Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Για παράδειγμα οι ρήτρες είναι παντελώς ασαφείς.
Πολλές οι δημιουργικές ασάφειες.
Ξέρω τώρα η απάντηση θα είναι ''να δούμε και του Τέλη''.
Όχι, η απάντηση είναι "βελτιώστε την πρόταση σας ώστε να μας ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Μάλλον μας δουλεύεις, η ΠΑΕ ζήτησε να ενημερώσουν αν έχουν κάποιες ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί με το Τελη υπέγραψαν μνημόνιο.
Δλδ αν δεν έσκαγε ο βαλτος της ΝΔ θα έκανε τα ίδια ο ΑΣ?
Δλδ αν δεν έσκαγε ο βαλτος της ΝΔ θα έκανε τα ίδια ο ΑΣ?
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ τουλαχιστον τις διαβασες τις 10 μαμηνες σελιδες,
Οι αλλοι μια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.
Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προτιμώ να φτιάξει δικό του γήπεδο αλλού και να βάλει την ομάδα να παίζει εκεί παρά να το χτίσει ενας βαλτός του κούλη που θα αποκτήσει μετά και την παε. Και μονο που το κάνω εικόνα να σουλατσάρουν βουλευτές της νδ στα επίσημα χέρι χέρι με τον Μυστακίδη μου έρχεται αναγούλα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ρε σείς τι λέτε;
Ο Μυστακίδης αγοράζει και πουλάει όλη την ΝΔ δύο φορές με την οικονομική επιφάνεια που έχει.
Ποιος βάλτος;
Και δεν θέλω και να τον υπερασπίζομαι πριν μιλήσει στον κόσμο και ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αλλά κάπου φτάνει με την παράνοια.
Ρε συ, ειναι δυνατόν τωρα να μην ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνήθως, μια τράπεζα δεν εκδίδει εγγυητική επιστολή για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί πλήρως.
Η κοστολόγηση είναι βασικό στοιχείο για την αξιολόγηση του ρίσκου.
Η τράπεζα πρέπει να γνωρίζει το ακριβές ή τουλάχιστον ένα σαφές εκτιμώμενο κόστος του έργου ώστε να υπολογίσει το ύψος και τη διάρκεια ...
Η κοστολόγηση είναι βασικό στοιχείο για την αξιολόγηση του ρίσκου.
Η τράπεζα πρέπει να γνωρίζει το ακριβές ή τουλάχιστον ένα σαφές εκτιμώμενο κόστος του έργου ώστε να υπολογίσει το ύψος και τη διάρκεια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις
Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου
Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια
Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση
Κριμα
Μην γραφεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;
Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..
Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...
Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης χωρίς να εκτεθεί προσωπικά σχεδόν καθόλου (μόνο μια ανακοίνωση έβγαλε) έχει καταφέρει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Σαββίδη, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί και τώρα να διαβάζουμε ότι μπορεί να δώσει και συνέντευξη τύπου.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...