Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις βλέπω το Live του PaokToday.
Αυτοί μία ώρα πριν, έλεγαν με κατεβασμένα μούτρα, πως ο Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την ομάδα, έφυγε από το κέντρο, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για Στουτκάρδη.
Τώρα, κάνουν live, πως τελικά δεν έφυγε.
Τι σκατά δημοσιογραφία έχουμε στις τάξεις μας;;;
Δεν υπάρχει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό σόου, κυρίως γιατί δεν πιστεύω πως οι Γερμανοί θα συμφωνούσαν σε κάτι τέτοιο.
Μάλλον το ομόφωνο κράξιμο από παντού, οδήγησε σε αλλαγή στάσης. Μακάρι παραμονή του Κωνσταντέλια και άμεση ενίσχυση της ομάδας.
Αυτο ειναι το κλειδι της ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic

ΚΟΥΙΖ
Μας περνανε για:
Α. Ηλιθιους
Β. Πολυ ηλιθιους
Γ. Παρα πολυ ηλιθιους
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μοχάμεντ φαίνεται καλός. Θα τον ήθελα, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε, πραγματικά. Σκοράρει σε πρώτες κατηγορίες και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παραβλέπεται εύκολα.
Στο μεταξύ δεν έχω σταματήσει να κάνω βουντού και προσευχές να έρθει ο Κραλ. Κι ας με τρομάζει η τσαλωφική φάτσα, προσπαθώ να το ...
Στο μεταξύ δεν έχω σταματήσει να κάνω βουντού και προσευχές να έρθει ο Κραλ. Κι ας με τρομάζει η τσαλωφική φάτσα, προσπαθώ να το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα είναι ορατό εδώ και χρόνια αλλά είναι καθαρά πρόβλημα του Ιβάν και είναι ο μόνος που μπορεί να το λύσει.
Κανείς δε θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Ντέλιας αν είχαμε δει τα λεφτά των Τζόλη και Γιαννούλη να είχαν επενδυθεί σοβαρά, τα λεφτά του Κουλιεράκη το ίδιο, τα λεφτά του Τζίμα το ίδιο.
Ο ...
Κανείς δε θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Ντέλιας αν είχαμε δει τα λεφτά των Τζόλη και Γιαννούλη να είχαν επενδυθεί σοβαρά, τα λεφτά του Κουλιεράκη το ίδιο, τα λεφτά του Τζίμα το ίδιο.
Ο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό μου με τρομάζει περισσότερο στον κεντιρα είναι οι επαφές του , αρκετά χαμένα κοντρόλ με αποτέλεσμα να κάνει 3-4 επαφές με την μπάλα πριν την πασάρει . Εμείς είμαστε μια ομάδα που ειδικά την χρονιά του πρωταθλήματος στηριχτηκαμε αρκετά στις αντεπιθέσεις και η αλήθεια είναι ότι ο Μπράντον ,που ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το που έγινε γνωστή η είδηση για πώληση Ντέλια και πριν το πάρουμε πίσω κυκλοφόρησαν ειδήσεις για κλεισμένο χαφ που μπαίνει αεροπλάνο (Κραλ), Σαρμιέντο ως αντι Κωνσταντέλια με μετατόπιση Ιβάνουσετς στο δέκα και Μοσταφά Μοχάμεντ σε προχωρημένες συζητήσεις.
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι οταν καθε μανατζερικο γραφειο σε βλεπει να χαλας καθε τρεις και λιγο μεταγραφες ειτε για το ακαταλογητο οπως με τον Ντελια που θα καναμε την γαλλικη επανασταση να μοιαζει tomorrowland ειτε για να κοψεις ενα διφραγκο απο τον χυμο που πηρε να πιει ο παικτης στον καφενε μαντεψε.
Ολο και ...
Ολο και ...