Η αναζήτηση βρήκε 302 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηδη τρια μελη του ΑΣ, μελη του ΔΣ, διαχωρισαν την θεση τους, απο το χθεσινο τσιρκο.
Χασεκιδης, Ελευθεριαδης και Νικηφορος.
Χασεκιδης, Ελευθεριαδης και Νικηφορος.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε πονεμενα τρολ
οτι και να λετε
οσα καινουργια account και να κανετε
οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα
μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται
Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
οτι και να λετε
οσα καινουργια account και να κανετε
οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα
μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται
Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
2 Αυγούστου εγγράφηκε στο φόρουμ άνθρωπος που προσπαθεί να νουθετήσει και να ξυπνήσει τον κοιμώμενο λαό του ΠΑΟΚ. Lolll . Στα τρίχρονα από την ανέγερση του μνημείου Τάισον επι του γηπέδου Κλεάνθης Τριαρίδης θα τον καλέσουμε για ένα φοντάν
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά , απ'το καράβι πήδηξαν κατα πως φαίνεται και κάποιοι περίεργοι λογαριασμοί που είχαν μαζευτεί εδώ μέσα, μαζί με κάποιους δικούς μας...πλανεμένους!Kabamaru11 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:19 Οσο βλεπουν πως ο κοσμος ειναι αντιθετος με ολο αυτο,τοσα περισσοτερα μελη θα πηδηξουν απο το καραβι του Κυρ Θαναση.Δεν ειναι χαζοί
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν 
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω να τα βγάλει μετρητά και να τα έχει σπίτι του ο Μυστακίδης εεεε κωνσταντινιδης για σιγουριά
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε επομενο τονο θα διαβασουμε για τσετσενο (το ειπε πανω κατω) οπως διαβαζαμε τοσα χρονια απο σκουληκια, χανουμια και γαυρους. Μου γυριζουν τα αντερα με τα ρατσιστικα ποσο μαλλον οταν απευθυνονται σε ανθρωπο της οικογενειας του ΠΑΟΚ
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα ντροπη πλεον ολο αυτο που συμβαινει.
Και τα μικρα παιδια πλεον εχουν καταλαβει το παρασκηνιο
Ολοι οσοι εχουν iq πανω απο 5 εχουν καταλαβει οτι η παε τον Ιουνιο ανακοινωνε οτι δεν μπορει να κανει κατι με το γηπεδο περαν του μετρου του δυνατου μετα απο 3 χρονια πληρους αφωνιας ...