Η αναζήτηση βρήκε 792 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τρί 24 Μαρ 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

@marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο

Aivas, is that you? Εγώ νόμιζα ότι υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας παιδιών που δεν μασάνε: trouman, tolis ...
από eorptol1
Τρί 24 Μαρ 2026, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Αναζήτηση
SKG Sports
SKG Sports
GossipΗ ποινή της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ για το περιστατικό στα δημοσιογραφικάαπό Σταύρος Σουντουλίδης24/03/2026

Με πρόστιμο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ το αρμόδιο όργανο της ΔΕΑΒ, για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, στο παιχνίδι της 25ης ...
από eorptol1
Τρί 24 Μαρ 2026, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Μπα ξέρεις το τουρκικό όνομα μας? σημαίνει περιοχή με λύκους στα τουρκικά κατά τα άλλα καταγωγή μας από το καρς του Πόντου....

Εγώ στα δικά μου τα κιτάπια το βρίσκω σαν ΚΟΥΣΛΑΡΙ - KUŠLARI Καϊλαρίων με 50 μουσουλμάνους Τούρκους, πηγή K'ncov 1900 ( Πρωτότυπο : Васил Кѫнчовъ, Македония етногрфия ...
από eorptol1
Τρί 24 Μαρ 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Πραγματικός χρυσός ο Γιάννης
από eorptol1
Τετ 25 Μαρ 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τα καλλίτερα είναι μπροστά μας.....ζω μετά την φοιτητική μου περίοδο από το 2022 στο κέντρο τής θεσσαλικής ποτέ δεν είχα θέμα με Ηρακλή και Άρη και όταν μιλούσα συνήθως με Αρειανούς πάντα με απαντουσαν με επιπέδου χωρίς τοξικότητα..... έτυχε όμως να τους ακούσω να μιλάνε μεταξύ τούς ΤΈΤΟΙΟ ΜΊΣΟΣ ΣΕ ...
από eorptol1
Τετ 25 Μαρ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

ο μονεμβασιωτης μπορει οπως ηρθε να φυγει ξαφνικα πολυ πιθανο .....του ρουλη η κλεψυδρα ηδη αρχισε να μετραει αντιστροφα....φυσικα παλι θα τους φταιει ο ΠΑΟΚ.....
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή λεγόταν διάφορα για το x μπήκα κάποια στιγμή και έφυγα τρέχοντας τότε με τα γεγονότα με Μυστακίδη υπήρχε ένα μόνιμα πάνω πάνω να το βλέπουν όλοι δεν ξέρω ποιο καθήκι ήταν αλλά είχε πολλούς ακόλουθους ΠΑΟΚ υποτίθεται και έγραφε αηδιάζω και να το γράψω .....ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο μεταστατικός ...
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Είχα πάθει σοκ δεν θα φανταζομουν ποτέ ένας άνθρωπος να μιλάει για άλλον και ας είναι ο χειρότερος εχθρός του έτσι....
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο
Δεν κάνανε άρση απορρήτου
Δεν αναζητησανε αλλά βίντεο από την περιοχή
8 μέρες μετά και.μετα από εντολή τής ανακριτρειας πήγαν στον σύνδεσμο έπρεπε αμέσως η αστυνομία
Αυτός τραυματισμένος δεν πήγε Νοσοκομείο αλλά μια μέρα μετά στην ανατριτρια
Δεν υπήρξε φυλάκιση για υπόθαλψη εγκληματία ...
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε ο δικηγόρος βρέθηκε η ειδική θήκη του μαχαιριού που θέλει προσπάθεια να απασφαλισεις και να το βγάλεις ελπίζω η προσπάθεια συγκάλυψης να πέσει στο κενό ο δικηγόρος φαίνεται γάτα και στο 24 εκεί που παρακολουθούσαν 700 μπήκαν άλλοι 250 να υποθέσω σκουλήκια?
Βλέπεις τρείς περιπτώσεις Νάσου ...
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

σε αλλες ειδησεις αλλα ποιος ασχολειται απο το inpaok

Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,

Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να ...
από eorptol1
Παρ 27 Μαρ 2026, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χρόνια πολλά και καλά ρε γίγαντα ο θεός να σε έχει καλά
από eorptol1
Σάβ 28 Μαρ 2026, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Προμηθεας Πάτρας Βίκος Cola 100-70, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μπράβο στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή φορμαριστικε
από eorptol1
Σάβ 28 Μαρ 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 20:13 Μπορεσατε ρε θηρία και κερδίσατε διαλυμένη ομάδα?

Δε λες πάλι καλά σας δώσαμε το ματς μπας και σωθείτε βγάζετε και γλώσσα :lol:
Και όπως λέγαμε παλαιότερα ξεχωριστός νόμος Εορδαίας σύνορα στην Ποντοκώμη :D
από eorptol1
Σάβ 28 Μαρ 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

prolemaidamania ....κάτω το κράτος τής πλατείας ρολογιού 8-)