Αναζήτηση για περισσότερες από 1812 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Νίκη του σοβιετικού μοντέλου επί του αμερικάνικου του πειραια βλέπω εγώ 
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που γυρίζει και έχουμε ένα ψήγμα χαράς, δεν πάμε να φτιάξουμε και κάνα λιμάνι ξέρωγω στην Ερμιόνη, για να χαλάσουμε τη μπίζνα στη Σαλαμίνα;
Ετσι για το σπάσιμο
Αφού ούτως ή άλλως για τις μπίζνες είμεθα εδώ.
Ετσι για το σπάσιμο
Αφού ούτως ή άλλως για τις μπίζνες είμεθα εδώ.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 4 για τον γιαννουλη αν το σκεφτείς είναι πολλά. Είναι σίγουρα όμως λιγότερα από αυτά που θα δινόταν τα επόμενα χρόνια για τους αντιγιαννουληδες μεχρι να βρεθεί κάτι εκλεκτό.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γάβρος μπήκε σφήνα για τον Γιαννούλη μόνο και μόνο για να μας κάνει να πληρώσουμε παραπάνω!
Ήξεραν οι πούστηδες πως ο λαός θ' απαιτούσε να μην τον χάσουμε και ακόμα χειρότερα να πάει σε αυτούς, οπότε μας έπαιξαν βρώμικα ξέροντας ότι στο τέλος θα βάραγαν απόσυρση ενδιαφέροντος.
Εγώ προσωπικά ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
τι εβαλε ρε ο μπερδος?? τον ειδα και στα προηγουμενα.. μεγαλη ποιοτητα το παιδι
- Τρί 09 Ιουν 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπερα στην παρεα...Επειδη τωρα δικτυωθηκα κ ακουσα τι παιχτηκε με Μητσαρα...Τελικα μαλλον ηθελε εμας ε??Μαλλον τις εκλεισε οντως τις πορτες στους κατω.. Ζητησε χρονο απο γαυρο...
Ναι ναι. Ζήτησε χρόνο και να σκάσουμε 4 στην Αουγκσμπουργκ. Τι ζήτησε το παιδί. :mrgreen:
Παρεμπιπτόντως ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
το τι γίνεται στα γαυροσάιτ λόγω γιαννούλη, ωχριά σε σχέση με τα αντίστοιχα δικά μας
Είμαστε εμείς γελαδομούσχαρα..
αλλά είναι και αυτοι
Βρε δεν πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο να συνέλθετε λεω εγω. Μου σκίζετε τα ρούχα σας για τις μεταπωλητικες αξίες αλλα οταν μπορεις να παρεις Τετει ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Φεύγεις κι εσύ; τελικά μόνο οι γάγγραινες θα μείνουμε εδώ μέσα
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό λέω. Βρώμισε ο τόπος. Μόνο γάγγραινες. Οι αγνοί καλοί ΠΑΟΚτσήδες που τους ακούμε και ξεροκαταπίνουμε, ένας ένας αποχωρούν
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα σχόλιο για την περίπτωση Γιαννούλη ανεξαρτήτως κατάληξης.
Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν ...
Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω!
Εγώ ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μια οικογένεια οι γονείς κάνουν τα πάντα για να ανοίξουν τα παιδιά τα φτερά τους και να πετάξουν.
Ο Ιβαν είναι ο < πατέρας > της οικογένειας του ΠΑΟΚ και οφείλει να λειτουργεί ως τέτοιος.
Η συμπεριφορά αυτή χτίζει σχέσεις αγάπης εμπιστοσύνης και σεβασμού.
Προτιμώ να συμπεριφέρεται ως < πατέρας ...
Ο Ιβαν είναι ο < πατέρας > της οικογένειας του ΠΑΟΚ και οφείλει να λειτουργεί ως τέτοιος.
Η συμπεριφορά αυτή χτίζει σχέσεις αγάπης εμπιστοσύνης και σεβασμού.
Προτιμώ να συμπεριφέρεται ως < πατέρας ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ
Όπου παίξαμε με φορ τον πελκα γιατί για κάποιο λόγο μας έλειπαν τα 2.5 μυρια του ακπομ. Για μένα το μεγαλύτερο φάουλ της ΠΑΕ όσα χρόνια είναι εδώ είναι αυτή η πώληση λίγες μέρες πριν τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας σου.
Επειδή κάποιοι όντως δεν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Να εχει δωσει hint ο Μαυροζωνας για στοπερ και το φορουμ να ασχολειται ποιος επαιξε μπακ με την Κρασνονταρ..
Θλιψη για το πιο επικο τοπικ στο paokmania.
Αυτη την μεταγραφικη περιοδο θελουμε;
Θλιψη για το πιο επικο τοπικ στο paokmania.
Αυτη την μεταγραφικη περιοδο θελουμε;
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΟΥΜ!
https://i.ibb.co/3ykS4tRs/Transfer-PAOK.jpg
Κύρια προσόντα του: Η αρμονική συνύπαρξη τερατώδους δύναμης, με πνευματική νηφαλιότητα, σκακιστικές γνώσεις (γι αυτό έπεισε τον πρόεδρο) και πολεμικές τέχνες
Όλα αυτά του επιτρέπουν να κινείται σαν αίλουρος, να πείθει τη μπάλα να αιωρείται ...
https://i.ibb.co/3ykS4tRs/Transfer-PAOK.jpg
Κύρια προσόντα του: Η αρμονική συνύπαρξη τερατώδους δύναμης, με πνευματική νηφαλιότητα, σκακιστικές γνώσεις (γι αυτό έπεισε τον πρόεδρο) και πολεμικές τέχνες
Όλα αυτά του επιτρέπουν να κινείται σαν αίλουρος, να πείθει τη μπάλα να αιωρείται ...