Η αναζήτηση βρήκε 792 εγγραφές

Return

από eorptol1
Δευ 09 Μαρ 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

oταν ακουω χαρτινους ενα τους λεω πως ανεχεστε να εχετε δηλωμενο γαβρο προεδρο εκει σταματανε ολα,αν εμεις ειχαμε κουδουνια θα μας κρεμουσατε :lol: :lol:
από eorptol1
Δευ 09 Μαρ 2026, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Taseos έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 13:13 Λογικά θα αλλάξει τρόπο τροπάρι. Από τα καπιταλ κοντρολς και το δεν εχεί ευρώ ο μπατίρης θα πάνε στο γιατί βάζει 13 εκ ευρώ στην εταιρία του.
ναι η ομαδα ψεμματος εχει εμπλουτιστει με νεο δυναμικο λενε οι γνωριζοντες....
από eorptol1
Δευ 09 Μαρ 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ειναι αληθεια οτι ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΟΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΓΚΟΤΖΑΡΕΒΑ ? ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕς ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑ....
από eorptol1
Τρί 10 Μαρ 2026, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

να τους χαιρομαστε δεν αισθανομαι οτι εχω κανενα κοινο με αυτους τους "συνδεσμιτες"....
από eorptol1
Τετ 11 Μαρ 2026, 01:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το έχουμε κάνει διαγωνισμό ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από τον άλλο...

Το θέμα είναι ότι έγινε η ΑΜΚ,το είπε,το έκανε ..Πάμε παρακάτω...Με το ζόρι να βγάλουμε σκάρτο τον καινούργιο ιδιοκτήτη δηλαδή...??

Θα τον βγάλουμε σκάρτο όταν έρθει η ώρα .Τι είχαμε ,τι χάσαμε .Παιζαμε για την 4η-5η θέση έως και ...
από eorptol1
Τετ 11 Μαρ 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα μιλήσω για την αθλιότητα των οπαδών τούς μπαίνουν σε όλα τα σάιτ τά δικά μας οργανωμένα και βγάζουν απίστευτη τοξικότητα,δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που νομίζουν και λένε τίς γνωστές μπούρδες φωτοτυπία κλπ κλπ ποιοί αυτοί πού έχουν γάβρο πρόεδρο,είναι ...
από eorptol1
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από eorptol1
Πέμ 12 Μαρ 2026, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά σήμερα υπήρχε μια συντονισμένη και έντονη επίθεση από τον κίτρινο οχετό λόγω της επετείου της κλεψιάς (το πιο μαγικό σύμφωνα με τους ιδιους) που δε γίνεται να έγινε τυχαία. Πλέον έχουν γίνει τοξικοί και κουραστικοί σε επίπεδο Ρούλας φαπαναστασιου. Εύχομαι να μη ξανά ...
από eorptol1
Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Ε για να πέφτει ο πέφτει ποίο θεαματικά:):) για το πότισμα στο ΟΑΚΑ το σχόλιο
από eorptol1
Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τοσκιτσης μεγάλος τρομπας και παραμυθάς μακριά και από τούς δύο Μπόλεκ και Λόλεκ,γιατί λειτουργούν κατά της ομάδας....
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Αν τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του το κάνει ακόμη χειρότερο αυτά τα κοπρόσκυλα ανεξαρτήτως ομάδας πρέπει να αντιμετωπιστούν σκληρά
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Εγώ ζητάω ίδια αντιμετώπιση με την υπόθεση Άλκη από όλους τούς φορείς ΊΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΗΤΑΝ ήδη αρχίζουν να την αντιμετωπίσουν διαφορετικά δυστυχώς
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Οπαδικό είναι ρε φίλε μην ακούς παπαριές εδώ και καιρό Καλαμαριά γίνονται διάφορες επιθέσεις σε οπαδούς του ΠΑΟΚ ... επειδή πληθυσμιακά είναι πλέον πολλοί εκεί και ενοχλούν κάποιους
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ίδια αντιμετώπιση με Άλκη ίδια ακριβώς αυτό είναι το σωστό ΜΜΕ και φορείς θα έχετε την ίδια συμπεριφορά
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Αν ξέρεις να διαβάζεις χτυπήθηκε πισώπλατα..... βίαζεσε και βάζεις ταμπέλες πλυντήριο προσπαθεί να κάνει τώρα το σύστημα που έβγαζε επί Άλκη όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δολοφόνους ,και εσύ χρησιμοποιεις την ίδια φρασεολογία χωρίς καν να ξέρεις τι έγινε.....