Η αναζήτηση βρήκε 825 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Πληροφορια ειναι παιδια για αυτο και κολλαω αν πρεπει να το γραψω.
Αν ηταν διαισθηση θα εγραφα και εγω την καβλαντα μου να περασει η ωρα
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
από Kabamaru11
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.

Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ...
από george188
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

tutuyo έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:26 αν ειναι να φυγει ο Ραζβαν, σοβαρα τωρα πρεπει να παρει την ευκαιρια του ο Παμπλο
ποσο πιο σκατα να παει
Ο Πάμπλο έχει να κάνει σοβαρή χρόνια από τον Πανσερραϊκό, δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Αν δεν λεγόταν Πάμπλο ούτε κατά διάνοια δεν θα ακουγόταν
από Kabamaru11
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:56 Φατσικά είναι σαν τον Τούντορ με μαλλί
Τον σκοτωσες.
από vasilis1976
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.

Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;

Για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα ...
από tsou
Δευ 18 Μάιος 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε...τους πήγαμε τάπα τελικά
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν ...
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιχειρηματολογεί υπέρ ή κατά μιας άποψης. Όμως, η συζήτηση πρέπει να βασίζεται σε λογική αλληλουχία και στοιχειώδη συνέπεια στη σκέψη.

Τα τελευταία δύο σχόλια που διαβάζω, μου θυμίζουν το γνωστό:
«Ο αστυνομικός είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Το να υποτιμά κανείς τη σημασία τέτοιων επιλογών στο όνομα του «να μην μπλέκουμε τα αθλητικά με τα πολιτικά» είναι, το λιγότερο, αφελές.

Η ιστορία μάς έχει διδάξει πως τέτοιες «ουδέτερες» στάσεις πολύ συχνά μετατρέπονται σε σιωπηρή αποδοχή. Όταν ελληνικά σωματεία έδιναν φιλικά με τις δυνάμεις ...
από Kostas_FI
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Ας πει κάποιος στον επαναστάτη του πληκτρολογίου, ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί για να γράφει είναι αμερικανική όπως και τα όπλα τα οποία καθαρίζουν τους Παλαιστίνιους στη Γάζα. Οι οποίοι Ισραηλινοί χωρίς τους Αμερικάνους δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Μην κρίνεις για να μην κριθείς ...
από Maurice_Escargot
Τετ 22 Απρ 2026, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παντελής Μπούτσκος

Ολα τα εχουμε πει, για την υπερβαση αυτη που κανεις μεχρι σημερα, την θεληση μας να εχουμε την τιμη να βρισκεσαι στον παγκο μας του χρονου σε ρολο οχι 1ου κοουτς.

ΑΛΛΑ

απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,

εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
από Rexaris
Τετ 22 Απρ 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Να κάνουν την απονομή οι διαιτητές στην μπιλμπάο να τελειώνουμε.