Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
40+ βολες ρε μ@λ@κες και χάσατε;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Υπομονή και πίστη στην ομάδα μέχρι το τέλος! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Πες μας ότι έχει και χιόνι να τρελαθούμε...
Τι δουλειά βρε Απόστολε;;; Σκάουτινγκ κάνει ο άνθρωπος γιατί η ΠΑΕ υπολειτουργεί...
Τι δουλειά βρε Απόστολε;;; Σκάουτινγκ κάνει ο άνθρωπος γιατί η ΠΑΕ υπολειτουργεί...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Έχει την πλάκα του πάντως να λένε τα χαρτιά για δική μας παράγκα. Μάλιστα, χειρότερη του γαύρου γιατί τους κλέβουμε με βαρ. Πραγματικά, καταλαβαίνω κάθε λόγο που βαζελόγαυροι, ποτέ δεν κοιτούσαν την κούλα σαν θηρίο. Χαρτάκι γραφείου είναι η τάνα.
Να μας θυμίσουν μόνο το περσινό ματς τους με την ...
Να μας θυμίσουν μόνο το περσινό ματς τους με την ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Λουκά, συμφωνώ σε όσα λες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι τα ΜΜΕ. Δες προβολή σε ένα θέμα ΙΔΙΟ με την δολοφονία του Άλκη. Η απόλυτη σιωπή. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που σκοτώσανε έναν αστυνομικό σε επεισόδια βαζελόγαυρων και την πλήρωσαν όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων. Σφυρίζουν αδιάφορα που ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Εσένα τελευταία, σου αρέσουν παίκτες μας (!!!) ενδιαφέρεσαι για Ευρωπαϊκό αγώνα (!!!)... Τι σου συμβαίνει;;;Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:38 Στο πνεύμα του γνωστού ενθουσιασμού μου για παίκτες και Ευρώπη, θα παραδεχθω ότι είναι ένα ενδιαφέρον ματσάκι
Αυτα
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι από σας ρε παιδιά γελάτε με τα όσα συμβαίνουν ή με τα όσα πρόκειται να συμβούν. Δεν το λέω επικριτικά. Εγώ πονάω. Πολύ. Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης ...
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο. Κι εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τον Χατζόπουλο. Απλά ένα ''ρεπορτάζ'' παρέθεσα.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι αδερφέ Psaras συγγνώμη. Δεν το ανέφερα ως μομφή προς τον Χατζόπουλο. Ούτε κάν! Απλά το επισήμανα γιατί πλέον θα αρχίσουν κι αυτές οι φωνές, που θα λένε ότι κολλάει το πράγμα και γιατί δεν προχωράει. Εγώ ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ. Πραγματικά εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Αμφιβάλλω αν μπορεί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Είναι εντυπωσιακό το πόσο έχει ανοίξει το ροτέισον και χωρίς να αδικεί ΚΑΝΕΝΑΝ! Ο Ραζβάν, ποιος (;) ο Ραζβάν κάνει ροτέισον ακόμα και στους τερματοφύλακες! Βλέπεις χαρούμενα τα πρόσωπα όσων παίζουν βαζικοί, όσων είναι πάγκο και όσων μπαίνουν αλλαγή!
Ο Ρουμάνος χίλια στραβά να έχει, έχει όμως ισχυρή ...
Ο Ρουμάνος χίλια στραβά να έχει, έχει όμως ισχυρή ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Τι απόλαυση ρε πούστη μου! Ακόμα να παίζαμε όχι δε θα έλεγα! Μπράβο στα παιδιά μας!! Μπράβο στον προπονητή μας! Πίστη στην ομάδα! Μέχρι το τέλος! Αγκαλιάστε την ομάδα! Μας έχεις ανάγκη ΟΛΟΥΣ!
Βήμα βήμα για κάθε στόχο. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια. Εμείς εκεί! Πιστοί! Και θα χαρούμε ΟΛΟΙ τον Μάιο ...
Βήμα βήμα για κάθε στόχο. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια. Εμείς εκεί! Πιστοί! Και θα χαρούμε ΟΛΟΙ τον Μάιο ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Nai @navigator11 κορόιδευε εσύ!
Όταν έβαλε το γκολ στην Οφαπ Κλαρίνα, θυμήθηκε ότι είναι δεξιοπόδαρος γι' αυτό έκανε αλλαγή στην κίνησή του και μπέρδεψε τον 300.
Που να ξέρετε εσείς! Άμπαλοι Ουγκ!
Όταν έβαλε το γκολ στην Οφαπ Κλαρίνα, θυμήθηκε ότι είναι δεξιοπόδαρος γι' αυτό έκανε αλλαγή στην κίνησή του και μπέρδεψε τον 300.
Που να ξέρετε εσείς! Άμπαλοι Ουγκ!
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ μια απορία έχω. Από τη στιγμή που ο διαιτητής δίνει φάουλ κατά του Σιώπη σε εκείνη τη φάση, πάει να πει ότι είδε το πάτημα στον αχίλλειο. Γιατί κάτι άλλο μεμπτό για φάουλ ο Σιώπης δεν κάνει. Για πες μας ρεφ, αφού δίνεις το φάουλ (που σημαίνει είδες τι έκανε) την κάρτα που στο διάολο την έβαλες ...