Αναζήτηση για περισσότερες από 1819 εγγραφές
- Δευ 08 Ιουν 2026, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Σκέψου πριν 20 χρόνια όταν κυνηγούσες τους Γούμενο και Παγώνη στην Θεσσαλονίκη, να σου έλεγαν ότι σε 20 χρόνια από τώρα θα έχεις μία ομάδα με 2 Πρωταθλήματα άλλα 4 κύπελλα, τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και ομάδα που δεν φοβάται τις προσφυγές...παράνοια
- Δευ 08 Ιουν 2026, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία άτοπη σύγκριση. Ο φίλος για το όραμα μιλάει..
Ξέχωρα τα ονόματα το σημαντικό είναι τι όραμα δίνεται στον κόσμο..
Ε ναι είναι όραμα ο Χεζόνια αλλά όχι το ότι σε 13 χρόνια πήραμε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Ούτε οι ακαδημίες που βγάζουν Ντέλια και Κούλιε που τις ζηλεύουν όλοι είναι ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί όλοι λέτε αν δεν έρθει ο Γιαννουλης είναι τεράστια ήττα ;
Συνειδητοποιείτε πως ο παίκτης εν έτη 2026 έχει το πάνω χέρι ; ΑΝ ο κύριος Γιαννουλης έλεγε «εγώ μόνο ΠΑΟΚ πάω , βρείτε τα» τότε έχει καλώς. Εδω μιλάμε για ένα παίκτη «δικό σου» που από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο . Ας θυμηθούμε ...
Συνειδητοποιείτε πως ο παίκτης εν έτη 2026 έχει το πάνω χέρι ; ΑΝ ο κύριος Γιαννουλης έλεγε «εγώ μόνο ΠΑΟΚ πάω , βρείτε τα» τότε έχει καλώς. Εδω μιλάμε για ένα παίκτη «δικό σου» που από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο . Ας θυμηθούμε ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύετε οτιδήποτε άσχημο βγει για την ΠΑΕ και ας το βγάλει και το τσιλι καφενείο, ενώ κάτι θετικό είναι σανό και ας το πει ο ίδιος ο Γιαννούλης.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακα μου είστε έξαλλοι.. :lol:
Σχολίασα αυτό που είπε το παιδί παραπάνω ότι ντε φάκτο δεν πρόκειται να βρούμε μπακ, και έπεσε η Μεϊτιάδα vol 35.
Κι ότι δε θα πάρουμε εξτρέμ.
Να πει ένας και για την Κρασνοντάρ πάλι παρακαλώ.
Ξαναλέω στα ελληνικά γιατί να μη βρούμε μπακ ενώ έχουμε βρει καλύτερα ...
Σχολίασα αυτό που είπε το παιδί παραπάνω ότι ντε φάκτο δεν πρόκειται να βρούμε μπακ, και έπεσε η Μεϊτιάδα vol 35.
Κι ότι δε θα πάρουμε εξτρέμ.
Να πει ένας και για την Κρασνοντάρ πάλι παρακαλώ.
Ξαναλέω στα ελληνικά γιατί να μη βρούμε μπακ ενώ έχουμε βρει καλύτερα ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας ότι του κατέβει παρουσιάζει ως πραγματικότητα και βγαζει και συμπεράσματα επ αυτής της φαντασίωσης
καλή φαση
Πεδίο δόξης λαμπρό
καλή φαση
Πεδίο δόξης λαμπρό
- Δευ 08 Ιουν 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και κάτι για Γιαννούλη συγκεκριμένα.
Αν ο Γιαννούλης νιώθει Σταφυλιδης, θα έρθει σε εμάς.
Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα ρίξουμε ένα 4αρι κοντά και θα ανοίξουν σαμπάνιες οι καραπαπαδες.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο γαύρος δίνει 5 για παίχτη 30 χρονών. Χωρίς να ψάξω δε νομίζω να έχουν δώσει ...
Αν ο Γιαννούλης νιώθει Σταφυλιδης, θα έρθει σε εμάς.
Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα ρίξουμε ένα 4αρι κοντά και θα ανοίξουν σαμπάνιες οι καραπαπαδες.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο γαύρος δίνει 5 για παίχτη 30 χρονών. Χωρίς να ψάξω δε νομίζω να έχουν δώσει ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και σύμμαχο ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ποσά που αναφέρεις Μπλάκ δεν ξέρω αν ισχυαν στην αρχή
Στο τέλος όμως δεν ισχύουν. Ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά.
