Η αναζήτηση βρήκε 712 εγγραφές

Return

από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
από Taseos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
από trouman
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Κατ' εμέ, από τη στιγμή που έχουμε δύο ξεκάθαρα διαφορετικά πράγματα, δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο.

Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;

Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από astral
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από billagorn
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι ευχάριστο κατά τη γνώμη μου μέσα στη μαυρίλα, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήταν π@@στια όλο αυτό που έγινε από τον ΑΣ. Αν μη τι άλλο, δείχνει τη διαφορά του ΠΑΟΚτση και την ηθική του.
Δεν υπήρχε περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα (η στο σκουλήκι) να ...
από Patron
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Να πάω για ύπνο ή θα ιδρύσει καμία εταιρεία Toumba Demolition ltd o Τέλης;
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Χαίρομαι που σοβαροί άνθρωποι με πολύχρονη προσφορά σε διάφορα τμήματα του ερασιτέχνη παίρνουν θέση και διαχωρίζουν την στάση τους μετά και τους βετεράνους. Τελικά υπάρχει ελπίδα.
από navigator11
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Μάθαν πως πηδιομαστε, πλακωσανε και οι... γαύροι

Αφήστε τι λένε τα power game και λοιπές φυλλάδες των Αθηνών παιδιά. Αίμα μύρισαν.

Στα δικά μας, θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη η τοποθέτηση Τσαλοπούλου και των άλλων παραγόντων που αν μη τι άλλο η γνώμη τους μετράει

Δεν λέω πιο επιθετική ...
από george188
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπαρχει περιπτωση να παραιτηθεί το ΔΣ του ΑΣ. Απλα φαίνεται τι εγκλημα εχουμε κανει τοσα χρονια που δεν είμαστε πολλά μελη στον ΑΣ.
Τρόποι υπαρχουν και πρεπει να το καταλαβουμε πλεον
από Dimitris_L4
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Μπραβο στους ανθρωπους που εβγαλαν αυτη την ανακοινωση...Οι 3/5 (τους αλλους δεν τους γνωριζω, ζητω συγγνωμη) εχουν προσφερει απειρα πραγματα στα τμηματα του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.. Σεβασμος...
από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Με τα αισχη που έκαναν ξέρουν πολύ καλά πως σε άλλες εποχές θα είχαμε ήδη επεισόδια στο ελαφρύ σενάριο

Ευτυχώς δεν ζούμε σε άλλες εποχές, αλλά η βαρύτητα του αισχους παραμένει

Άρα ΟΤΙ κι αν κάνουν πάλι για να μην ξανακουστει το όνομα τους στον ΠΑΟΚ είναι.

Δεν αλλάζει με τίποτα αυτό.

Ακόμα κι αν ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε τι θες ΑΜΠΑΛΑΕΑ;;
Δεν έβγαιναν να μιλήσουν τους περάσαμε γενεές 14...
Βγαίνουν να μιλήσουν το ίδιο...
Οπότε;

Εσυ μπορεις να τους ακουσεις και να πιστεψεις οτι πουνε.
Εγω οτι και να ακουσω δε θα το πιστεψω.
Καποιοι συνεχιζουν να ακουνε τι λεει ο Μητσοτακης.
Ακριβως το ιδιο κανω και με τον ...