Αναζήτηση για περισσότερες από 2082 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ειναι τρομερο πως ο Ιβαν που ηταν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ στα σχοινια για το γηπεδο λογω της αργοποριας του κλπ κλπ , με μια κινηση για αμεση συναντηση ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τους κηφηνες του ΑΣ...Δηλαδη που να αποφασισει να χοντρυνει κ αλλο το παιχνιδι..τι οργια θα βγουν στη φορα...
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από Franky
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
από dragon
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Μολις το τελειωσα. Μεγαλος Αντρε.

Υ.Γ. Φερναντο respect, Μεγαλος Ραζβαν, Ταισον νιώθει, Πελκας τρελο Παοκτσακι

*βιτολο σε ευχαριστουμε
από Sardan
Σάβ 18 Οκτ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Respect στον μεγάλο Αντελίνο. Εύχομαι να έχει ένα πόστο στην ομάδα για πάντα.

:opaokara:
από vs40
Κυρ 19 Οκτ 2025, 04:35
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστιος άνθρωπος και αρχηγός ο Αντρέ. Πραγματικά συγκινήθηκα και γενικά με την αγάπη που έχουν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Η στιγμή που είναι Ραζβαν, Σάντος και Άγγελος μαζί, και το χαμόγελο τους, η συγκίνησή τους τα λέει όλα. Τεράστιο αθλητικό σωματείο ο ΠΑΟΚ, που διαφέρει από κάθε άλλο. Ο Ταισον ...
από leomatos88
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Καληνύχτα θεματοφύλακες, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θ’ αλλάξει ποτέ.
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o
από Kabamaru11
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
από MagdiTolba
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

σε σενα που δεν εισαι φουρναρης και τον χαζοβιολη που εβαλες να μιλαει αντι για εσενα, μπουκωθείτε και οι 2 με το 0-2 και ξεκουμπιστείτε γρήγορα και όμορφα, λαμόγια.
από nkoss
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:30 σε σενα που δεν εισαι φουρναρης και τον χαζοβιολη που εβαλες να μιλαει αντι για εσενα, μπουκωθείτε και οι 2 με το 0-2 και ξεκουμπιστείτε γρήγορα και όμορφα, λαμόγια.
Μην του κουνάς το δάχτυλο γιατί θα σου κουνήσει το μπουκάλι...
από giapas
Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
από Мир
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Με το συγκεκριμένο καταστατικό, το συγκεκριμενο ΔΣ, τα φεης κοντρόλ που εξάγγειλαν, τη συγκεκριμένη δικηγόρο και τους εξωθεσμικούς γεωπολιτκους αναλυτές-Βενηδες είναι ευχής έργο που δεν υπάρχει κάρτα φυλλαθλου και ποτέ δεν πρέπει να γίνει με τέτοιες καταστάσεις.

Ας ανοίξουν τις πόρτες για έγραφες ...
από loukas karadimos
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα μιλησω ανοιχτα για το τι σκεφτομαι για την σιωπη του ASS

νιωθω οτι το ημερισιο μπαν που εφαγα τις προαλλες (επεστρεψα στο λυκειο) θα γινει μηνιαιο, ισως και μονιμο

θα περιμενω την αντιδραση της ΠΑΕ, ηρθε η ωρα να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους, και ο καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του ...