Η αναζήτηση βρήκε 42 εγγραφές

Return

από PAOKevolution
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημέρα σε όλους!
Πάμε για τον δεύτερο καφέ και το δεκατιανό σιγά σιγά.
από PAOKevolution
Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Να εστιάσουμε καλύτερα, σε όσα έχουν γράψει τα παιδιά που γνωρίζουν 2-3 πράγματα και να βρούμε πιθανούς στόχους επιθετικών; Πιο ευχάριστο από το να διαβάζουμε ξανά και ξανά τα ίδια για Ντέλια.
Ξεκινάω εγώ.
Θωρώ πως το φορ που θα φέρουν θα έχει όσα χρειάζεται ο Ραζβάν. Όχι λίγο από όλα. Θα έχει καλά ...
από PAOKevolution
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα στην παρέα!
Η αλήθεια είναι θείε Αποστόλη, πως κι εμένα ο δεύτερός μου καφές σήμερα είναι φράπα!
από PAOKevolution
Παρ 04 Ιούλ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Όπως έχει πει και ο Equalizer πρέπει να απεγκλωβιστούμε από το παιχνίδι του Τάισον. Πρέπει ο Βραζιλιάνος, να γίνει ο παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο και θα αλλάζει το παιχνίδι με την εκρηκτικότητά του και το πάθος του.
Σημαντική κατ' εμέ η ανανέωση, καθώς μιλάμε για μια μεγάλη προσωπικότητα ...
από PAOKevolution
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Γιατί; Έχεις τάση για εμετό και θες το τελευταίο σπρώξιμο;
Σιχάθηκα τον εαυτό μου που το διάβασα.
από PAOKevolution
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Αναφέρεται στον Ιβάν ρε πούστη ώς έναν άνθρωπο που δεν έχει μαντήλι να κλάψει και τάζει γήπεδα! ΓΑΜΩ!
από PAOKevolution
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Στα δικά μου μάτια, είναι προφανές ότι έχουν ενημέρωση από το περιβάλλον του Τέλη. Δες λες συγκεκριμένα πράγματα αλλιώς. Όπως και στην πρώτη βόμβα που έσκασε με το γήπεδο, μιλούσαν με γρίφους μέρες πριν όπως αποδείχθηκε. Σιχαμένοι.
από PAOKevolution
Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Για τις φανέλες ο Τσατσαρός είπε:
1η ασπρόμαυρη με 4-5 ρίγες, πιο λίγες δηλαδή και ιδιαιτερότητα στα μανίκια.
2η μαύρη με αναφορά στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν είπε αν ξέρει πότε θα βγουν.
από PAOKevolution
Τετ 09 Ιούλ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, επειδή και λίγοι θα το δουν θα το γράψω εδώ. Πολλοί νέοι λογαριασμοί, σκάσαν μύτη ξαφνικά στο φόρουμ. Και όλα σχεδόν είναι στο ίδιο μοτίβο. Τι φάση.
από PAOKevolution
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Μπαίνουμε σε δύσκολα μονοπάτια. Ναι μεν, όλα αυτά αφύπνησαν τον Ιβάν, αλλά θα βάλει τον κόσμο σε εμφύλιο. Προφανώς συνεργασία δεν υπάρχει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ μεταξύ των 2. Ο Τέλης θέλει το γήπεδο με την κορυφή του παγόβουνου να είναι η ΠΑΕ. Ο Ιβάν θα πιεστεί κι άλλο από την φάση.
Λυπάμαι για τον τρόπο ...
από PAOKevolution
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ, αυτός ήταν ο σεισμός που θα έκανε ο Τέλης; Μια αναφορά σε υπαρκτά χρήματα σταλμένη με κούριερ;
από PAOKevolution
Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Είναι απίστευτη η συγκίνηση, να βλέπεις έναν άνθρωπο που έχει λύσει το οικονομικό του (και όλων των δικών του) πρόβλημα εδώ και χρόνια, να βγάζει τέτοιο συναίσθημα για μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ποια ελικόπτερα και ποια κότερα. Ο άνθρωπος προφανώς τηρεί τα μέτρα ασφαλείας που προκαθορίζονται όταν ...
από PAOKevolution
Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Κοκοκοκο πως γυρίζει η μπισφτέκα ''ΟΜΙΛΕ''
Μια καλησπέρα πέρασα να πω και πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μια παράκληση. Ούτε στην Τούμπα να μην πατήσουν!
από PAOKevolution
Τετ 16 Ιούλ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πάντως, αν έρθει ο Μαροκινός, το πρόβλημα για μένα θα είναι ότι δε θα είναι ξεκάθαρα ο Νο1 στην ιεραρχία. Δε μου φαίνεται να ξεπερνάει εύκολα το Τσάλοφ. Βέβαια όλοι στο χορτάρι κρίνονται, αλλά σαν όνομα δεν μου κάθεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού σπίτι. Εμείς αυτό δεν υποτίθεται όμως ότι ψάχνουμε ...
από PAOKevolution
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πάντως, για τα χαφ είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ξέραμε ότι ο Σβαμπ δε θα ανανεώσει, ψάχναμε αγοραστή για τον Πένια. Η δική μας προεργασία ποια ήταν; Πιανόμαστε λίγο στον ύπνο θαρρώ.
Στα του φορ, όπως έχει γράψει και ο nunies4 φαίνεται να φάγαμε αρκετά άκυρα. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση του Φορ. Α ...