Πάντα οι ομάδες του Λουτσεσκου ξεκινάνε υποτονικά την σεζόν αλλά αυτό το φετινό ειναι άλλο πράγμα.
0 γκολ σε 3 90λεπτα με 1(;) καθαρή ευκαιρία.
Πλήρης απουσία πλάνου με παίκτες και μπάλα να περιφέρονται άσκοπα στον αγωνιστικό χώρο.
Και γιομες. Άπειρες γιομες λες και βλέπουμε ομάδα περασμένων ...
Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά, η ευθύνη γι’ αυτό που βλέπουμε ανήκει ξεκάθαρα στον προπονητή.
Όταν σέρνεται ΟΛΗ η ομάδα, το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι ατομικό.
Και όταν το πρόβλημα είναι συνολικό, η ευθύνη καταλήγει στον προπονητή.
Δεν ξέρω τι έκανε στην φετινή προετοιμασία, μπορεί σε 2-3 μήνες η ομάδα να πετάει ...
Όταν σέρνεται ΟΛΗ η ομάδα, το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι ατομικό.
Και όταν το πρόβλημα είναι συνολικό, η ευθύνη καταλήγει στον προπονητή.
Δεν ξέρω τι έκανε στην φετινή προετοιμασία, μπορεί σε 2-3 μήνες η ομάδα να πετάει ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
makispaspartou
Κοίτα, υπάρχει η συζήτηση με τα αν (αν έμπαινε γκολ) και τα ευχολόγια (θα ρίξουμε 5) και η συζήτηση βάση πεπραγμένων.
Εγώ σε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι θέλουμε να γίνει στο μέλλον δεν μπαίνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρίνω αυτά που έχω δει σε 3 ...
Κοίτα, υπάρχει η συζήτηση με τα αν (αν έμπαινε γκολ) και τα ευχολόγια (θα ρίξουμε 5) και η συζήτηση βάση πεπραγμένων.
Εγώ σε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι θέλουμε να γίνει στο μέλλον δεν μπαίνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρίνω αυτά που έχω δει σε 3 ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάκη, κανένα συμπέρασμα δεν βγάζω για το τι θα συμβεί στο μέλλον ούτε προκαταβάλω τίποτα. Κάνω απλά κριτική με βάση του τι έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Που και πάλι, πολύ πιθανό να μην το έκανα καν αν η εικόνα δεν ήταν τόσο out of the ordinary ακόμα για ομάδα Λουτσέσκου αρχή της χρονιάς.
Μακάρι να ...
Που και πάλι, πολύ πιθανό να μην το έκανα καν αν η εικόνα δεν ήταν τόσο out of the ordinary ακόμα για ομάδα Λουτσέσκου αρχή της χρονιάς.
Μακάρι να ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ θεωρώ ότι ο Κένυ είναι πολύ καλός παίχτης και αυτό έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται.
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα μπέρδεμα, μην δίνετε βάση σε δημοσιογράφους που δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραχωρηθεί αμέσως δανεικός στην Σλάβια.
Θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα παίξει ένα εξάμηνο στην Σλάβια ως δανεικός.
Είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσει η συγκεκριμένη ...
Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραχωρηθεί αμέσως δανεικός στην Σλάβια.
Θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα παίξει ένα εξάμηνο στην Σλάβια ως δανεικός.
Είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσει η συγκεκριμένη ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορούμε να πάρουμε παίκτη κανονικά με μεταγραφή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.
Από την άλλη καλή τύχη στο να βρεις σοβαρό παίχτη να δεχτεί να ρθει και να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Θυμίζω ότι πέρσι αφήσαμε τον στόπερ για μετά τις 2/9 και καταφέραμε και πήραμε τελευταία στιγμή τον..Λόβρεν.
Ας το ...
Από την άλλη καλή τύχη στο να βρεις σοβαρό παίχτη να δεχτεί να ρθει και να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Θυμίζω ότι πέρσι αφήσαμε τον στόπερ για μετά τις 2/9 και καταφέραμε και πήραμε τελευταία στιγμή τον..Λόβρεν.
