Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές

Return

από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...
από Azrael
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ νομίζω είναι καιρός να σταματήσεις τα ληγμένα. Σε χαλάνε

οταν σταματησει να αγοραζει τετοια ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ

Σε χαλασαν ο τειλορ ο κενι ο μειτε και ο ταισον που τους εφερες ελευθερους πριν ξεκινησουν καν οι προπονησεις ε; Οταν θες να πεις απλα την αποψη σου, οτι δεν γουσταρεις τον ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος αφιερώνει ωδές στον τιτανοτεράστιο θρύλο, το βαζελο και τη χάρτινη και κατά τ άλλα θέλει να φύγει ο Ιβαν γιατί ενδιαφέρεται για το καλό του ΠΑΟΚ. Ρε τι τραβάμε
από eorptol1
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Σε χαλασαν ο τειλορ ο κενι ο μειτε και ο ταισον που τους εφερες ελευθερους πριν ξεκινησουν καν οι προπονησεις ε; Οταν θες να πεις απλα την αποψη σου, οτι δεν γουσταρεις τον Ιβαν (δεκτο και σεβαστο) αλλα για να υποστηριξεις την αποψη σου αγνοεις ΓΕΓΟΝΟΤΑ εκτιθεσαι φιλε, ειτε ως αμπαλος ειτε ...
από Dimitrisou
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ το ότι ήσουν στη φιέστα είναι φοβερό επιχείρημα..
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Τι από όλα αυτά έχει σχέση με μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

Κόψτε το
από Kabamaru11
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:35 Αποκλείεται τόσα, λογικά 5εκ σε 2 χρόνια (2,5 ετήσιο που ήταν οι απαιτήσεις του)

Όπως και να έχει ας δούμε και εμείς πως θα κινηθούμε εν τέλη και σε τι ποσά.

Υποτίθεται δεν έχουμε δει ακόμα τις ακριβές κινήσεις μας.
Καρφωθηκες,θα φερει ο Τελης κανα παικταρα; :lol:
από DimitrisS
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Να δειτε που τελικα εως τελος Αυγουστου θα φερουμε τρια φορ και ουτε ενα δε θα ειναι ο Κεντιρα και δε θα ξερουμε πως να το διαχειριστουμε.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:18 Λάθος που δεν ανανεωσαμε Σαματα. Πολύ δυνατό κεφάλι.
Έχω έναν φίλο Πόντιο από Πολίχνη, αυτός να δεις δυνατό κεφάλι.
από Magpies4
Δευ 04 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλός παίκτης ο Γιοβιτς , αλλά σε καθαρά πτωτική πορεία με πολλούς τραυματισμούς.

9/10 τέτοιες περιπτώσεις δεν πιάνουν στην Ελλάδα. Βλέπε Λαμελα, Μαρσιαλ , Καγκαβα, Μαρσέλο κλπ.

Δύο είναι οι πιό άμπαλοι προεδράδες. Ο ένας άλλαξε όλη την ομάδα και έδωσε 3 χαρτιά (λένε) να φέρει έναν ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.

Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να ...
από TylerDurden
Δευ 04 Αύγ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
από Σουριναμέζος
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

@charisiad
Το ρόστερ του 9, ρόστερ του 5 και ρόστερ του 10 είναι για τις παιχνιδομηχανές και όχι για το πραγματικό ποδόσφαιρο