Αναζήτηση για περισσότερες από 1577 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα ...
από sourmenetes
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

@DimitrisouΟι γνωστοί μαλακές!

Δεν πειράζει…ξυδάκι…
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
από Мир
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Τα λεφτα απο μονα τους δεν φαιρνουν τιτλους, αν ηταν ετσι θα το κερδιζε καθε χρονο η ομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ, ουτε ειναι λυση το να βαλεις τον χ σπαθα μπροσταρη να στηνει οτι κινηται και σαν παχθυδερμο να λες 30 χρονια πρωκταθλητης.

Το θεμα ειναι οτι ο Ιβαν εχει ενα τροπο συνεννοησης με τον ...
από Dimitrisou
Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εξυπνάδα το να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο (και σύντομα παίκτη του ΠΑΟΚ) ως ντροπή;
από Friedrich von Friedhof
Δευ 22 Δεκ 2025, 04:37
Jump to forum
Jump to topic

Κρατάτε και μια πισινή ρε εσείς. Θα αρχίσει να τα παστελώνει ο παίκτης και μετά δεν θα μπορείτε να μπαίνετε στο φόρουμ από την ντροπή και την ξεφτίλα…
από Sera4
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί ποιος είπε ότι ο Χ Ψ Γερεμέγεφ ήρθε να κόψει λεπτά από το Μύθου.

Και από πότε κόπτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δήλωνε ευθαρσώς μέχρι χθες ότι η ομάδα έχει από 1 έως 1,5 επιθετικό;

Ο Γερεμέγεφ ήρθε για να έχει η ομάδα μια 3αδα επιθετικών. Η κατάταξη αυτών στην ιεραρχία κρίνεται από τον ...
από Athens
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γερεμεγιεφ δεν τον ηθελα στην ομαδα οπως ολοι μας...αλλα αν εχθες ηταν ο Γερεμεγιεφ στην θεση του Μυθου το σκορ θα ηταν 5-0
από pavlos06
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε 3 τουλάχιστον φετινές μας γκέλες ένας τέτοιος επιθετικός έλειπε όσο και αν δεν μας αρέσει. Κάποιος που να μπορεί να την σμπρώξει μέσα. Οι δύο ήταν σίγουρα οι ευρωπαικες εντός και η μια εντός εδρας για το πρωτάθληματα.
Δεν μου αρεσει ο παίχτης αλλα αντιλαμβάνομαι πως με ενα σχετικά μικρό ...
από sourmenetes
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά ο γερεμεγεφ ήρθε γιατί από μεθαυριο θα κάνει προπονήσεις
Ο Γιακουμάκης λογικά θέλει κανένα 15μερο για να ανεβάσει απόδοση

Με ποιον θα κατέβεις με ατρόμητο Παναιτωλικό;
Με ένα φορ; Το μύθου;

Τσαλοφ δεν υπολογίζεται και ο μύθου δε χρειάζεται να φάει όλο το άγχος για να πρέπει να αποδείξει ότι ...
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ένα πράγμα έχω να γράψω περί Γιερεμέγιεφ. Θεωρώ κωμικό ολίγον τι να απαξιώνεται a priori ο παίχτης, που, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι αγωνιζόταν σε έναν μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΟ αμπαλοσύνης - ορισμό της έννοιας "παλινωδία", άσχημα από πλευράς αποτελεσματικότητας ουδόλως τα πήγε. Δεκτό ότι δεν κάνει γκελ (στα ...
από Nassos
Δευ 22 Δεκ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ ...
από thomas Murg
Δευ 22 Δεκ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Καλά κάνετε και σκίζετε την ομάδα στην κριτική και στις αποτυχημένες μεταγραφές. Και έχετε και δίκιο σε αρκετές περιπτώσεις. Η κριτική βέβαια όταν την επικαλείται κανείς εμπεριέχει και την επιβράβευση στις πετυχημένες μεταγραφές και κυρίως την αυτοκριτική αυτού που την κάνει. Θα είχε ενδιαφέρον να ...
από makispaspartou
Δευ 22 Δεκ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Ποια διαδοχή? Και του χρόνου ο Τάισον θα παίζει.
από 4NIKOS1986
Δευ 22 Δεκ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Αψυχολογητος παίχτης ο νους,την κόκκινη την έχει εύκολα