Η αναζήτηση βρήκε 792 εγγραφές

Return

από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Όσο και αν πάνε να το περάσουν αλλιώς τα γεγονότα δεν αλλάζουν δολοφονία και ναι ήταν οπαδός συγκεκριμένης ομάδας που μας έκανε άθλιο μπουλιγκ όλους τούς οπαδούς του ΠΑΟΚ με την κραυγή δολοφόνοι τώρα τι έγινε?δεν τους βάζουμε ολους σε ένα τσουβαλι? Όπως φυσικά έπρεπε να γίνει εξ αρχής υπόθεση Άλκη ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩς ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.....
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Το ΝΤΆΜΠΛ ΑΥΤΌ ΣΤΑ ΕΚΑΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΦΎΓΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣ ΧΡΌΝΙΑ ΑΥΤΌΣ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΠΏΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΈΝΟΙ....... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

χρεος μας να προστατεψουμε την μνημη του παιδιου και τον συλλογο απο την στοχοποιηση γιατι πανε να μας βγαλουν και φταιχτες.....ο τυπος πιαστηκες αλλες δυοφορες τουλαχιστον....

Γνώριμος των Αρχών φέρεται είναι ο 23χρονος, οπαδός του Άρη και δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φίλου του ΠΑΟΚ ...
από eorptol1
Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Γενικά μπαίνουν στα δικά μας σάιτ και λένε ενα σωρό παπαριές είναι φανερό ότι είναι οργανωμένο και δεν μπορώ να καταλάβω πώς θά πείσουν εμένα ότι έχουν δίκαιο.... μακράν οι ποίο τοξικοί τύποι αηδία.....
από eorptol1
Δευ 16 Μαρ 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Γίνεται προσπάθεια ξεπλύματος του δολοφόνου
από eorptol1
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Όταν αφαιρεθούν βαθμοί θα καταλάβουμε τι έγινε. Δεν μπορούσαν δηλαδή να τους βρουν εκτός γηπέδου, έπρεπε να δημιουργηθεί κι άλλο πρόβλημα στην ομάδα για να αντιμετωπίσει. Δεν βλέπετε ότι η αστυνομία κάνει τη «δουλειά» της με προκατάληψη; Δόθηκε άλλο ένα πάτημα για να επιτεθούν στην ομάδα ...
από eorptol1
Δευ 16 Μαρ 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

blackzone44 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 21:49 2 αγώνες κεκλεισμένων :(
Ναι ?και εγώ άκουσα για πρόστιμο 10000 σε χαλάει?ρε τι μπούρδες διαβάζουμε στα σάιτ ξεχύθηκαν τα τρόλ τής χάρτινης για να δημιουργήσουν κλίμα,εσύ έμαθες πες από πού το έμαθες
από eorptol1
Δευ 16 Μαρ 2026, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Δίκιο έχει ο @aivas19. Λες και όλες τις άλλες φορές που φάγαμε τιμωρίες και κυνηγητό στηρίχτηκαν κάπου.

Όλα λάστιχο τα κάνουν κατά πώς τους βολεύει.

Δεν βλέπετε ότι προσπαθούν να μεθοδεύσουν την τιμωρία μας;

Θα ξυπνήσουμε καμιά μέρα, θα μάθουμε ότι φάγαμε 2 αγωνιστικές, που θα παρακαλάμε να ...
από eorptol1
Τρί 17 Μαρ 2026, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Συγκλονιστικό άρθρο τώρα του γεωργογιαννη στο SDNA για όλη αυτήν την καφριλα και το μπουλιγκ που δέχθηκε ο κόσμος τού ΠΑΟΚ συνολικά από τούς έχω ηθικό πλεονέκτημα και όλη αυτή η άθλια προσπάθεια τους ενοχοποιήσεις του θύματος τώρα....
από eorptol1
Τρί 17 Μαρ 2026, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Τέλος αυτό να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια στοχοποίησης του ΚΛΕΟΜΈΝΗ και γιατί δεν πιάσανε τα φιλαράκια τού δολοφόνου .... επίσης το ιστορικό του λουλουδιού αυτού κοινοποίηση παντού γιατί έχει ιστορικό και μια αγάπη για τα μαχαίρια ο άθλιος.....θα προστατέψουμε την μνήμη του Κλεομένη χρέος μας είναι
από eorptol1
Τρί 17 Μαρ 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το ντάμπλ θα έρθει και είναι χρέος τιμής για τα παιδιά που φύγανε
από eorptol1
Τρί 17 Μαρ 2026, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

θα ακουστει υπερφιαλο ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..... :pano: :pano:
από eorptol1
Τρί 17 Μαρ 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

πιστευω οτι η αδυναμια τους διαχρονικα και κυριως τα τελευταια χρονια να μας δουν στα ματια αγωνιστικα τους βγαζει απιστευτο κομπλεξ και μισος....και αυτους και τις γριες