα
από JohnDag
Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς ήταν ότι φέραμε τον Μειτε από την αρχή και έκανε προετοιμασία.

Όποιον άλλον και να φέρουμε.

Με αυτόν στην ενδεκάδα όλα γίνονται καλύτερα.
από JohnDag
Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω, κάποιοι έγραφαν (χωρίς ντροπή :D) για πώληση Ντεσποντοφ.

Είναι αδιανόητη πολυτέλεια ο Βούλγαρος και όταν είναι καλά ψυχολογικά είναι σκέτη απόλαυση.
από JohnDag
Παρ 29 Αύγ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

1) Η σύγκριση Πιρόλα-Βολιάκο είναι apples vs oranges. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε παραπάνω, όποιος έχει έστω και μια επιδερμική επαφή με την Serie A γνωρίζει γιατί.

2) Μαυροπάνος μόνο δανεικός με 60-70% του συμβολαίου του. Σε νούμερα που ξεφεύγουν δεν υπάρχει καμία λογική να μπούμε και ούτε καμία ...
από JohnDag
Παρ 29 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Μια χαρά κλήρωση.

Καλές ομάδες, ωραία ταξιδάκια, όμορφες Ευρωπαϊκές βραδιές.

Οι εκδρομές δεν σταματάνε..
από JohnDag
Παρ 29 Αύγ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Ε εντάξει, τόσο ο Ραζβάν όσο και ο Αντρέ μίλησαν για κινήσεις που θα γίνουν.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ως προς αυτό.

Τώρα το τι θα ρθει εν τέλη ας περιμένουμε να το δούμε. Λίγο υπομονή εδώ που φτάσαμε και σύντομα θα ξέρουμε.
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Γίνεται να σταματήσει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα "Καλά δεν ξέρει ο πρώην αρχισκάουτερ της Γιούβε";

Πρώτον, σας είπε κανείς ότι οι αρχισκάουτερ δεν κάνουν λάθη; Ο Πορτογάλος πρώην αρχισκάουτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, 2 ομάδων που εξειδικεύονται στο να βρίσκουν διαμάντια, έδωσε 3.5Μ για να ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά, σταματήστε για το όνομα του Θεού να συγκρίνετε τον Βολιάκο με τον Πιρόλα.

Πρώτον, έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.

Δεύτερον, ο Πιρόλα θεωρούνταν ένα από τα next big things για την άμυνα στην Ιταλία (και το ξέραμε πριν έρθει στον Ολυμπιακό αυτό) και ο Βολιάκο μέχρι τα 25 του δεν είχε παίξει ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να πω κάτι που το διαβάζω συνέχεια και με ενοχλεί μιας και είμαι και εγώ καινούργιο μέλος.
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.

ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Vogliacco έχει ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Τζένοα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το ότι δένεται με ομάδες και οπαδούς μόνο θετικό μπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.

Ο Bianco είναι ένας πολύ ωραίος και κοντρολαρισμένος Mezzala πράγμα που είναι λίγο ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.

Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Στα γρηγορα που τσεκαρα τα συστηματα που επαιζε η Μοντσα περισυ με τον Μπιανκο,σε καποια ματς τον χρησιμοποιουσε με δυαδα στα χαφ και στα περισσοτερα σε 3αδα σαν 6αρι,πιθανολογω σαν πλεημεηκερ.

Mezzala, αριστερός εσωτερικός.

Αυτή είναι η καλή του θέση.

Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Mezzala, αριστερός εσωτερικός.

Αυτή είναι η καλή του θέση.

Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά από τον Γενάρη και μετά να δούμε 3άδα στο κέντρο στα δύσκολα ματς με Μειτε ως DLP και Bianco, Ζαφ ως mezzala δεξιά αριστερά.

Είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου ο Ραζβάν άλλωστε.

Βεβαια ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.

Hot take, δε νομίζω ότι ο Πουέρτα θα ερχόταν για 4-5ος και επίσης δε νομίζω ...