Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για παγκο λαϊκής καλά τα πάμε πάντως μπράβο μας
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ειλικρινή ερώτηση για όσους περιμένουν να ενθουσιαστούν. Αν πέρναμε πρόπερσι Φορ τον Ελ Καμπί θα ενθουσιαζόμασταν? Τον Πινέδα όταν ήρθε Ελλάδα? Επειδή λοιπόν είναι όλα σχετικά μπορούμε να κράξουμε αυτούς που κάνουν και θεωρητικά ξέρουν την δουλειά τους αφου δουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυγουστιάτικος , δροσερός Πορκυ.
Μου έλειψε.
Μου έλειψε.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???
Eαν ξανακάνεις τέτοια ερώτηση φίλε μου, θα εισηγηθούμε όλοι οι παππούδες του σαιτ να φας μπαν δια βίου!
Τον Πορκυ δεν τον αμφισβητείς, τον Πόρκυ...
Κάποτε είχε γίνει επανάσταση εδώ μέσα επειδή ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είμαστε, σε ολες τις θέσεις φουλ πλήρης αρκεί να κλείσουνε και αυτοί οι δύο.
Τώρα είναι στα χέρια του προπονητή και στα δικά μας, να γεμίζουμε το γήπεδο και να περάσουμε τον παλμό του πρωταθλητή που έχουμε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Τώρα είναι στα χέρια του προπονητή και στα δικά μας, να γεμίζουμε το γήπεδο και να περάσουμε τον παλμό του πρωταθλητή που έχουμε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγαίνει το αποκλεισμός καλοκαιρινός, δε μας βγαίνει γκρίνια στο γήπεδο, δε μας βγαίνει προπονητικό, δε μας βγαίνει το γήπεδο, ας βγάλουμε ένα θέμα ντελια ε κει να μη βγει, τι είχαμε τι χάσαμε. το τραγούδι λέγεται πόνος
Μην κανουμε το λαθος ομως να το χρεωσουμε στον maki.
Ειναι ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ ο ΠΑΟΚ βγήκε επίσημα και διέψευσε για Μαυροπάνο με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αφήνοντας και αιχμές και μέχρι σήμερα ακόμα Μαυροπάνος γράφεται εδώ μέσα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει βγει η ΠΑΕ και εχει διαψευσει οτι υπαρχει θεμα με τον Μαυροπανο και μαλιστα αφηνοντας αιχμες καθως πρακτικα ειδησειογραφικα γραφτηκε απο το Μετροπολις και εδω μεσα συνεχιζεται για καποιο λογο μια κουβεντα γυρω απο τον Μαυροπανο.
Αλλα ναι, "γαμω το Μετροπολις, τον Μπουζα και εξω απο την Τουμπα ...
Αλλα ναι, "γαμω το Μετροπολις, τον Μπουζα και εξω απο την Τουμπα ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η προσπάθεια να αποκτήσει υπόσταση η ανυπόστατη χθεσινό βραδινή φήμη ( μούφα φήμη; ) , είναι μάταιη εδώ μέσα. Καλή η προσπάθεια αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι ...
Τα καλύτερα είναι μπροστά!!
Θα πάει η .... σύννεφο, όπως το καθιέρωσε ο bane..
Τα καλύτερα είναι μπροστά!!

Θα πάει η .... σύννεφο, όπως το καθιέρωσε ο bane..
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανανέωσε ο Μπαλντέ μέχρι το 2028