Ο ζαφ μέχρι στιγμής είναι ο πιο επιδραστικος παίχτης του γηπέδου
Λάθη γίνονται δεν θα τον σταυρώσουμε
Αναζήτηση για περισσότερες από 2849 εγγραφές
- Δευ 13 Οκτ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Λοιπόν
Δεν θα μας γιατουρτιάσετε το μυαλό τουλάχιστον το δικό μου
Ποιός κατ' αρχήν μιλησε ότι ο χαρτακιας ευνοει το ΠΟΚ;;
Εγω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έγραψα ποια θα ηταν η μεταχειριση ΝΤΕΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚ και απάντηση δεν πήρα
Τεραστια η διαφορα, αλλα δεν βαριέσαι
Παμε παρακάτω
Ο αλλος λέει "ποσοι ...
Δεν θα μας γιατουρτιάσετε το μυαλό τουλάχιστον το δικό μου
Ποιός κατ' αρχήν μιλησε ότι ο χαρτακιας ευνοει το ΠΟΚ;;
Εγω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έγραψα ποια θα ηταν η μεταχειριση ΝΤΕΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚ και απάντηση δεν πήρα
Τεραστια η διαφορα, αλλα δεν βαριέσαι
Παμε παρακάτω
Ο αλλος λέει "ποσοι ...
- Τετ 15 Οκτ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελπίδων
Οπως με ολα τα παιδια που δοθηκαν με αυτο το καθεστως διατηρουμε ενα 50% και ΚΥΡΙΩΣ το δικαιωμα να ματσαρουμε οποιαδηποτε προταση ερθει για την αποκτηση τους, ωστε να τους παρουμε πισω.
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελπίδων
Αυτό το βλαμμένο ο κούτσιας τώρα που τα έχει κάνει σ**** έξω... Τι γάλα να ερχότανε για να έλεγε έβαλα μυαλό πάρτε με και θα κάνω ό,τι μου ζητήσετε.
Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι για πολύ μεγάλα πράγματα αλλά τον έφαγε η οικογένειά του
Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι για πολύ μεγάλα πράγματα αλλά τον έφαγε η οικογένειά του
- Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ανατριχιαστικό το πόσες οικογένειες έρχονται στο γήπεδο!...PAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 20:34 Πριν λίγο γύρισα από την Τούμπα.
Είναι τρομερό το πόσους ανθρώπους έχει αγγίξει αυτή η τραγωδία...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα φάνηκε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι σε ιδέες και ιδανικά. Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι ...
Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά ήταν πρώτα παιδιά γονιών και αδέρφια αδερφών. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τις οικογένειες να θρηνήσουν όπως αυτές θέλουν. Η παρουσία μας ας είναι ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Αυτοί απατεώνες της ΟΥΕΦΑ ποτέ θα μάθουν να αξιολογούν τις καταστάσεις;
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…
Θα το δούμε. Μουδιασμενοι στην αρχή, παγωμένοι στο ξεκίνημα αλλά η καρδιά θα χτυπάει πιο δυνατά όσο περνάει η ώρα. Όπως θα έκαναν και τα 7 ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της ...
Από το απόγευμα της ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σχέση μου με την εκκλησία και τους ανθρώπους της είναι ανύπαρκτη αλλά δεν γινόταν να μην το βάλω αυτό.
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε υπάρχει άλλη ομάδα στον πλανήτη με τραγούδι που εκφράζει τόσο πόνο όσο η πόλη της σιωπής; Δακρυζω και μόνο που ξεκινάει