Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από Psaras
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τι κατάντια, τι ντροπή!
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.

Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

@keep_paokizein δεν σε καταλαβαίνω. Αφού παραδέχεσαι τις δυσκολίες της εκροής χρημάτων από τη Ρωσία τι λες ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΑΣ; Να τις αγνοήσει και να πάρει το ρισκο;

Να περιμένει..
Είμαστε 70χρονια στο ίδιο γήπεδο, περιμέναμε 30χρονια ένα πρωτάθλημα..
Από σεβασμό κ μόνο στον άνθρωπο ...
από pavlos06
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Νιώθουν κάποια ανάγκα να τους λέμε μανα του συλλόγου και να τους ευγνωμονούμε γ αυτό ? 1 μήνα πρόεδρος είσαι κια ούτε καν εκλεγμένος χαλάρωσε λίγο μεγάλε
από makedonas1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στον τζορμπατζογλου που τους εξέθεσε. Όταν τους είπε ότι ζητούσαν πρώτα έργα και μετά να δώσουν την τούμπα και τι ζήτησαν από τον τέλη, η κ@&€α και σκ&€@α δίπλα τους πήγε να μας βγάλει όλους χαζούς. Ότι μιλάει με αερολογίες και να ρωτήσουμε τον κατσαρή. Λες και εμείς δεν ζούσαμε σε αυτόν τον ...
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη αλλά αν σε αυτό το email αναφερόταν ο Ησαϊάδης, είναι ευνόητο γιατί η νομικός δεν τον άφησε να το διαβάσει...
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
Εικόνα
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Ορίστε τι κατάλαβα εγώ, αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία:

Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.

Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.

Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για ...
από panta
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?

Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
από danirifle
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

τα περισσότερα τα έχετε σχολιάσει ήδη

η γεύση μου?

πολύ χαμηλό το επίπεδο του Ησαϊάδη, των δημοσιογράφων, όλης της συνέντευξης
έτσι θα φανταζόμουν τη συνέντευξη των ανθρώπων πχ του απόλλωνα καλαμαριάς

ξαναθυμήθηκα το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν έρθουν οι ζζ και κυρίως ο Ιβάν
παραγοντίσκοι χωρίς ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.

Και κάτι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...