Το πρόβλημα ή η παρανόηση, πείτε το όπως θέλετε, είναι οτι το θέμα δεν είναι το να έρθουν ΚΑΙ δανεικοί ή ελεύθεροι.
Είναι να ψάχνεις σχεδόν μόνιμα ελεύθερους για να μην πληρώσεις ομάδες, και έτσι χάνεις παίκτες που θέλεις και χρειάζεσαι.
Ελεύθερος ήρθε ο Καμαρά, ελεύθερος ήρθε και ο Κολευ και ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 851 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι για τον απλό λόγο ότι δεν θα τον αγοράσουμε ακόμα και σπαθιά να καταπιεί και θα ψάχνουμε ξανά μανά από την αρχή τον αντικαταστάτη του.Nikodiai έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:38 Τελειως θεωρητικα, αμα ερθει χαφ επιπεδου Κραλ δανεικος με καμια οψιον 5εκ θα ειστε ευχαριστημενοι;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Andre Gomes πιο ταχυδυναμικο από Kral δεν το λες .. Συνολικά πιο ποιοτικό τον λες. Το πακέτο του Kral αυτή τη στιγμή στα δικα μου μάτια μοιάζει καλύτερο.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ευθυμίσουμε λίγο να πω ότι κι εγώ τον θέλω σαν τρελός πλέον :D
Όταν ξεκινούσε η χρονιά των 100 χρόνων αν με ρωτούσες τι φορ θέλεις να φέρει φέτος ο ΠΑΟΚ ακριβώς κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.
Έναν 27χρονο με 2.500 λεπτά συνολικής παρουσίας σε επίπεδο πρώτης εθνικής, με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι σε ...
Όταν ξεκινούσε η χρονιά των 100 χρόνων αν με ρωτούσες τι φορ θέλεις να φέρει φέτος ο ΠΑΟΚ ακριβώς κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.
Έναν 27χρονο με 2.500 λεπτά συνολικής παρουσίας σε επίπεδο πρώτης εθνικής, με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι σε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην Πρέμιερ λιγκ πχ όντως γίνεται της τανασπου στο τέλος, αλλά οι ομάδες ξηλώνονται. Εμείς περιμένουμε σαν τις γιαγιουλες στην λαϊκή να πέσουν οι τιμές.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας αφήσουν κατα μέρος το.. σανό κι ας μας φέρουν τον Κανάι Σανό των αντιπάλων , μια χαρά αναβαθμίζεται το κέντρο μας , με 4 εκ χρηματιστηριακή αξία πόσα να θέλουνε ;
Κανείς δεν έχασε από 20χρονο στεγνό τουρμποκίνητο Ιαπωνα κι άλλοι τους μοσχοπουλανε δεκαδες εκατομμύρια,παραδείγματα άπειρα και στην ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι δεν μου κάνει ότι αυτός είναι ο ανώτερος του Κρααλ χαφ για τον οποίο μιλούσε ο Κόλκας. Ο πιο μπαλατος, πιο γρήγορος και τοπ προσωπικότητα. Ειδικά το τελευταίο. Πόσο πιο τοπ προσωπικότητα είναι ο Γκλεν από τον Κρααλ;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν να αποκτηθεί πέμπτος νομίζω θα είχε έρθει ήδη
Αν ειναι να παρθεί μονο 1ας "καλος" καλύτερα να πέρναμε 2 "μέτριους" γιατι αλλιώς δεν στέκει το ροστερ. παλι θα είναι τσιμα τσιμα και οι παίχτες θα σκάσουν στη πιο νευραλγική θέση του γηπέδου
Καλύτερα ένας πολύ καλός πάρα 2 μέτριοι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
@Shadow
Για να απαντήσω και πιο σοβαρά, καταρχάς δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σπάσει το δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί το οποίο θεωρώ match made in heaven (τουλάχιστον στο μυαλό μου και από τα πολύ μικρά δείγματα που πήραμε στα πλέι-οφ όταν βρήκε φόρμα και ο Σου), είναι ένα δίδυμο που θέλω πολύ να δω από ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε ο σεντιρα σε σχεση με αυτον ειναι σαν να παιζει στον Φοινικα Πολιχνηςriegel έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:38 Εμένα δε με πείθει από τα highlights αυτός ο moubagna ότι είναι το φορ που χρειαζόμαστε.. Τέτοιες ανοιχτές άμυνες στην Ελλάδα δε θα βρει ποτέ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Κρμεντσικ έχανε το γκολ στον τελικό θα ήταν στη λίστα με τον Τοργκελε στα παλτά. Μίετσελ ναι, άκου Κρμεντσικ.
Ο κρμεντσικ ήρθε στην μέση μιας μέχρι τότε αποτυχημένης σεζόν και έβαζε ένα γκολ ανά 143 λεπτά , χωρίς να το υπολογίσω είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερο ποσοστό από αυτό που έχουν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα γκολ να έβαζε ο σεντίρα στην ομάδα του Κουλούρη άραγε?
Πόσες εμφανίσεις έκανε ο Πριγιοβιτς στη Β Ιταλίας;
Α σόρρυ τα πολλά γκολ στη Β Τουρκίας τα έβαλε.
Prijovic στο πολωνικό πρωταθλημα πρίν έρθει στον ΠΑΟΚ: 13 γκολ σε 44 εμφανίσεις
Κουλούρης στο πολωνικό πρωτάθλημα : 43 γκολ σε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαζει κανεις το χερι του στη φωτια οτι ο Κουλουρης ειναι χειροτερος του Κεντιρα ας πουμε;
Δεν καταλαβαινω τη λογικη. Ουτε για ντουκς ή γιοβιτς πχ δεν το βαζω ότι θα είναι καλυτεροι.
Το μονο σίγουρο οτι ο κουλουρης ειναι μετριος για τον ΠΑΟΚ.
Λογικά αυτή τη στιγμή αν δώσεις σε 100 ομάδες ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως στα περσινα πλειοφ που ηταν μονο ντερμπι ο γαυρος εβαλε 13 γκολ, εμεις και ο βαζελος απο 11 και η αεχ 4. Απλα το αναφερω.
Η υπόλοιπη σεζόν δεν μετράει? 6 γκολ σε 8 ντέρμπι. Επίσης στα πλέι οφ βάλαμε γκολ σαν αυτά του Μιχαηλίδη που ενισχύουν το επιχείρημά μου πως δεν μπορούμε να ...