Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές

Return

από pavlos06
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Δυστυχώς στο φόρουμ έχει ποτίσει η τοξικότητα όπως στα ράδια και στα fb. 5-6 λογαριασμοί που μιλάνε μεταξύ τους σε όλα τα νήματα τα έχουν κάνει κώλο.
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
από loukas karadimos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ποσο ...
από theo-drama
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

1. Η αναφορά σε "δικιά μας" και "δικιά σας" δεν θα έπρεπε να υπάρχει

2. Nikodiai 2 εβδομάδες εκτός για μαζικη προσβολή μελών χωρίς καν να εξηγεί τι και ποιους εννοει

Το μια ή δύο βδομάδες πως αποφασίζεται;

Γιατί ο ένας χθες προσέβαλε ΑΜΕΑ και έφαγε μία βδομάδα, ο άλλος έβριζε ασύστολα και ...
από PAOKpanta
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
από abc_o_ karpouzas
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Ότι λάθη και να έκανε η παε την τελευταία 5ετια δεν μπορεί να παιξει κανένα ρολο στις αποφάσεις του ΑΣ από την στιγμή που αυτοί σταθερά παίρνουν το 1.5 φανερό και 0.5 μουχτα
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ας μην επεκταθώ ξανά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από Azrael
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Για αλλη μια φορα φαινεται οτι ο ΑΣ μας δουλευει ψιλο γαζι τοσο καιρο...
από gpap5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα σοβαρά, μετά από τόσες ημέρες, υπάρχουν ακόμη οπαδοί του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν πως ο Μυστακίδης θέλει να αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ;;

Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει, για ορισμένους, πως το γήπεδο ήταν ο ''λαγός'', ήταν ''το τυράκι στην φάκα'';;;
Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να ...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ έχω ακούσει στην ζωή μου. Ειναι1000% μπινια.
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να έχει κληρονομικό χάρισμα :D :D
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...