Η αναζήτηση βρήκε 851 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το τι γελοιότητες γράφετε δε λέγεται.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα παιξει καποιος καλα ενω οι αλλοι σερνονται; Τι παιζουν μποουλινγκ;
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιες είναι οι άπειρες φορές;
Το να παίζεις καλά όταν παίζει η ομάδα καλά είναι το εύκολο. Το θέμα είναι να παίζει καλά όταν όλοι σέρνονται. Να γυρνάνε οι συμπαίκτες του να τον κοιτάνε και να βασίζονται. Να σπρώχνει την ομάδα.
Ακόλουθοι με ταλέντο υπάρχουν άπειροι. Τη διαφορά την κάνανε οι ηγέτες ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας τα λέει ο Rene, δεν θέλετε να καταλάβετε κάποιοι.
Όταν ένας παίχτης δεν τραβάει ενώ το σύνολο πάει καλά, φταίει ο παίκτης.
Οταν σέρνονται ΟΛΟΙ φταίνε οι προπονητές και οι γυμναστές.
Δηλαδή, δεν βλέπετε τι γίνεται φέτος;
Δεν βλέπετε ότι η ομάδα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ απροπόνητη με αποτέλεσμα να είναι ...
Όταν ένας παίχτης δεν τραβάει ενώ το σύνολο πάει καλά, φταίει ο παίκτης.
Οταν σέρνονται ΟΛΟΙ φταίνε οι προπονητές και οι γυμναστές.
Δηλαδή, δεν βλέπετε τι γίνεται φέτος;
Δεν βλέπετε ότι η ομάδα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ απροπόνητη με αποτέλεσμα να είναι ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλαδή ο Ζαφείρης που ήρθε τον Ιανουάριο λογίζεται ως μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού? Τι λες ρε συ? Στα 27 του Γάβρου και του Βάζελου βάζεις μέσα και τις εισροές? Γιατί ο Γάβρος μπήκε ΤσΛ κι ο Βάζελος πήρε από την Σπόρτινγκ ένα σωρό λεφτά και ξόδεψε μετά από 10 χρόνια λιτότητας. Τα 12 της ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η γνώμη μου είναι οτι ο Λουτσέσκου έπρεπε να φύγει πέρυσι τέτοιον καιρό όταν αποφασιστηκε να μείνει.
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Τσιγγάρα;
- Παρ 01 Μάιος 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
... Στις ακαδημίες υπάρχει τίποτα αξιόλογο για 5η λύση στα χαφ και 4η στα στόπερ ή θα πάμε όντως για μεταγραφή?
Οι Ακαδημίες μας έχουν πολύ καλό υλικό. Προσοχή θέλει στην εξέλιξή τους, ώστε να μην καούν και θεωρήσουμε ότι είναι μετριάτζες, ενώ δεν είναι.
1. Γιώργος Κοσίδης (13.06.2007) 1,83 ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Τι ξεφτιλίκη τους έριξες τους ξερωλες σήμερα ρε συ ψηλέ
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι στο πρώτο κακό σου παιχνίδι πάλι θα εμφανιστούν να μας πουν για τον Βαργκα,τα διακόσια χιλιάρικα τα 5ο φορ του βαζελου και όλα αυτά τα γελοία πράγματα που λένε τα γελοία ανθρωπακια.
Μπράβο και πάλι μπράβο
Και φυσικά ...
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι στο πρώτο κακό σου παιχνίδι πάλι θα εμφανιστούν να μας πουν για τον Βαργκα,τα διακόσια χιλιάρικα τα 5ο φορ του βαζελου και όλα αυτά τα γελοία πράγματα που λένε τα γελοία ανθρωπακια.
Μπράβο και πάλι μπράβο
Και φυσικά ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 2-1 εχουν κυκλώσει τον Κωνσταντελια 5 παίκτες του Ολυμπιακού. Και δεν τολμούν να τον πλησιάσουν για να τον πιέσουν γιατί ξέρουν ότι 99% θα τους κάνει χαζούς κι ένας απο αυτούς θα του κάνει πέναλτι. Γι αυτό και η πολύ εύκολη πάσα-ασσιστ στον Ζιβκοβιτς
Πείτε μου ποιός άλλος παίκτης του ελληνικού ...
Πείτε μου ποιός άλλος παίκτης του ελληνικού ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα συμφωνησαμε θα φυγει φετος ενταξει?
Μη μου τα γυρνατε τωρα
Υπάρχει περίπτωση να φορμαριστεί η ομάδα να κλατάρει η Κούλα και να το σηκώσουμε. Αυτό εάν γίνει θα πιστωθεί αποκλειστικά στο Λουτσέσκου. Και πάλι θα πρέπει να αποχωρήσει. Γιατί το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι η επιμέρους διαχείριση μίας ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 07:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ μπλα μπλα και μίσος απέναντι στον παίχτη, απλά επειδή ήταν ένας εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος, για την τραγική κατάρρευση της ομάδας.
Όταν η μεσοεπιθετική γραμμή είναι σε κάποια βασικά στάνταρ, το παιδί θα είναι εκεί που πρέπει και θα γράψει, δε θυμάμαι τόση κατακραυγή σε άλλο παίχτη που σε ...
Όταν η μεσοεπιθετική γραμμή είναι σε κάποια βασικά στάνταρ, το παιδί θα είναι εκεί που πρέπει και θα γράψει, δε θυμάμαι τόση κατακραυγή σε άλλο παίχτη που σε ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στα περισσότερα από τα παιχνίδια που φάγαμε ΤΙΣ φόλες ήταν εκεί και μας έδωσε το προβάδισμα. Το ότι μετά από τα γκολ του φανήκαμε ανήμποροι και μας πλήγωσαν ποικίλοι καφενέδες ήταν το μοναδικό πρόβλημα.
- Δευ 04 Μάιος 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία φάση ο τύπος ανύπαρκτος να παίζει κρυφτούλι για 60 λεπτά έβγαλε τα κάστανα απ τη φωτιά ο Ζιφκο πάρε μια φάση σε όλο το ματς να χαρεί το πόπολο και συνεχίζουμε
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τις απαιτήσεις σας αν σας καλύπτει αυτή η εικόνα και η αλλαγή αυτής στο μισό του δεύτερου ημιχρόνου ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Εξαρτάται
Ήταν άραγε ο Ζέεντορφ ένας πολύ ακριβός Ζωγραφάκης;
Ο Μακελελέ ένας πολύ ακριβός Βιτόλο;
Μήπως πάλι ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος ένας πολύ ακριβός Παντελής Κωσταντινίδης;
Αμάν αυτή η ακρίβεια, μας κόβει τα όνειρα