Είπες για μπαν...
Μπαν. Ρίχνουν μόνο οι Μοντ.
Το κείμενο σου πολύ ωραία δομημένο με σοβαρότητα είπες την άποψη σου. Κανένα θέμα.
Χαιρόμαστε να βλέπουμε ωραία δομημενες απόψεις είτε μας αρέσουν είτε όχι.
Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πανό για το ισραηλ... όταν εμεις οι ίδιοι <δολοφονούμε> ανθρώπους με χαρακτηρισμούς που φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα.
Aτυχής σύγκριση για να μην πω τίποτα χειρότερο...
Αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνω το μπινελίκι στον Τσάλοφ που ναι φοράει την ασπρόμαυρη αλλά παντελονιάζει και 1+ και δε ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Χ από εδώ ως το Βίγκο.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάνω απ το κεφάλι εξ επαφης είναι το πιο δύσκολο σουτωνα πιάσει το τερμα.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι τρομερο, το 99% του φορουμ βλεπει το προφανες και εσυ τα ριχνεις μονο στους παικτες.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:32Ναι εχει αλλον να βαλει φιλε. Καλα τα λες.paokpantou έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:30 Μειτε ισον τρυπα στο κεντρο
Αλλά ξέχασα αγαπημένο παιδί του Λουτσε
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει αλλους να βγαλει οχι τον καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ στο παιχνιδι.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:32Ναι εχει αλλον να βαλει φιλε. Καλα τα λες.paokpantou έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:30 Μειτε ισον τρυπα στο κεντρο
Αλλά ξέχασα αγαπημένο παιδί του Λουτσε
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Θελτα. Ντροπή είναι να κατεβαίνεις να παίξεις σαν την προοδευτική του Σουλη Παπαδοπουλου με μόνο πλάνο ανάπτυξης τον Μιχαϊλίδη να προσπαθεί να βρει έναν από τους τρεις μπροστά και να τρως τρία . Είναι θλιβερή η σημερινή εικόνα .
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιαννάκη φτάνει αγόρι μου μην τρέχεις άλλο. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεμύτισαν και οι αντιΛουτσέσκου...το χαίρονται με την ψυχή τους...ούτε νταμπλ να παίρναμε
Έχουμε ξεμυτισει εδώ και καιρό. Όποιος θέλει να κάνει αβάντα στον μόνιμα "αλαθητο" Λουτσεσκου, ας κάνει. Αλλά ρε μάγκες να σας πω κατι; Αν παίρνατε κάνα 50αρικο για την αβάντα να πω πάει στο διαολο, αφού δε ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπορει να ακουστει παρανοικο αυτο που θα πω, αλλα το χειροτερο αποτελεσμα την Κυριακη θα ειναι η ισοπαλια.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ρόστερ ΔΕΝ είναι τόσο κακό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι και αυτό θα φανεί σύντομα..
Και είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί αυτός ο ισχυρισμός.
Οταν ΟΛΟΙ οι παίκτες σέρνονται από την αρχή της χρονιάς, ακόμα και παίκτες σαν τον Ζιλε που αποδεδειγμένα και επί μακρον έχει αποδείξει την ποδοσφαιρική του ...
Και είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί αυτός ο ισχυρισμός.
Οταν ΟΛΟΙ οι παίκτες σέρνονται από την αρχή της χρονιάς, ακόμα και παίκτες σαν τον Ζιλε που αποδεδειγμένα και επί μακρον έχει αποδείξει την ποδοσφαιρική του ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα σοβαρα τωρα μιλανε για Μαλεζα;;
Και να φυγει ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ;;
και να παει Παναθηναικο;;
και να εχει αντιπαλο τον Μαλεζα;;
Σοβαρα τωρα;;
Αυτα θελουν οι "παοκτσηδες";;;
Δηλαδη ο λουτσεσκου θα πάει στο βαζελο και θα φτιαξει ομαδαρα με τον τουμπα, το μπακασετα και τον πελιστρι;
Δεν νομίζω οτι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα παράδειγμα είναι ο Μαλεζάς. Δεν αποτελεί μόνιμη λύση.
Αλλά είδαμε και όταν φέραμε τον Άμπελ που ήρθε από προηγμένο πρωτάθλημα και κάθε χρόνο κρατούσε 3-4η την Μπράγκα πως κράζαμε σε κάθε αγώνα γιατί ήταν λίγος. Είχε έρθει ο στέφενς τον κραξαμε κι αυτόν.
Γιατί αν μη τι άλλο στον ΠΑΟΚ μας ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
ELO δεν είναι οι Electric Light Orchestra;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γεια σε όλους,
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...