Μεγάλη πίκρα το χθεσινό φιάσκο. Όχι τόσο γιατί δεν δικαιούται μια επαρχιακή ομάδα να πατήσει μια μεγάλη. Αλλά γιατί με την νοοτροπία αυτή, πραγματικά δεν έχουμε μέλλον. ΟΛΟΙ να το δουν αλλιώς, γιατί το χθεσινό δε θα είναι η εξαίρεση!
Κάθε μα κάθε γαμημένο ματς, είναι τελικός! Τέλος!
Η αναζήτηση βρήκε 86 εγγραφές
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Α ρε Μπάνε! Όαση είσαι ρε μλκ! Καλά να περνάς ρε μάγκα!
- Παρ 19 Σεπ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα και από μένα!
Αύριο το μενού έχει θάλασσα!!!
Αύριο το μενού έχει θάλασσα!!!
- Παρ 19 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ναι έχει κρυώσει. Αλλά όχι αρκετά. Και να σου πώ; Καλύτερα τώρα, που δεν έχει κόσμο και τα ψαράκια έρχονται πιο κοντά!
- Παρ 19 Σεπ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δόξα τον Θεό, όλα καλά! Και ελπίζω όλος ο κόσμος έτσι!
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bursaspor Basketbol-ΠΑΟΚ mateco, 21/09, 16:30, CosmoteSports 5
Προπονητής και Αμερικανοί, αλλού για αλλού σήμερα.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αν έμπαινε του Τσάλοφ ή του Καμαρά, η εμφάνιση θα έπαυε να είναι για γιούχα και «βαριά βαριά...»;
Η ομάδα ΠΑΛΙ ήταν καλή, ΠΑΛΙ έδειξε τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Η ομάδα προσπαθεί (και πολλές φορές το ...
Η ομάδα ΠΑΛΙ ήταν καλή, ΠΑΛΙ έδειξε τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Η ομάδα προσπαθεί (και πολλές φορές το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διακοπές
Γεια σου παλίκαρε.
Αν σου αρέσει το κόνσεπτ της ιστορίας, μια επίσκεψη στα οχυρά του Ρούπελ, Λίσσε και Νυμφαίας, θα σε ανταμείψει. Με πολύ καλό φαγητό. Τουλάχιστον στα πέριξ της Ροδόπης και της Ξάνθης.
Αν σου αρέσει το κόνσεπτ της ιστορίας, μια επίσκεψη στα οχυρά του Ρούπελ, Λίσσε και Νυμφαίας, θα σε ανταμείψει. Με πολύ καλό φαγητό. Τουλάχιστον στα πέριξ της Ροδόπης και της Ξάνθης.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Παλικάρια, πριν την πέσετε σε οτιδήποτε γράφεται στο φόρουμ, πάρτε τον συνολικό σφιγμό του συγγραφέα και μπείτε στο νόημα. Ο @giapas είναι βάζελος και ο @ΑποστόληςΑ αεκάρα. Και οι δυο με διαρκείας

- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς Ραζβάν, το χθεσινό είναι όλο δικό σου. ΟΛΟ.
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως ...
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
nunies4 , για να είμαι ειλικρινής στέκομαι κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.
Πολλοί παίκτες με χαρακτήρα ατσάλι, φέτος είναι πούπουλο χωρίς διάθεση, με νεύρα. Αυτό έχει να κάνει με τον Ραζβάν. Και ναι. Μπορεί να λέγαμε άλλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς δεν παίρνουμε 2 χαρτιά για τη δουλειά ...
Πολλοί παίκτες με χαρακτήρα ατσάλι, φέτος είναι πούπουλο χωρίς διάθεση, με νεύρα. Αυτό έχει να κάνει με τον Ραζβάν. Και ναι. Μπορεί να λέγαμε άλλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς δεν παίρνουμε 2 χαρτιά για τη δουλειά ...