Αναζήτηση για περισσότερες από 2745 εγγραφές
- Τετ 15 Οκτ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ουτε απαξιωση ουτε παιχταραδες. 9 γκολ στους τελευταιους 65 αγωνες σε ελλαδα. 24 χρονων 2.2 μυρια. Ε εμενα δε μου φαινεται καλο ντηλ.... αν δε τον παιρναμε αυγουστο θα φωναζαν οι ιδιοι σασταλεγακηδες οτι δεν προωθουμε μυθου
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αποψινή βραδυά καθώς και όλη η βδομάδα που προηγηθηκε είναι εξαιρετική περιπτωση μελέτης (case study) για το πως στήνεται το παραμυθι των Αθηνεζων για τις τάχα μου ισχυρές ομάδες τους, πρεσβεις, προξενους κλπ. αλλά και για το πόσο πολύ τους έτσουξε η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιλ.
Έχουν λαλήσει σας λέω ...
Έχουν λαλήσει σας λέω ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
E καλα τωρα,φαινονται οι κλικες μεσα στο φορουμ!
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Anorthosis Famagusta
2 ώρ.
·
Είναι κάποιες στιγμές που μας κάνουν να υποκλινόμαστε μπροστά στη δύναμη που έχει η αγάπη όλων για το ποδόσφαιρο.
Το άθλημα που, με έναν μαγικό τρόπο, μπορεί να ενώσει οπαδούς και να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς. Η στρογγυλή θεά ξυπνά τόσα συναισθήματα, που είναι ...
2 ώρ.
·
Είναι κάποιες στιγμές που μας κάνουν να υποκλινόμαστε μπροστά στη δύναμη που έχει η αγάπη όλων για το ποδόσφαιρο.
Το άθλημα που, με έναν μαγικό τρόπο, μπορεί να ενώσει οπαδούς και να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς. Η στρογγυλή θεά ξυπνά τόσα συναισθήματα, που είναι ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι χάρτινοι σε κατάσταση παρακρουσης μόλις ακούνε ΠΑΟΚ.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου προκλητικός, μια χαρά τα λέει. Χίλια δίκια έχει.
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις μια ζωή να ανέβεις στη τροφική αλυσίδα και με λαγό εκτός παιχνιδιού εδώ και πολλά χρόνια , με γήπεδο δικό σου και πάλι να βλέπεις τη πλάτη του ΠΑΟΚ;
Κι αντί να πηγαίνεις για 2η δύναμη να πηγαίνεις καρφί για 4η ...
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις μια ζωή να ανέβεις στη τροφική αλυσίδα και με λαγό εκτός παιχνιδιού εδώ και πολλά χρόνια , με γήπεδο δικό σου και πάλι να βλέπεις τη πλάτη του ΠΑΟΚ;
Κι αντί να πηγαίνεις για 2η δύναμη να πηγαίνεις καρφί για 4η ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το συνεχίσω λίγο γιατί θέλω να αγιάσω και δε μπορώ με την ομαδα που καπηλέυεται το κομμάτι της προσφυγιάς και έχει εξελιχθεί στο μέγιστο ρουφιάνο και περίγελο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι διαφορετικούληδες και ντεμεκ πολιτισμένοι βλάχοι μιας τυχαίας συνοικίας της Αθήνας , έχουν χρωστούμενα από ...
Οι διαφορετικούληδες και ντεμεκ πολιτισμένοι βλάχοι μιας τυχαίας συνοικίας της Αθήνας , έχουν χρωστούμενα από ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μ@λ@κ@ς ο σπίκερ δεν ξέρει ότι η ΑΕΚ είναι τρίτη; lol και δε μειώνει καμία διαφορά από τον ολυμπιακό; Ούτε από τον ΠΑΟΚ βέβαια;
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομάδες για γέλια!!!!!.....
Και ακούς τον σπικερ....και νομίζεις πως έπαιζαν ομαδαρες...
Μείωσε ,λέει,στους τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό...λες και δεν έχει άλλη ομάδα από.πανω τους....
Πόσο σας πονάει ο ΠΑΟΚ ρε κομπλεξικοι!!!!....Πως άλλαξαν οι καιροί!!!!....
Και ακούς τον σπικερ....και νομίζεις πως έπαιζαν ομαδαρες...
Μείωσε ,λέει,στους τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό...λες και δεν έχει άλλη ομάδα από.πανω τους....
Πόσο σας πονάει ο ΠΑΟΚ ρε κομπλεξικοι!!!!....Πως άλλαξαν οι καιροί!!!!....
- Τετ 03 Δεκ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη Μπούζα αισχος,σιχαμα αηδία. Επιτέλους μαζέψτε τον. ΆΝΤΕ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ!!!!!
- Δευ 22 Δεκ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν αρκετό για να το δεις; Έπαθε ό,τι έπαθε και ο βάζελος χθες.Patron έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 12:51 Την αεχ την έχω δει μόνο στο μεταξύ μας. Αγωνιστικά κ μόνο γιατί θεωρείται γτπκ;
- Δευ 22 Δεκ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορειτε να πειτε οτι θελετε για την επικοινωνιακη σταση της ομαδας απεναντι στη διαιτησια αλλα εγω προσωπικα χαιρομαι που δεν εχω τετοιους κλοουν να βγαζουν καφενειακου επιπεδου ανακοινωσεις μερα παρα μερα..αεχ η μαρθα βουρτση του ελληνικου ποδοσφαιρο με εναν μεγιστανα στο τιμονι που τους πολεμανε ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
γενικά τα χανούμια έχουν εξελιχθεί στους πιο αηδιαστικούς ξεφτιλισμένους ΠΟΚίτες...δεν περίμενα ποτέ ότι θα απαιχθάνομαι περισσότερο νοοτροπία οπαδών περισσότερο και από των επιστημόνων του μπεραία αλλά οι τύποι ειναι για κλάματα
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.
Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.
Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...