Ας το ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια ξένος που θα δεχτεί αψήφιστα να πάει σε ομάδα και να είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας μάλλον δεν θα είναι και πολύ σόι σαν παίκτης.
Άρα επιστρέφουμε στο αρχικό μας πρόβλημα.
Άρα επιστρέφουμε στο αρχικό μας πρόβλημα.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αρχικά, χαλαρώστε λίγο το κορμί σας τα παλιά μέλη.
Είμαστε πολλά χρόνια εδώ μέσα, πολλοι γνωριζόμαστε και προσωπικά και γενικά είναι ανόητο να θέτονται ερωτήματα που αφορούν το ΠΑΟΚτσηδιλικι μελών όπως πχ ο Paokovios.
Προφανώς και διαφωνούμε σε πολλά, προφανώς και μαλώνουμε ενίοτε αλλά η αγάπη για ...
Είμαστε πολλά χρόνια εδώ μέσα, πολλοι γνωριζόμαστε και προσωπικά και γενικά είναι ανόητο να θέτονται ερωτήματα που αφορούν το ΠΑΟΚτσηδιλικι μελών όπως πχ ο Paokovios.
Προφανώς και διαφωνούμε σε πολλά, προφανώς και μαλώνουμε ενίοτε αλλά η αγάπη για ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παβλενκα ήρθε συνειδητά για 2ος στην ιεραρχία γκολκιπερ ρε συ icue γνωρίζοντας ότι θα πάρει 5-10 παιχνίδια όλο τον χρόνο.
Τι παράδειγμα είναι αυτό τώρα και τι σχέση έχει με τον στόπερ που θέλουμε να πάρουμε που προορίζεται για βασικός;
Τι παράδειγμα είναι αυτό τώρα και τι σχέση έχει με τον στόπερ που θέλουμε να πάρουμε που προορίζεται για βασικός;
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοτε να το κλεισουμε το τοπικ μην πω να κλεισουμε το τμημα μεταγραφων της ΠΑΕ...We will always have πιτσιρικαδες...Οταν καποιοι βεβαια λεγαμε για τον Τζιμα καποιοι απαντουσαν δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα ειναι ετοιμοι ο Μυθου ,ο Μπαταουλας και ο Τσοπουρογλου...
Τον Τζιμα την χρονια που ηταν ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία αφού οι Χατσίδης, Μπαταούλας και Μύθου είναι τόσο μεγάλα ταλέντα ας φέρουν απλά ένα δανεικό χαφ για κάλυψη αν δεν έρθει ο Ζαφ από τώρα και είμαστε κομπλέ.
Εγώ αν είναι συνειδητή απόφαση και γίνει γιατί πιστεύουν στους παίκτες και έχουν σκοπό να τους δώσουν χρόνο δεν θα πω τίποτα.
Απλά, μην ...
Εγώ αν είναι συνειδητή απόφαση και γίνει γιατί πιστεύουν στους παίκτες και έχουν σκοπό να τους δώσουν χρόνο δεν θα πω τίποτα.
Απλά, μην ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να θυμήσω ότι η πρόβλεψη για Ντέλια Τζίμα ήταν ακριβώς η ίδια. Κ για Κούλιε πάγκος, φέρνοντας για βασικό τον τεράστιο Νάσμπεργκ που περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα ως μάννα εξ ουρανού. Μυρωδιά δεν έχουν!
Όχι ρε φίλε, καμία σχέση.
Το hype για Ντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα ήταν τρελό ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chotard/profil/spieler/624037
με 2,4 βλεπω οτι εκλεισε,ενα τριαρι ζητουσαν απο μας
οταν δεν παιρνεις 23χρονο Γαλλο που ερχοταν σε μας
και τελειωνει του Οζντοεφ του χρονου
και ξανα μανα θα ψαχνουμε και θα φερουμε τελευταια ωρα καποιον ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
San4
Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.
Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.
Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...