Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Να δειτε που τελικα εως τελος Αυγουστου θα φερουμε τρια φορ και ουτε ενα δε θα ειναι ο Κεντιρα και δε θα ξερουμε πως να το διαχειριστουμε.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω έναν φίλο Πόντιο από Πολίχνη, αυτός να δεις δυνατό κεφάλι.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλός παίκτης ο Γιοβιτς , αλλά σε καθαρά πτωτική πορεία με πολλούς τραυματισμούς.
9/10 τέτοιες περιπτώσεις δεν πιάνουν στην Ελλάδα. Βλέπε Λαμελα, Μαρσιαλ , Καγκαβα, Μαρσέλο κλπ.
Δύο είναι οι πιό άμπαλοι προεδράδες. Ο ένας άλλαξε όλη την ομάδα και έδωσε 3 χαρτιά (λένε) να φέρει έναν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.
Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad
Το ρόστερ του 9, ρόστερ του 5 και ρόστερ του 10 είναι για τις παιχνιδομηχανές και όχι για το πραγματικό ποδόσφαιρο
Το ρόστερ του 9, ρόστερ του 5 και ρόστερ του 10 είναι για τις παιχνιδομηχανές και όχι για το πραγματικό ποδόσφαιρο
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.
Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
- Τρί 05 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλουμε παίκτες τύπου Γιοβιτς, αλλά αν μας βγουν Λοβρεν, όλοι στην ΠΑΕ είναι άχρηστοι.
Θέλουμε επενδύσεις σε ελπιδοφόρους, αλλά όταν βγαίνουν στους άλλους βιετεσκες (ελπιδοφόρος που προφανώς δεν απέδωσε αυτά που υπολόγιζαν οι Ιταλοί όταν τον πήραν) είμαστε άχρηστοι αν τους παίρνουμε κοψοχρονια για ...
Θέλουμε επενδύσεις σε ελπιδοφόρους, αλλά όταν βγαίνουν στους άλλους βιετεσκες (ελπιδοφόρος που προφανώς δεν απέδωσε αυτά που υπολόγιζαν οι Ιταλοί όταν τον πήραν) είμαστε άχρηστοι αν τους παίρνουμε κοψοχρονια για ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ στεναχώρια έπεσε. Κανονίστε, από εκεί που κάναμε οπαδούς από τους οπαδούς, τώρα να χάνουμε οπαδούς εξαιτίας των οπαδών.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
αλλη μια φορα που μας δουλεψε ο μηχανισμος επικοινωνιας με τον Ντουκς οπως και επιβεβαιωμενα με Μαριν, Τσιριβεγια. Πουλαν σανο και μεις το αγοραζουμε μαζι με διαρκειας φυσικα. Συγχαρητηρια σε αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ που στηριζει αυτους που 5μιση χρονια εχουν την ομαδα παρατημενη και βρισκουν και ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γινεται ρε παιδια να λετε "οπως ειχαμε προβλεψει οι περισοτεροι η μεταγραφη Ντελια επαιξε ρολο" οταν μολις μπηκε ο Αυγουστος και δεν εχουμε ολοκληρωμενο το ροστερ; Οταν οι περισοτερες ομαδες πανευρωπαικα αυτον τον μηνα κινουνται;
Πως γινεται να λετε με τοση σιγουρια "οπως ειχαμε προβλεψει" λες ...
Πως γινεται να λετε με τοση σιγουρια "οπως ειχαμε προβλεψει" λες ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Speak for yourself φίλεGeorge Best4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα.Ουτε εμείς.