Η αναζήτηση βρήκε 302 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το τελευταίο σου αστεράκι ειδικά με έκανε να δω αστεράκια κανονικά
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πληροφορησει καποιος το καινουριο φυντανι, οτι οι καρτες φιλαθλου βγαινουν με πρωτοβουλια του εκαστοτε ερασιτεχνη.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
:lol: :lol: :lol:
Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή σας που ανοίγετε συζήτηση μαζί του
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας λυσω τις αποριες σχετικα με το γηπεδο κλπ.
-Το θεμα ανοιξε με την απαραδεκτη συμπεριφορα του κυρκυρ προς τον ΑΣ. Υποτιμητικη και εριστικη. Αν ειχε ζητησει απο τον ΑΣ κατι και δεν το ειχε κανει να το καταλαβω. Στο ασχετο ηταν αισχρο.
-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μην απαντάτε στον κάθε αλεξιπτωτιστή. Τους δίνετε αξία. Που απειλεί και το Παοκμανια με αγωγές. Λες και όλοι είναι τραχανοπλαγιαδες σαν τους φίλους και θα τους τρόμαξει
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταληράκι ταληράκι τσίμπησα δερματινακι.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν κάνεις εσύ φόρουμ με 18 χρόνια πορεία και εμφανίζεται ένας με 6 ποστ εκ των οποίων 7 προκλήσεις και στήνει καυγά με όλους τους άλλους κατηγορώντας το φόρουμ ότι παίρνει γραμμή από την ΠΑΕ, κρατα τον εκεί να περάσετε ομορφα
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ πάντως, χωρίς να είχα ποτέ μου οποιαδήποτε συμμετοχή σε συνδέσμους, είχα πάντοτε σεβασμό σε αυτούς και μάλιστα τους θεωρούσα περισσότερο ΠΑΟΚ από εμένα. Πάντα διάβαζα τις ανακοινώσεις τους, θεωρούσα ότι ο λόγος τους μετράει, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία τους. Και ειδικά ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
μου έλειψες
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic