Αναζήτηση για περισσότερες από 2082 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ίσως περιμένουν το αποτέλεσμα με το ΑΕΚακι. Αλλά δε θα τους κάνει το χατήρι ο λουτσε..είναι ντροπή αυτό που γίνεται..κριμα.
Εν τω μεταξυ ο ΠΑΟΚ απο μεθαυριο μπαινει σε σειρά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ αγωνων σε Ελλαδα και Ευρωπη
Την αλλη εβδομαδα με ευρωπαικο παιχνιδι? Εγω λεω να μην παει η ΠΑΕ Γαλλια ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δική μου γνώμη μένει αμετάβλητη. Δυστυχώς το γήπεδο έχει δοθεί. Κι όταν πια γίνει ξεκάθαρο και επισημοποιηθεί, θα γενεί της...τάνας... σε όλα τα επίπεδα.
Δυστυχώς φαίνεται να είμαστε στα πρόθυρα, πολύ κακών γεγονότων.
Γαμω την μαλακία που σας δέρνει εκεί μέσα στον ΑΣ!
Εντιτ: @Cylon-4 ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου. Με αυτά δεν μεγαλώσαμε; Τώρα που είμαστε; Πως αφήνουμε 68 ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον της ομάδας μας;
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εκδιωχθεί η ΠΑΕ από την κατασκευή του γηπεδου, οπως μας επιβεβαιωνει η συμπεριφορα της δικηγορου/υπαλληλου του Κατσαρη και του σκιωδης ΔΣ, με συνεπεια να φυγει η ομαδα για παντα απο την περιοχή της Τουμπας, θα ειναι εργο με 100% ευθύνη της Θύρα 4 και των συνδέσμων που σιωπηρά επιτρέπουν το ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ο Σαββίδης είχε προβλήματα που στηρίζετε; Στις κατά καιρούς γεωπολιτικές αναλύσεις που κάνουν στα ράδια, μετροπολις, κολκας κλπ;
Γιατί τα γεγονότα, τόσο καιρό αλλά έδειχναν για τις εν Ελλάδι επενδύσεις του.
Επισης όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Καυτατζόγλειο, βρήκε απέναντι του τον ...
Γιατί τα γεγονότα, τόσο καιρό αλλά έδειχναν για τις εν Ελλάδι επενδύσεις του.
Επισης όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Καυτατζόγλειο, βρήκε απέναντι του τον ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα στους οπαδούς του δικού μας ΠΑΟΚ – και στους υπόλοιπους, ειτε μας διαβαζουν κρυφα, ειτε φανερα, ειτε γραφουν εδω μεσα, ειτε...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εχει ο βαγγελας ας το πάρει αυτόςAthens έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 15:01 οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ο Ιβαν δεν θα έχει 200m λογικά, το λιμάνι και όλες οι επενδύσεις γίνονται με διακοποδάνειο από την Αγροτική
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τα εμαθες...πηρε δανεικα για να παρει 2ο σακακι κ με τα ψιλα πηρε κ Ζαφειρη...paokkerkir έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 15:15 Ναι ο Ιβαν δεν θα έχει 200m λογικά, το λιμάνι και όλες οι επενδύσεις γίνονται με διακοποδάνειο από την Αγροτική
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε όλοι λαλίστατοι ηταν, μέχρι που έπεσε σύρμα ότι μάλλον έχει ρευστότητα να τους «θαψει»
Μα δεν κανει μπαμ οτι εχουν επιλεξει στρατοπεδο και οτι το "σχεδιο" δεν βγαινει οπως το ειχαν υπολογισει;
Ολα οσα γινονται τους τελευταιους 2 μηνες ηταν "εκτος" σχεδιου.
Και η ενασχοληση Τελη με ΚΑΕ εκτος ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν
Δινω 250 και το παιρνω εγω,πουλαω απο δευτερα τις λιριτσες μου και εχω ζεστο κασερι. :lol:
Το παίρνεις 200 από τον Ivan και το πουλάς 300 στον Τέλη ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator
Ρε navi ξαναβάλε σε παρακαλώ την photo με το μπουκάλι, να θυμηθούμε λίγο την 'πχοιότητα' των εκπροσώπων της "μάνας"

Ρε navi ξαναβάλε σε παρακαλώ την photo με το μπουκάλι, να θυμηθούμε λίγο την 'πχοιότητα' των εκπροσώπων της "μάνας"
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λέξη __ Θεσσαλονικευς___ σκουλικιζει
Άντε , σούπα 3 μεριά
Ουστ από τον ΠΑΟΚ
Άντε , σούπα 3 μεριά
Ουστ από τον ΠΑΟΚ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι οι κομήτες. Αυτοι γνωρίζουμε ότι πιθανότατα τα εξυπηρετούν συμφέροντα και καταστάσεις.
Το πρόβλημα είναι αυτά που γράφονται από τους regulars από το καλοκαίρι και έπειτα.
Υγ έβγαλε κάποια επίσημη ανακοίνωση ο ΑΣ?
Το πρόβλημα είναι αυτά που γράφονται από τους regulars από το καλοκαίρι και έπειτα.
Υγ έβγαλε κάποια επίσημη ανακοίνωση ο ΑΣ?
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως αυτό το ποστ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οσους υποστηριζουν οτι στοχος ειναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Βρειτε μου ενα λογο που θα ενοχληθει ενας ανιδιοτελης ΠΑΟΚτσης αν το γηπεδο το φτιαξει ΜΟΝΟ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΕΝΑΝ