Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε σοφότεροι από την Συνέντευξη Τύπου του ΑΣ. Και γενικά ψιλοβρωμάει ανακοίνωση η συγκεκριμένη Σ.Τ. Δεν έχουν λόγο να μιλήσουν στον κόσμο, σύμφωνα με το πως κινούνται τουλάχιστον 2 μήνες τώρα.
Επομένως θεωρώ πως η συγκεκριμένη συνέντευξη, σε περίπτωση που δεν έχει ...
Η αναζήτηση βρήκε 42 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το μαμημενο το ποδόσφαιρο δεν είναι οι μεταγραφές! Σταματήστε να τα συγχέετε όλα σε ένα τσουβάλι! Άκου να δείξει δύναμη ο Ιβάν φέρνοντας παικταράδες! Τόσο επιφανειακοί είστε;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Σε περίπτωση αποκλεισμού θα είμαστε στους ανίσχυρους για την κλήρωση των po του Conference.
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
Οι αντίπαλοι που έγραψα παραπάνω δεν είναι το υπογκρουπ μας, αλλά υποψήφιοι που ήδη περιμένουν στα po ως ισχυροί. Το υπογκρουπ φαντάζομαι θα το μάθουμε ανήμερα της κλήρωσης.
Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα εγώ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλους & καλή εβδομάδα!!
@prist64 , να περνάς από τον καφενέ να μας λες τα νέα σου. Εμείς με κάνα 2-3-4-5 καραφάκια τσίπουρο, θα σε εξομολογήσουμε.
@prist64 , να περνάς από τον καφενέ να μας λες τα νέα σου. Εμείς με κάνα 2-3-4-5 καραφάκια τσίπουρο, θα σε εξομολογήσουμε.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο Τσατσαρό! Αγνός, ΠΑΝΤΑ με καλές προθέσεις! Και χιούμορ.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους με υγεία!
Μεταμορφώσεως του Σωτήρως σήμερα!
Χρόνια πολλά σε Σωτήρηδες και Σωτηρίες!
Μεταμορφώσεως του Σωτήρως σήμερα!
Χρόνια πολλά σε Σωτήρηδες και Σωτηρίες!
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ροστερ προφανώς και φυσιολογικά, περνάει στα προκριματικά όπως είναι. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και πρέπει να το σέβεσαι. Τα ρίσκα ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ είναι πολλά και δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα παίρνουμε. Το πράγμα ''σώζεται'' μόνο με εντυπωσιακό και ουσιαστικό ντεμαράζ. Ταμείο στο ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για μένα, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης είναι με τον ΠΑΟΚ.
Θεωρώ πως τον ιβαν όπως τον ξέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει. Ας κάνουμε υπομονή.
Θεωρώ πως τον ιβαν όπως τον ξέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει. Ας κάνουμε υπομονή.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είσαι καλά φίλε! Κρατάω την καλή ψαριά για να φιλέψω τον Ζαφείρη 

- Τετ 13 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίος Snou! Κι εγώ θέλω μια φορά να αξιωθώ ένα 10ήμερο να είμαι στη γύρα της Ευρώπης.