Η αναζήτηση βρήκε 835 εγγραφές
- Τετ 15 Απρ 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ε όχι και να φύγει. Μην τρελαθούμε. Στην απλά καλή του μέρα δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο. Αλλά αφού ήξεραν ότι αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στην κατ' ισχίον διάρθρωση (τί είδους πρόβλημα όμως;), η μεν διοίκηση έπρεπε να βρει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, ο δε Λουτσέσκου θα έπρεπε να τον ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο πλέον. Ποδοσφαιρικά η ομάδα δε βλέπεται και στηρίζεται καθαρά πλέον στις προσωπικές εμπνεύσεις του κάθε παίκτη.
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τα σχόλια εδώ είναι ο ορισμός του "τον μπούλο όλοι".
Είστε ικανοί και στον εαυτό σας να ξεσπάσετε. Απογοήτευση και νεύρα όλοι έχουμε, αλλά κάπου πρέπει και να μαθαίνουμε από τη σταθερή επανάληψη τέτοιων καταστάσεων για να τα ελέγχουμε.
Είστε ικανοί και στον εαυτό σας να ξεσπάσετε. Απογοήτευση και νεύρα όλοι έχουμε, αλλά κάπου πρέπει και να μαθαίνουμε από τη σταθερή επανάληψη τέτοιων καταστάσεων για να τα ελέγχουμε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Αυτό με τη προετοιμασία του Μεϊτέ πρέπει να είναι το μεγαλύτερο Μαντέλα εφεκτ των τελευταίων πολλών ετών
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ρε συ πρόπερσι, παρόλο που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν η καλύτερη ομάδα, φτάσαμε σε ένα σημείο να χρειαζόμαστε στο τέλος ένα θαύμα. Το πρωτάθλημα το πήραμε όχι επειδή δεν κάναμε κοιλιά αλλά παρά την κοιλιά.
Πέρσι κάναμε 4/6 όταν πλέον είχαν χαθεί τα πάντα και παίζαμε απλά για τον εγωισμό ...
Πέρσι κάναμε 4/6 όταν πλέον είχαν χαθεί τα πάντα και παίζαμε απλά για τον εγωισμό ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Υπάρχει και άλλη ερμηνεία. Η ομάδα είναι συλλογικά τραγική, αγύμναστη, καμμενη και αυτές οι ιδιότητες δεν κοιτούν άμα είσαι μεταγράφη, παλιός , από τις ακαδημίες κτλ. Πως θα φανταζόσασταν έναν ζαφειρη που ανεβάζει επίπεδο το χάλι γύρω του ; Ο κωνσταντελιας γιατί δεν το κάνει αντιστοίχως ;
- Δευ 20 Απρ 2026, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Τώρα σοβαρά είναι ο μικρός το πρόβλημά μας στην τετράδα με Οζντόεφ και Καμαρά και αξίζει τόσα σχόλια; Δηλαδή εσείς βλέπετε έναν προβληματικό παίχτη;
- Τρί 21 Απρ 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία σχέση με τον Πορτογάλο.
- Τρί 21 Απρ 2026, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ θέλω να μείνει ο Γιακουμάκης
Κι εγώ θέλω να μείνει ο Γιακουμάκης. Για πολλούς λόγους.
Πρώτος και κυριότερος είναι ότι είχαμε πάρα πολλά χρόνια να βρούμε έναν σέντερ φορ που να τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα, να τρέχει, να σκοράρει σεντερφορίσια, να ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Θα στο πω διαφορετικά: Τόσο ο Όττο όσο κι ο Τέιλορ είναι αυτό που λέμε inverted back, αυτός ο ρόλος που επινόησε/καθιέρωσε ο Γκουαρντιόλα προσπαθώντας να μεταφέρει την μπάλα καλύτερα από την άμυνα στην επίθεση. Ασχέτως δηλαδή των δυνατών σημείων του κάθε παίκτη, και οι δύο είχαν την τάση να ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το αν έχει ο Ντελιας @@ το έχει αποδείξει άπειρες φορές και εντός και εκτός συνόρων . Αν η ομάδα είναι μπ@υρδελο δεν φταίει αυτός . Δηλαδή δεν θα θάψουμε τους 3-4 παίχτες καλούς ποιου έχουμε επειδή ΠΑΕ και προπονητικό τιμ πετάνε αετό δύο χρόνια .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι γελοιότητες γράφετε δε λέγεται.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα παιξει καποιος καλα ενω οι αλλοι σερνονται; Τι παιζουν μποουλινγκ;
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιες είναι οι άπειρες φορές;
Το να παίζεις καλά όταν παίζει η ομάδα καλά είναι το εύκολο. Το θέμα είναι να παίζει καλά όταν όλοι σέρνονται. Να γυρνάνε οι συμπαίκτες του να τον κοιτάνε και να βασίζονται. Να σπρώχνει την ομάδα.
Ακόλουθοι με ταλέντο υπάρχουν άπειροι. Τη διαφορά την κάνανε οι ηγέτες ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας τα λέει ο Rene, δεν θέλετε να καταλάβετε κάποιοι.
Όταν ένας παίχτης δεν τραβάει ενώ το σύνολο πάει καλά, φταίει ο παίκτης.
Οταν σέρνονται ΟΛΟΙ φταίνε οι προπονητές και οι γυμναστές.
Δηλαδή, δεν βλέπετε τι γίνεται φέτος;
Δεν βλέπετε ότι η ομάδα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ απροπόνητη με αποτέλεσμα να είναι ...
Όταν ένας παίχτης δεν τραβάει ενώ το σύνολο πάει καλά, φταίει ο παίκτης.
Οταν σέρνονται ΟΛΟΙ φταίνε οι προπονητές και οι γυμναστές.
Δηλαδή, δεν βλέπετε τι γίνεται φέτος;
Δεν βλέπετε ότι η ομάδα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ απροπόνητη με αποτέλεσμα να είναι ...