Αναζήτηση για περισσότερες από 1819 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Δευ 08 Ιουν 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Αυτο ακομα εδω ειναι;Νομιζα ειχε φαει μονιμο μπαν.
από tolis14
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Θα σ πω εγώ Μάκη που αποσκοπεί .
Οταν κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι επι πόσους μήνες ε καμία στιγμή βγαίνει και η αντίδραση.
Δεν θα πεθάνουμε επειδή δεν θα έρθει ο Γιαννουλης .
Εμένα αν μ ρωτάς δεν θα πεθαίναμε ούτε το καλοκαίρι αν έφευγε ο Ντελιας .
Γιατί στο ποδόσφαιρο ναι μεν το να έχεις ...
από navigator11
Τρί 09 Ιουν 2026, 06:55
Jump to forum
Jump to topic

Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του ...
από Psaras
Τρί 09 Ιουν 2026, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;

Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή με συμβόλαιο;

Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;

Αυτό είναι ψέμα;

Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν άμεση συνεργασία, καθώς ήδη έχει προγραμματιστεί ...
από astral
Τρί 09 Ιουν 2026, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί να κόψεις το λαιμό σου για τον Γιαννούλη? Δεν έχει αλλά καλά αριστερά μπακ ?
Όταν λες "κόψε από αλλού" τι σημαίνει? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να κόψουμε από αλλού. Ούτε από το σέντερ μπακ ούτε από τα χαφ ούτε από τον φορ, ούτε από τον εξτρέμ
Πιο εύκολο να βρεθούν καλοί παίκτες στα ...
από Parolos
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ έχεις παρουσιάσει ένα σενάριο που ότι και να γίνει θα βγει στραβό.

Προχτές δεν έλεγες να βρει στελέχη? Και σήμερα είναι αυτοφορακηδες και ΘΑ καούν. Κι αυτό το παρουσιάζεις ως αλήθεια.

Δεύτερον λες ότι συνομιλεί με Κονσεϊσάο, υπάρχει κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό? Και στην τελική και αλήθεια ...
από astral
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ ...
από Psaras
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Μου απάντησες δηλαδή ότι ο Λουτσέσκου έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, ότι με τον προπονητή θα μιλήσουν ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ότι ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο.
Εντάξει αν αισθάνεσαι ικανοποιημένος ότι με ακύρωσες με αυτά που έγραψες κρίνομαι κι εγώ κι εσύ.

Σου απάντησα δηλαδή ...
από PAOKevolution
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις τι συζητάτε; Όταν λες σε κάποιον ΑΠΕΔΕΙΞΕ αυτά που λες ότι δεν είναι εικασίες και ξεκινάει να μιλάει για αστυνομίες του φόρουμ και πόσο αγαπάω το φόρουμ, σου δίνει απάντηση. Κλίμα δημιουργούν με το ευφάνταστο μυαλό τους. Τους λόγους; Οι ίδιοι (δεν) τους ξέρουν.

Στο δια ταύτα. Αποτυχία να ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ ...
από Dimitris_L4
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Ευρωπαιος σεντερ φορ απο mls κατω των 30...ταδε εφη Κουλιανος...απο το να μαλωνουμε μεταξυ μας ξεκινηστε το ψαχτηρι να περασει η ωρα μας...
Οσο περνανε οι ωρες κ οι μερες , ειναινθετικο για εμας για Γιαννουλη γτ παιζει ρολο η επιθυμια του παιχτη...επισης Κουλιανος...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιαννούλης δεν είναι αρνητικός για γαύρο

Δηλαδή, πετάει τη μπάλα στην ομάδα του, με όποιον τα βρει αυτή

Αυτή θα διαλέξει εκείνον που δίνει περισσότερα, λογικά.

Και ο ΠΑΟΚ αρνείται να ανέβει σε πόσα πέντε εκατομμυρίων διότι δεν θεωρεί λογική αυτή την επένδυση για αυτό τον παίκτη με όλα τα ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί συντηρείτε το θέμα Lucesku;
Πόθεν προέκυψε ότι υπάρχει θέμα; Αφού ο προπονητής έχει συμβόλαιο ΚΑΙ για την επόμενη σεζόν και ο ίδιος αυτό αναφέρει.
Για να είμαι ειλικρινής διάβασα σε πολιτικό site (iefimerida), νεοδημοκρατικών και φιλοολυμπιακών απόψεων, άρθρο με τίτλο: «Έρχονται εξελίξεις με ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Προσπαθούν να υπονοησουν ότι υπάρχει φήμη - κλίμα για αποχώρηση Ραζβαν, χωρίς να χρεωθούν όμως τη ρητή δημοσίευση.

Πες κάτι χωρίς να το πεις. Ο τίτλος του... ρεπορτάζ, έχει περισσότερη δημοσιογραφική ουσία από τις χιλιες λέξεις του κειμένου.
από GianD
Τρί 09 Ιουν 2026, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί η ομάδα να πάρει 8 ελεύθερους και δανεικούς και οι 6 από τους 8 να βγούνε Κενι και Μειτε; Θα είμαι υπερευχαριστημένος. Ο γαύρος που έδωσε 8 για τον Στρεφετσα και 5 για τον Νασιμεντο τι κατάλαβε;

Αστοχίες όλοι έχουν στις μεταγραφές.