Η αναζήτηση βρήκε 712 εγγραφές

Return

από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αν ο ΑΣ και ο κόσμος σταματήσουν να προσβάλλουν τον εαυτό τους, θα φανερωθεί και το ποσο ανούσιο είναι το τι γράφω εγώ για οποιονδηποτε
από Λεμεσος4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:02 Αν ο ΑΣ και ο κόσμος σταματήσουν να προσβάλλουν τον εαυτό τους, θα φανερωθεί και το ποσο ανούσιο είναι το τι γράφω εγώ για οποιονδηποτε
Σου βγαζω το καπελο για ολα οσα γραφεις και την σταση σου στο ολο θεμα.
από alp920
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Ποιά είναι η θέση του ΑΣ ως θεματοφύλακα σε σχέση με την χρήση της επωνυμίας ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ από την νεοιδρυθείσα εταιρεία συμφερόντων Μυστακίδη,κ αθώς και το αντικείμενο της ,που παραπέμπει ευθέως στο γήπεδο ιδιοκτησίας του? ΌΛα καλά?
Δείξτε το κωλόχαρτο( σε ελεύθερη μετάφραση,αφού σύμφωνα με την ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27 O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Καπου το χανουν με το γραφειο τυπου τους (Μιμης Μπουζας) ο οποιος στην αρθογραφια του συνεχιζει και γραφει για Εγγυητικη ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ο Μυστακιδης....
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

ΕΙΧΕΣ ΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΑΤΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ , ΟΤΑΝ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΚΑΙ ...
από george188
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;

Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο ...
από Dimitris_L4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ...αληθεια ρε παιδια ποσο πιο ξεκαθαρα μπορει να γινει σ αυτα τα ερωτηματα που εχουμε ολοι μας??!?!?!?!?!!!
από Azrael
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται πιο ξεκάθαρα.
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια ...
από george188
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

O ΑΣ για να τελειωνει το παραμυθι, ας δώσει στη δημοσιοτητα τους ορους που θέτει απο τους υποψηφίους για να κατασκευαστεί η τουμπα και ας προχωρήσει το θεμα για να τελειωνει το παραμύθι είτε ετσι είτε αλλιως. Η ΠΑΕ δηλωσε οτι εγγυητικη δεν μπορει να βγει μεχρι δεκέμβρη και οτι τιποτα δεν μπορει να ...
από dragon
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:22
dragon έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:19 Τα τρολ του Τελη στο tweeter κάνουν γλέντι. Πέφτει πολύ 20€. Το περίεργο ή κ όχι ειναι τρολ τη ΝΔ ταυτόχρονα
Που το ξέρεις, είναι γαλάζια;
Μπορείς να δεις τι άλλο έχουν ανεβάσει στο παρελθόν
από Azrael
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης να πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποσα λεφτά έχει ο Μυστακιδης,η συμπεριφορά του δεν μου εμπνέει καμια ασφάλεια αν θεωρητικα αλλαζε κάποια στιγμή το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
από icue
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας δε θέλει να παραδεχτεί ότι θέλει την ΠΑΕ.
Ο άλλος δε θέλει να παραδεχτεί ότι προτιμά τον Μυστακίδη.
Και ο τρίτος δε θέλει να παραδεχτεί ότι αδυνατεί να χτίσει την Τούμπα.

Πιστευεις οτι ο Σαββιδης παιζει θεατρο με τα μνημονια και με τις μελετες γενικα; Οτι δηλαδη μετα απο ενα χρονο θα πει ...
από Nassos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Του Μυστακιδη δεν είναι γεωπολιτικοι?
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...