tzo_1926 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:31 Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..
Όχι. Τέτοιο ρίσκο δε θα θελα..

tzo_1926 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:31 Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..
Συνολικά είναι αυτά για 2 χρόνια. 2,5 το χρόνο θα πάρει συν 1 μπόνους υπογραφής. Σύνολο 6 για δύο χρόνιαDonnieMcGrath έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:34tzo_1926 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:31 Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..
Όχι. Τέτοιο ρίσκο δε θα θελα..![]()
![]()
ποσα? Εγώ περίμενα κάπου στα 3, και πάλι θα ήταν υπερβολικά πολλά. Τα 5 ειναι απλά.... αυτοκτονία (και ας βάλει 32 γκολ)
Αν και off topic δεν ισχύουν τα νούμερα... 2.5 είναι το συμβόλαιο plus 1 signing bonus (ναι υπάρχουν κ αυτά στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο)...tzo_1926 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:31 Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..
Κάθα φορά τα ίδια λένεnunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:02 Μου μεταφερθηκε οτι ο Τζορμπατζογλου μιλησε για εκπληξεις που ερχονται στα χαφ.
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;
Το πιο λογικό αυτό είναι.κι εγώ αυτό κατάλαβα όταν το διάβασα.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:35 Αποκλείεται τόσα, λογικά 5εκ σε 2 χρόνια (2,5 ετήσιο που ήταν οι απαιτήσεις του)
Όπως και να έχει ας δούμε και εμείς πως θα κινηθούμε εν τέλη και σε τι ποσά.
Υποτίθεται δεν έχουμε δει ακόμα τις ακριβές κινήσεις μας.
Ουσιαστικά 3 το χρόνο είναι αν βάλεις και το bonusDeveloper4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:36Αν και off topic δεν ισχύουν τα νούμερα... 2.5 είναι το συμβόλαιο plus 1 signing bonus (ναι υπάρχουν κ αυτά στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο)...tzo_1926 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:31 Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..
Τα 5 + 1 = 6 είναι το σύνολο και αυτά σύμφωνα με το Gazetta που εμπιστεύομαι περισσότερο από τον Γκμοχ της δημοσιογραφίας που αγνοώ ποιος είναι...
Από εκεί και πέρα και τα 2.5 είναι πολλά και αχρείαστο ρίσκο, χίλιες φορές τον Γερμαναρά τον Ντουκς....
ΜΑΚΑΡΙ και προφανώς ο πρώτος να ΜΗΝ είναι ο Τσεντίριας!Dio-4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:43 Κόλκας είπε πως Γιακουμάκης μάλλον έρχεται για αντικαταστάτης Τσάλοβ που έχει πρόταση από Ρωσία. Για αυτή την κεντά μιλούσε μάλλον τις προάλλες. Τσάμπα τρελάθηκαν μερικοί και γράφτηκαν πόσες ανούσιες σελίδες με αντιπαραθέσεις και ανταπαντήσεις… Που αν συμβεί θα μιλάμε για ιδανικό σενάριο, αν και η θέση μου είναι πως η πιο κομβική μεταγραφή είναι του (των) χάφ.
Καρφωθηκες,θα φερει ο Τελης κανα παικταρα;Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:35 Αποκλείεται τόσα, λογικά 5εκ σε 2 χρόνια (2,5 ετήσιο που ήταν οι απαιτήσεις του)
Όπως και να έχει ας δούμε και εμείς πως θα κινηθούμε εν τέλη και σε τι ποσά.
Υποτίθεται δεν έχουμε δει ακόμα τις ακριβές κινήσεις μας.