Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές
- Δευ 06 Οκτ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Έχουμε προπονητή εμείς. Μην πονάς. Ραζβάν τον λένε.
- Τρί 07 Οκτ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ άναυδος τα όσα συμβαίνουν. Δε μπορώ να καταλάβω τα εξής.
1) Οι υποστηρικτές της πλευράς Μυστακίδη, τελικά υπερασπίζονται τον Τέλη που δεν τον ξέρουν και τον κάνουν Θεό;
2) Τον ΑΣ, που μόνο αν είσαι συγγενής τους θα πάρεις το μέρος τους;
3) Ή μάχονται τον κακό ...
1) Οι υποστηρικτές της πλευράς Μυστακίδη, τελικά υπερασπίζονται τον Τέλη που δεν τον ξέρουν και τον κάνουν Θεό;
2) Τον ΑΣ, που μόνο αν είσαι συγγενής τους θα πάρεις το μέρος τους;
3) Ή μάχονται τον κακό ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μουγγαμάρα θα τους ωφελήσει στο εξής. Με τα (κυριολεκτικά) ψέματα, φτάσαμε 8/10 και έχουμε μπροστά μας 2 κάτι μήνες για να τελειώσει η ''προτεραιότητα'' στον Ιβάν.
Και με τόσους αγώνες, δε θα πάρουμε χαμπάρι πότε θα φτάσουμε στην ορισθείσα ημ/νια. Και ένα πρωινό, ο ΑΣ, ως θεματοφύλακας, θα μας ...
Και με τόσους αγώνες, δε θα πάρουμε χαμπάρι πότε θα φτάσουμε στην ορισθείσα ημ/νια. Και ένα πρωινό, ο ΑΣ, ως θεματοφύλακας, θα μας ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Όχι παιδιά εγώ διαφωνώ. Κανένα κρίμα. Τα πράγματα είναι απλά. Σου κάνει; Τον πιστεύεις; Έστω και τώρα πας στην Κηφισιά και λες πάρε ένα χαρτί και φέρτον. Δικαιολογίες τα περί καλών σχέσεων προέδρων. Όλα έχουν την τιμή τους τη σήμερον.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρεμπιπτόντως, εγώ στο σχόλιό μου αναφέρομαι στην μουγγαμάρα του ΑΣ και όχι της ΠΑΕ. Αυτούς ωφελεί η ησυχία.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε αφήστε τον. Εκτίθεται. Αφήστε τον.
- Παρ 10 Οκτ 2025, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Πέραν των Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Μασούρα, η εθνική είχε πλάνο μέσα στο γήπεδο. Βγήκαν ωραίες συνεργασίες. Πραγματικά πλασματικό το σκορ.
Παλικάρι μου Γιοβάνοβιτς, δεν το λέμε επειδή παίζει στον ΠΑΟΚ (εντωμεταξύ πιο ποιοτικοί παίκτες είναι Κουλιε, Τζόλης, Ντέλιας των ακαδημιών μας), αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ...
Παλικάρι μου Γιοβάνοβιτς, δεν το λέμε επειδή παίζει στον ΠΑΟΚ (εντωμεταξύ πιο ποιοτικοί παίκτες είναι Κουλιε, Τζόλης, Ντέλιας των ακαδημιών μας), αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ...
- Δευ 13 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
- Τετ 15 Οκτ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 15/10, 20:15, ΕΡΤ2
Τι κερκιδάρα είναι αυτή ρε!
- Παρ 17 Οκτ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο! Επιστροφή της ποδοσφαιρικής ΠΑΟΚΑΡΑΣ!
- Παρ 17 Οκτ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Αντρέ και τις ΙΣΤΟΡΙΑ έχει γράψει με τον ΠΑΟΚ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! Ο ορισμός του ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 07:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να σε βλέπω και να χαμογελάω σαν παιδάκι. Τι θαύμα είσαι εσύ ρε @@κισμένο.. Έχει ωριμάσει πολύ το παιχνίδι του.
Συνέ(χυσε) έτσι παικταραααααα
Συνέ(χυσε) έτσι παικταραααααα
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χθες η ομάδα έπαιξε, όπως παίζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες με εμάς. Ήμουν σίγουρος πως δεν χάνουμε. Απίστευτη τακτική πειθαρχία από όλους. Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή μας!
Πίστη ρε μ@λ@κες! Πίστη στην ομάδα! Εμάς έχει για στήριγμα! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Πίστη ρε μ@λ@κες! Πίστη στην ομάδα! Εμάς έχει για στήριγμα! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάμαι. Ή που έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό εν αγνοία όλου του ΔΣ. Ή που προσπαθούν να τους πείσουν όλους περί Τέλη και δε μπορούν. Ή που είναι τραγικά άσχετοι τύποι που νόμιζαν ο Ιβάν είναι παλέτας και θα τον παίξουν στα δάχτυλά τους.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.