Ειχα έναν φαρμακοποιό στη γειτονιά σκουλήκι. Επί κοβιντ και δολοφονίας Άλκη πουλούσε τις μάσκες του και έκανε εξυπνάδες λέγοντας να μην πάρουμε κίτρινου χρώματος διότι μπορει να μας πετύχει κανένας ΠΑΟΚτσης στο δρόμο και να μας καθαρίσει.
Τι να πας να του πεις τώρα αυτού του υποτίθεται μορφωμένου ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2849 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Μαρ 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ξεκίνησε το ξέπλυμα επειδή ο θύτης ήταν αριανος..
Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hroniko-tis-dolofonikis-epithesis-ston-20hrono-opado-toy-paok
Τα ...
Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hroniko-tis-dolofonikis-epithesis-ston-20hrono-opado-toy-paok
Τα ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι η στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείς ότι εντόπισες ένα 50% που την καταδίκασε;;;!!!! Εγώ δεν έχω βρει κανέναν!
Εννοείται ότι ούτε 50% δεν εντόπισα, έβαλα ένα μεγάλο ποσοστό ευγένειας, ακόμη κι αυτή την ώρα.
Έχει χρόνια που έχω σιχαθεί οτιδήποτε στην κοινωνία αυτής της χώρας της υποκρισίας και της ανισότητας, το έχουμε ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚτσης σκοτωνει Αρειανο= ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες δολοφονοι
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όλο το σεβασμό το περιστατικό δεν λαμβανει της αντιστοιχης αντιμετώπισης με του Θανόντα παιδιου του οαρης . Εμεις όλοι οι Παοκτσηδες ημαστε παιδια ενος κατωτερου Θεού μάλλον...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 16 Μαρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά βγήκε απο τους συγγενής του Κλεομενη οτι το παλικάρι γυρνούσε απο την σχολή του εξου και γιατί βρέθηκε ανατολικά.
Πρέπει να βγαίνουν δηλαδή οι σοκαρισμενοι γονεις παππούδες για να προστατεύουν την μνήμη του παιδιού για να μην ακούγονται αίσχη...
Ντροπή!
Πρέπει να βγαίνουν δηλαδή οι σοκαρισμενοι γονεις παππούδες για να προστατεύουν την μνήμη του παιδιού για να μην ακούγονται αίσχη...
Ντροπή!
- Παρ 10 Απρ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μη ξεχαστούν ποτέ! 
- Τετ 22 Απρ 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλεο αυτο το κυπελλο ειναι αφιερωμενο σε σενα ! Μπραβο στα παλικαρια της Κ19
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Με αυτά τα ματς ανδρωθήκαμε στην Τούμπα μικροί. Χρυσές περίοδοι, όπου οι παράγκες ήταν σε πλήρη δράση.
Και μετά μέσα στη μιζέρια μας και τις αυτοκτονικές μας μέρες να κοιτάμε τα ταβάνια των υπό κατάληψη γραφείων, ήρθε ένας Καυλιάρης. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με την εμφάνιση του Τσετσένου ...
Και μετά μέσα στη μιζέρια μας και τις αυτοκτονικές μας μέρες να κοιτάμε τα ταβάνια των υπό κατάληψη γραφείων, ήρθε ένας Καυλιάρης. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με την εμφάνιση του Τσετσένου ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Φοβερό για ακόμα μια φορά το βίντεο. Γαματο που ήταν με την κουκούλα ο Ζαφειρης! Ανατρίχιασα όταν το κατάλαβα μόλις ανέβαινε τα σκαλιά. Όντως περίεργο που δεν συμμετείχε ο Ντελιας. Και τέλος φοβερή η ατάκα μετά τους τίτλους τέλους!
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Σάτιρα είναι. ΕΝΑΣ ηλικιωμένος στην πόλη.Hermann έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 00:41 Ενώ το τρέιλερ ήταν υποσχόμενο, προσωπικά δε μου άρεσε η ταινιούλα φέτος... Ο Τάισον γέρος εν τέλει τι ρόλο βαρούσε και τον έδειξε;