απο το opinion.gr
Δικηγόρος Κλεομένη: «Όταν δείτε με ποιους επικοινωνούσε ο δράστης θα μείνετε άφωνοι»
ανοιξαν τα τηλεφωνα μακαρι....
Η αναζήτηση βρήκε 792 εγγραφές
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
πραγματικα η ανθρωπινη ζωη πανω απο ολα και ας πιστευει καποιος οτι θελει.....
- Τρί 17 Μαρ 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε, οποιος ηρθε σε επικοινωνια και προσεφερε οποιαδηποτε μορφη βοηθειας περαν του "πανε παραδοσου και ομολογησε" και προσπαθησε να παραποιησει στοιχεια, να δωσει καποια μορφη καλυψης ή να πιασει μικροφωνο ή ή ή και να κανει ξεπλυμα, θα μπει μπουζου. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ σοβαρο, μιλαμε για δολοφονια.
Ο ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαν τσιλιαδορους για να κάνουν πεσιματα από την αρχή το είπε όχι ο μπαλασκας ο άλλος αστυνομικός Καραγκούνης?αυτή είναι η αλήθεια και αποδυκνειεται από τα τηλέφωνα ο ντελιβερας μεγάλος παραμυθάς
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
σιγουρα γινονται κινησεις που φυσικα δεν ειναι για δημοσιευση .....τωρα ανοιξε και το κινητο του δολοφονου πολυ σημαντικο,και επισης ,να γινει οτι πρεπει και να φυγει η λασπη απο το θυμα....και ο δικηγορος εχει πολλες πληροφοριες για να δουμε ο επωνυμος με την κακη εννοια ποιος ειναι περα απο τους ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Νίκος Αλεξανδρής ο οποίος είναι νομικός συμπαραστάτης του πατέρα του 20χρονου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά, μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.
Μεταξύ άλλων μίλησε για «τσιλιαδόρους συγκεκριμένης ομάδας, που ψάχνουν εδώ και μήνες οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Μεταξύ άλλων δήλωσε ...
Μεταξύ άλλων μίλησε για «τσιλιαδόρους συγκεκριμένης ομάδας, που ψάχνουν εδώ και μήνες οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Μεταξύ άλλων δήλωσε ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι και αθλητισμός να μην υπήρχε θσ εύρισκαν κάτι να πλακώθουν σημεία των καιρών είναι δεν φταίει καμμία ομάδα, μεγαλώνουν τα παιδιά με το παραμύθι ότι το να έχεις μαχαίρι πάνω σου είναι μαγκιά το να δειρεις κάποιον με οποιαδήποτε αφορμή κάτι θα βρείς είναι μαγκιά.....
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός είναι μακάρι να ξεσκεπάστειpaoki19 έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 11:10 Ο οποίος λεει ότι μεχρι την Δευτέρα θα ξέρουμε και το όνομά του. Πάντως στην εκπομπή του Κουσουλου όλοι κατάλαβαν περι ποιου πρόκειται και σοκαρίστηκαν . Αντε να δουμε ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ αργή η κίνηση της ΟΠΚΕ στα γραφεία του σούπερ 3 αφήνοντας τούς να κάνουν την άλλη μέρα γενική συνέλευση.... απίστευτα αργή
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
τωρα λενε οτι ο 30χρονος μιλησε με τον δολοφονο αμεσως μετα πρωην ασφαλειας της ΠΑΕ Αρης και τον προσηγαγαν
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντρέπομαι σαν άνθρωπός που η ανακοίνωση τής ΠΑΕ Άρης μιλάει για θάνατο και όχι για δολοφονία και δεν λέει καν ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΏ ΟΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΓΊΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΉ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ..... ΒΊΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
η εμετικη ανακοινωση του αρη πρεπει να μνημονευεται για να φαινεται η συμπεριφορα καποιων που εργαλειοποιουν την δολοφονια καποιου και αλλου ανθρωπου απλα αναφερουν σαν θανατο χωρις συλληπητηρια
- Τρί 24 Μαρ 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπου κι αν πάω πάντα εδώ γυρνώ(Τούμπα)
Όσο σε βλέπω τόσο σε ξεχνώ
Αλλάξαν όλα, αλλάξαμε κι εμείς
.....Πού μας πάει της ψυχής τ’ άγριο μονοπάτι
Βρέχει αστέρια κι όνειρα, κάνε μια ευχή.
Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αγάπη.
Μια ζωή θ’ αρχίζουμε πάλι απ’ την αρχή.
Αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ μου τον δικό μου ...
Όσο σε βλέπω τόσο σε ξεχνώ
Αλλάξαν όλα, αλλάξαμε κι εμείς
.....Πού μας πάει της ψυχής τ’ άγριο μονοπάτι
Βρέχει αστέρια κι όνειρα, κάνε μια ευχή.
Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αγάπη.
Μια ζωή θ’ αρχίζουμε πάλι απ’ την αρχή.
Αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ μου τον δικό μου ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Φίλε μου giapas κοιτάμε μπροστά τίποτε δεν κρίθηκε ναι το προχθεσινό ήταν σοκ μην χαλιομαστε άλλο πέρασε ας μας γίνει μάθημα και όταν τα καταφέρουμε θα το αφιερώσουμε στους παρόντες και στους απόντες μας
- Τρί 24 Μαρ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
καλη κληρωση ολα στο χορτο φυσικα ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