Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές

Return

από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τώρα;

Θα κάνουμε συζήτηση και για τα αυταπόδεικτα;

Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.

Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ θα ήθελα πάρα πολύ να μας εξηγήσουν οι ποδοσφαιρόφατσες του ρεπορτάζ της ομάδας που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι ο Ράζβαν θέλει τον Μαροκινό λόγω στοιχείων, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον σε χαρακτηριστικά.

Ποιες ειοι μεγάλες τους διαφορές?

Δεν νομίζω να σου απαντήσει. Ούτε σε ...
από sic-4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από paokspren
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επειδή δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του Ολλανδού ο οποίος έχει αποδείξει ότι λέει μόνο πράγματα που ξέρει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούμε όποια περίπτωση κυνηγάμε να την φέρουμε σε αυτό το όριο των 4εκ.
Οτιδήποτε ξεφεύγει παγώνει.

Αυτό έγινε και με τον Κρααλ που σύμφωνα με τους ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, θα κάθομαι να διαβάζω ευχολογια για τον Σαματά. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμιως που της έλειψε ο αγκολος , φευγατος φορ που δεν έπαιξε.

Λες και μπορούσε να βγει ο Λουτσεσκου να πει «δεν πέρασα γιατί δεν έχω παίκτες».

Αντε τώρα γράψε από κάτω τα ευεργετήματα να ολοκληρωθεί ο φαύλος κύκλος ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...

Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά ...
από paokspren
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.

Φίλε αν δεν είσαι ήδη, σε συμβουλεύω να γίνεις οπαδός μιας εκ των άλλων 4 ...
από WestBlock4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε αν δεν είσαι ήδη, σε συμβουλεύω να γίνεις οπαδός μιας εκ των άλλων 4 ομάδων (κατά προτίμηση αυτής που ξοδεύει περισσότερο, μπορείς και να αλλάζεις κάθε χρόνο) για να ησυχάσεις εσύ, να ησυχάσουμε κι εμείς.

ωραιος τροπος να αντιπαρατεθεις σε κριτικη μετα απο 82 μυρια πωλησεων τα ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δώσεις λεφτά και όχι μόνο να σου βγούνε οι παίκτες αλλά να βγάλεις και κέρδος.

Όπως δηλαδή έγινε με Πρίγιο, Κοτάρσκι, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο, Άκμπομ, Νάρει, Λημνιό, Cimirot, Λούκα Πέρεθ (διπλό κέρδος).

Ή να μην βγάλεις κέρδος μεν αλλά να σου παίξουν φουλ, να ...
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...

Μεγάλη δόση αλήθειας;

Ας έδινε κάθε ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή το ενδεχόμενο να είναι και ο Γιακουμάκης και ο Γιόβιτς μια χαρά επιθετικοί για Ελλάδα και να προσφέρουν εν τέλη και οι 2 στις ομάδες τους (αν κλείσουν) δεν υπάρχει να φανταστώ ε;

Πρέπει να είναι ή άσπρο ή μαύρο ανάλογα με το τι θέλουμε να υποστηρίξουμε..

Κάποιοι γουστάρετε απλά να βγάζετε ...
από sotos26
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Στο 2025 οι παίχτες κάνουν ότι θέλουν. Ότι και να ζητήσουν οι Μεξικανοι, στο τέλος ο παίχτης δε θα υπογράφει σε άλλες ομάδες και θα αναγκαστούν. Τρελό ποσό τα 2,8 εκ όπως και τα λεφτά του Γιοβιτς που ναι ήταν κάποτε παιχταράς και θέλει το restart αλλά κλειστό τριετές εγώ δεν έδινα. Μακάρι βρε να ...
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Το καλυτερο ροστερ ειναι σχετικο και υποκειμενικο. Εχει να κανει με τον προπονητη της καθε ομαδας. Αν μια ομαδα εχει "χειροτερους" παικτες ατομικα αλλα ειναι 100% οι παικτες που ζηταει ο προπονητης θα παει καλυτερα απο μια ομαδα με "καλυτερους" που ομως ειτε δεν ταιραζουν ή δεν ξερει τι να τους ...