Αναζήτηση για περισσότερες από 1577 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ο μητογλου ειναι καλυτερος σε σχέση με τους υπαρχοντες πλην μιχαηλιδη
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εσεις που γραφετε για λιβαϊ δεν ακουσατε τον μιζερο σημερα; "δεν θα ειναι τυπου ζαφειρη ο φορ" "να προσεχουμε τις προσδοκιες".
Εφερε τον ζαφειρη να δειξει οτι θα χωσει απο δω και περα, πηρε το γηπεδο (για την ακριβεια του το εδωσε ο κοσμος) και τωρα... Γερεμεγιεφ.
ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ.
Σωζεται μονο ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος μητογλου ρε παιδια μιλαμε για ταγαρι κανονικο.μην κοιτατε που στην κουλα δεν τον σφυριζανε. σε εμας κιτρινη κοκκινη στανταρ σε καθε παιχνιδι.το παιδι δεν μπορει να την δωσει απο το δεξι στο αριστερο,τερμα αμπαλος και ατσουμπαλος.Οσο για γερεμεγιεφ να ρωτησω κατι.πως θα παρει ο λουτσε φορ που ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα είναι εδώ, στην ώρα της...
Καλώς ήρθες αλάνι!!
Θα γράψετε ιστορία φέτος με τα φιλαράκια σου!!
Το πρωτάθλημα είναι ασπρόμαυρο!!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολυ για εξυπηρετηση του μανατζερικου γραφειου του μου κανει η αποκτηση Γερεμεγιεφ,παρα για λογικη κινηση.Αν εχουν κλεισει απο το ιδιο γραφειο οι Τσαπρας και Κωστη,τοτε συμφωνω.Εξαλλου ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προσφερει παραπανω απο τον Τσαλοφ.
Με αποκτηση βαρβατου σεντερ μπακ και ενος ...
Με αποκτηση βαρβατου σεντερ μπακ και ενος ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλαγκαραζουμιο
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Γερεμεγιεφ και τα μυαλά στο μπλεντερ...εδώ έχουμε 1,5 χρόνο έναν κώνο στην επίθεση και τον πληρώναμε κιόλας, σε αυτόν θα κολλήσουμε;
Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackgr4 δε είναι το ίδιο.
Ναι ο γερεμεγεφ είναι λίγος.
Όμως εφόσον βρέθηκε παίκτης που ήταν κλεισμενος κ η μεταγραφή χάλασε λόγω τραυματισμού πρέπει κάποιος να μπορεί να μοιραστεί παιχνίδια με τον Μυθου.
Αυτή τη στιγμή ο Γιακουμακης που πάει εξαιρετικά δε γίνεται να είναι δευτερος φορ διότι ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που το έχουμε προδιαγράψει οτι ο Γιερεμεγεφ θα περάσει και δεν θ'ακουμπήσει και ότι θα τον αποκαλούμε λευκό Σαμάτα και μελαχρινό Τσάλοφ να το κοιτάξουμε λίγο.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι τουντεϊ το δωσανε οριστικο του γερεμεγιεφ. Το ιδιο και οι 24. ξεφτιλες.
Ο Γερεμεγιεφ - λογικά - είναι πιο καλός φορ και από Γιακου και από Ρώσο μέσα στην περιοχή και απέναντι σε κλειστές άμυνες. Είναι ο φορ που θα έχουν σαν στόχο οι γιόμες που κάνουμε απέναντι σε λεωφορεία. Και που κάποιες ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι τρεις έχουν "καλύτερα φορ" απο τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει ίδια επίθεση με ΕΟ και ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από τους άλλους
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως ...
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούστε να δείτε κάτι
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά
Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε
Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε
Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά δίκια, πολλοί έχουν να λένε και να πιστεύουν όλα αυτά.
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε μαλακες πείτε την αλήθεια, όταν βλέπατε σήμερα το παιχνίδι μετά το 80 δεν σας πέρασε από το μυαλό το
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...