Αναζήτηση για περισσότερες από 1812 εγγραφές

Return

από GianD
Τρί 09 Ιουν 2026, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Μια καλή ή κακή μεταγραφική περίοδος δεν κρίνεται από τα χρήματα που δίνει η εκάστοτε ομάδα στην αγορά
από nunies4
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Ρελανς προταση 4εκ ο ΠΑΟΚ μολις το μετεφερε ο Τζορμπατζογλου.
3εκ + 1εκ μπονους
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

1. Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ είναι αυτό που υπονοησα χτες και σήμερα λέγοντας "ας δούμε τι θα φέρει η σημερινή μέρα". Το ποσό είναι πράγματι αυτό. Θεωρώ ότι ήδη είναι υπέρ το δέον αρκετό και δίκαιο για Γιαννούλη. Σήμερα λοιπόν δεν έχω παράπονο από την ομάδα.

Θεωρητικά η ομάδα του έχει πρόταση 5 Φιξ ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Επιβεβαιώνω, μπουκαρε χτες με τη βαλίτσα απευθείας απ' το αεροδρόμιο ο Λέο και φώναξε "φύγε απ' τη μέση μωρη άσχετη, εγώ θα κάνω διαπραγματεύσεις απευθείας. Κωλογερε, θα δώσουμε 4 εκατομμύρια και μη τολμήσεις και πεις οχι". Θα σας δείξω εγώ πως κάναμε μπίζνες στο Χάρβαρντ
από barlow4
Τρί 09 Ιουν 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Δε γραφω συχνα ρε Ναβι. Ουτε εχω τοση πορωση πια. Ουτε sites διαβαζω ,ουτε ραδια ακουω.Αυτο που βλεπω λεω. Κ οποια ανοχη στα λαθη ειχα ,μετα τη διαχειριση του διχασμου που εγινε απο τα δυο πορτοφολια που κανουν πλεον λεζαντα στον ΠΑΟΚ , την εχασα κ αυτη. Σκατα διοικηση κανει ο ιδιοκτητης της παε. Ο ...
από van rooy
Τρί 09 Ιουν 2026, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι τίμιο προς την ομάδα και τον Ιβαν.

Να του χρεώνονται οι αποτυχίες και άλλοι να πιστώνονται τις επιτυχίες.

Δεν είναι ανεξάρτητο τμήμα οι ακαδημίες.

Δεν νομίζω ότι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον τελικό λόγο στις αποφάσεις να μην συμμετέχει στις ακαδημίες αλλά μόνο στην πρώτη ομάδα ...
από Tolaros
Τρί 09 Ιουν 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Άμα ισχύει το 3 μύρια πρόταση για Γιαννούλη προσωπικά είμαι ικανοποιημένος, δεν έχω απαίτηση η ΠΑΕ να δώσει ούτε ευρώ παραπάνω, είπαμε δε θα τρελαθούμε κιόλας. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες τρύπες να καλύψουμε από αυτή του αριστερού μπακ.
Σέντερ φορ,2 εξτρέμ ,2 σέντερ μπακ , όλα επιπέδου.
από alejio4
Τρί 09 Ιουν 2026, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα τα ΠΑΟΚτσακια που παρακαλανε, τα λυπάσαι ακόμα μεγιστάνα;
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Κρατάω λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού, ώστε να δω πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ έρθει ο παίκτης σε εμάς και εμφανιστούν "γνώστες" να μας πουν οτι ο γαυρος έκανε τον λαγό για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ νικητής, λόγο "συμμαχίας".

Έβαλα το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα.
από Maklaz
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

.....
Τον λαγό κάνει ο γαύρος.

Άρα κλείνει σε εμάς;

Είπε συγκεκριμένα ότι ο ΠΑΟΚ έκανε έγκλημα στη διαχείριση της υπόθεσης του Γιαννούλη

Ο Κόλκας είπε την λέξη έγκλημα; :lol:

Τι πιθανότητες δίνεται να μίλησε Σαββίδης - Μάτος - Βιερίνια, οι 2 τελευταία να είπαν Γιαννούλης, και ο ...
από Psagmenos4
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

Κρατάω λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού, ώστε να δω πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ έρθει ο παίκτης σε εμάς και εμφανιστούν "γνώστες" να μας πουν οτι ο γαυρος έκανε τον λαγό για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ νικητής, λόγο "συμμαχίας".

Έβαλα το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα ...
από blackzone44
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Άμα κλείσει τελικά ο Γιαννουλης και το μπακ που άκουσα σήμερα τότε ξεκινάει πολύ καλά το καλοκαίρι :opaokara:
από Parolos
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης από το "Ποιος Χατσιδης μωρέ τώρα..." Θα πάμε στο "Μην τολμήσουν να πουλήσουν Χατσιδαρο..".
από navigator11
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Χρησιμοποιεί ο γαβρος την πίεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ στα σοσιαλ κάνει τον λαγό για να δίνει λεφτά ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχουν στην αγορά. Ναι ρε ΠΑΕ μπράβο που είσαι θύμα μια αρρωστημένης κατάστασης

Ακριβώς 100%.

Έγραψα και χτες γελάνε οι καραπαπαδες μαζί μας.
Και γνωρίζουν ότι και τον παίχτη να ...
από delos15
Τρί 09 Ιουν 2026, 14:47
Jump to forum
Jump to topic

Τι λέτε, μόλις κλείσει ο Γιαννούλης να πάμε να ανεβάσουμε λίγο την τιμή του Τσαπρα;;;;