Αναζήτηση για περισσότερες από 2082 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Για το deadline της 31/12 στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν κολλάει στην καταληκτική ημερομηνία ο Ερασιτέχνης, αυτή όμως προκύπτει και από το γεγονός ότι αρχές Ιουνίου έχουμε την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος στο κομμάτι που σας ανέφερα και αυτό επιβάλει ως τότε να έχουν αρχίσει τα έργα. Αυτά θα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά κάθεσαι και σχολιάζεις αυτές τις απόψεις ; Εκπροσωπεί έναν ας που δεν δημοσιεύει καταστατικό και δε δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία. Αλλά το κλαμπ είναι ανοιχτό. Αρκεί να βρεις δύο και αφού τους βρεις να τσεκάρουμε και εμείς ότι μας αρέσουν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η δουλειά του ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράστηκαν 3 χρόνια από τον Α.Σ. να τρέχουν όλες τις διαδικασίες για το γήπεδο και τις μελέτες και είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα να ξαποστάσουν.
Ουστ!!
Ουστ!!
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Α.Σ. προτιμάει κάποιον άλλον ( που δεν το κάνει τουλάχιστον στις ανακοινώσεις του )
Mε τις υπογραφες του ομως?
Με την παραδοχή λοιπόν ότι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και επειδή αυτό είναι πολύ αόριστο, θέλω να ολοκληρωθεί το γήπεδο αν ξεκινήσει να χτίζεται, αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Πολλα μπραβο για το ντοκιμαντερ. Ηταν ανταξιο της προσφορας του Αντρε. Ειχε παρα πολλα δυνατα σημεια.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Επί του παρόντος..
Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης
Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.
Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης
Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.
Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
- Παρ 17 Οκτ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Αντρέ και τις ΙΣΤΟΡΙΑ έχει γράψει με τον ΠΑΟΚ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! Ο ορισμός του ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
blackchaos @
Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα
Γνωρίζεις ποιες και τί ειδους εγγυήσεις ζήτησε, μεχρι τωρα, ο ΑΣ και αν ο Σαββίδης τις αρνήθηκε ?
Ολα όσα γραφεις θα ειχαν κάποια αξία αν μπορείς να απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα, βάσει των επισήμων ανακοινώσεων βεβαίως.
Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα
Γνωρίζεις ποιες και τί ειδους εγγυήσεις ζήτησε, μεχρι τωρα, ο ΑΣ και αν ο Σαββίδης τις αρνήθηκε ?
Ολα όσα γραφεις θα ειχαν κάποια αξία αν μπορείς να απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα, βάσει των επισήμων ανακοινώσεων βεβαίως.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με μία και μόνο πρόσκληση για συνάντηση πάντως, τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Έρχεται και το ματς της Κυριακής, τους βλέπω μετά τα ερυθρόλευκα να βγάζουν από την ντουλάπα και τα κιτρινόμαυρα. Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια θα φωνάζουν μέχρι να τους χαλάσει τη σούπα κανένας Λόβρεν.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς βγήκε και το ντοκιμαντέρ του αντρέ (οπως ειπε και ο trouman) για να θυμηθούμε λιγο τι ειναι ΠΑΟΚ. Μετά μπηκα paokmania και επέστρεψα σ αυτη τη γαμημένη καθημερινότητα που μας τρώει τη ψυχή το τελευταιο διαστημα. Αι σιχτιρ πια
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ζήσαμε μαζι σου ρε αρχηγέ. Απο όταν πρωτο ήρθες μέχρι και το φιναλε, ανατριχίλα! Για παντα ενας απο εμας
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που ...
Ευγνωμοσύνη που ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...