Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εκφραση ενδιαφεροντος παντως και ληψη ακυρου οπως ελεγε ο Τζορμπατζογλου απο 20 περιπτωσεις δεν ειναι να ρωτας για παικτη που η ομαδα κοστολογει ξερω γω 7 ενω εσυ εχεις ταβανι πχ 3. Αυτο ειναι εκφραση βλακειας.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ ενισχύει ακόμη περισσότερο το τεχνικό του επιτελείο στις υποδομές, με την προσθήκη του Ντάνι Πόνθ, ενός 52χρονου Ισπανού προπονητή με μακρά θητεία στον χώρο της ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας δεν ζηλεύει τους παίκτες που παίρνει ο άρης γιατί δεν είναι εκεί το θέμα. 4 εκ ευρώ δεν αγοράζουν τον ίδιο παίκτη για εμάς και για τον άρη.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη δινουμε 3 για κεντιρα και οχι 4 για Ντιουκς???
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην αρχη ειπα και εγω οτι οκ αντιλαμβανομαι τον δισταγμο για 31 χρονων παικτη.
Μετα διαβασα το επιχειρημα σου και με εστειλες...

Τι να αντιπαραθεσεις σε αυτο που ειπες;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το γραψω για μια τελευταια φορα γιατι κουραζουμε και επαναλαμβανουμε ολοι τα ιδια.
Ναι ξεραμε οτι θελουμε βασικο φορ και χαφ πρωτης γραμμης και στοπερ εδω και καιρο και δεν καταφεραν ακομα να αποκτησουν και αυτα ειναι τα κακως κειμενα.
ΟΜΩΣ επισης ξερανε εδω και καιρο οτι θα χρειαστουν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ότι μου είπαν σας είπα
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:15 Εγω πιστευω οτι θα ρισκαρει με τον μικρο δεν την παταει δευτερη φορα οπως με τον Τζιμα...
Είμαστε σίγουροι πως το μετάνιωσε για τον Τζίμα;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!
Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω άποψη για τον Γιακουμάκη σαν παίκτη.
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το ...
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν με πειράζει να πάμε σε δανεικούς και παίκτες μιας χρήσης φέτος γιατί έχω ψιλλιαστεί, από όλο το τζέρτζελο που έγινε τον Μάιο, ότι πάμε σε χρόνια 100 χρόνων με κοινή συναινέσει last dance του Razvan παρόλο που έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οπότε αν την νέα σεζόν αναλάβει άλλος ...