Αν δεν έρθει γιατί οι άλλοι λυσσαξαν , οκ. Ήττα και αποτυχία, αλλά σε ένα βαθμό είναι κατανοητό και σωστό να μην πετάμε λεφτά. Από ένα όριο και πάνω.
Ας δούμε που θα κλείσει η υπόθεση ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
:opaokara:
Το πρόβλημα είναι ότι η ΠΑΕ είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο λειτουργεί σε όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο σαν να τα ζητάει τα πουστλούκια.
Επίσης παρατηρώ ότι οι ίδιοι (πάνω κάτω) που μας τα έχουν κάνει ζέπελιν με την τεχνοκρατική λειτουργία που χρειάζεται η ΠΑΕ και περί μοντέρνου ...
Το πρόβλημα είναι ότι η ΠΑΕ είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο λειτουργεί σε όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο σαν να τα ζητάει τα πουστλούκια.
Επίσης παρατηρώ ότι οι ίδιοι (πάνω κάτω) που μας τα έχουν κάνει ζέπελιν με την τεχνοκρατική λειτουργία που χρειάζεται η ΠΑΕ και περί μοντέρνου ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάνετε λες και ο Γιαννούλης είναι ο Βιερίνια.
Αν θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ας πληρώσει τη διαφορά ο ίδιος , αποδεικνύει έτσι και την αγνή αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
Διαφορετικά φέρτε ένα αριστερό Μπακ να κάνουμε τη δουλειά μας.
Αν πάει στον γαύρο ο καθένας μπορεί να νιώθει για αυτόν όπως γουστάρει ...
Αν θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ας πληρώσει τη διαφορά ο ίδιος , αποδεικνύει έτσι και την αγνή αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
Διαφορετικά φέρτε ένα αριστερό Μπακ να κάνουμε τη δουλειά μας.
Αν πάει στον γαύρο ο καθένας μπορεί να νιώθει για αυτόν όπως γουστάρει ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ μέχρι προσφάτως έπεφτε το κράξιμο σύννεφο γιατι δεν αξιοποιουνται τα παιδιά του ΠΑΟΚ και ειδικά ο Βιειρίνια και τώρα που ανέλαβε και αυτός και ο Μάτος είναι άπειροι χωρίς γνώσεις και η μόνη αλλαγή που έκανε η ΠΑΕ είναι να πει ο Βιερίνια από το ένα γραφείο στο άλλο. Είναι να κόβεις φλέβες ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω καμιά 10-15 insiders με πηγές αξιοπιστες κι όλας.
Από ποιον τα μαθαίνετε όλοι τόσο αναλυτικά, ακόμη και τους διαλόγους με τους γερμανούς και το ποιος μίλησε μαζί τους?
Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει καμια 1500 παίχτες όλα τα χρόνια ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΤΕΣ γίναμε ρεζίλι στον Γιάνκερ και τον ...
Από ποιον τα μαθαίνετε όλοι τόσο αναλυτικά, ακόμη και τους διαλόγους με τους γερμανούς και το ποιος μίλησε μαζί τους?
Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει καμια 1500 παίχτες όλα τα χρόνια ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΤΕΣ γίναμε ρεζίλι στον Γιάνκερ και τον ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, δεν έχουμε εμείς το μοναδικό προνόμιο.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μικρή παρέμβαση και εδώ.
Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ.
Η sportime έγραψε ότι ο γαύρος έδωσε
4.5 και ο ΠΑΟΚ 2.5.
Συνεπώς η μεταγραφή πιθανώς να κλείσει στον γαύρο.
Καλά έκανε ο γαύρος και καλά κάναμε και εμείς.
Τώρα μου είπε σου είπα του είπε αυτα είναι για τα καφενεία.
Και η sportime ...
Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ.
Η sportime έγραψε ότι ο γαύρος έδωσε
4.5 και ο ΠΑΟΚ 2.5.
Συνεπώς η μεταγραφή πιθανώς να κλείσει στον γαύρο.
Καλά έκανε ο γαύρος και καλά κάναμε και εμείς.
Τώρα μου είπε σου είπα του είπε αυτα είναι για τα καφενεία.
Και η sportime ...