Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές

Return

από Τρόμος
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

aivas19 είσαι λάθος.Η εμμονή κάποιον με τον Λουτσέσκου είναι τόση που εάν τολμήσεις να ζητήσεις φορ που σκοράρει,νεαρούς παίκτες ή ταχυδυναμικούς σε ειρωνεύονται γιατί θεωρούν ότι κάνεις αντιπολίτευση στον Ραζβάν.... Έχει γίνει ή ιερή αγελάδα στα μάτια κάποιον και θα χαθούμε εάν φύγει.
από chrisg4
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
από hariskastoria
Τρί 30 Σεπ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη και ...
από geobila
Τρί 30 Σεπ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται να ελέγχει η Γκοντζάρεβα τον ΤΔ για αγωνιστικά θέματα, ούτε γίνεται να συναποφασίζουν 2-3 διαφορετικά κέντρα. Έχουμε δει που οδηγεί αυτό. Και θα αποτυγχάνουν κι άλλοι ΤΔ όσο επιμένουμε σε ένα πολυκέφαλο μοντέλο με παράλληλες δομές.

δουλεψα καποτε σε μια εταιρεια οπου η γραμματεας ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιχειρηματολογεί υπέρ ή κατά μιας άποψης. Όμως, η συζήτηση πρέπει να βασίζεται σε λογική αλληλουχία και στοιχειώδη συνέπεια στη σκέψη.

Τα τελευταία δύο σχόλια που διαβάζω, μου θυμίζουν το γνωστό:
«Ο αστυνομικός είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Το να υποτιμά κανείς τη σημασία τέτοιων επιλογών στο όνομα του «να μην μπλέκουμε τα αθλητικά με τα πολιτικά» είναι, το λιγότερο, αφελές.

Η ιστορία μάς έχει διδάξει πως τέτοιες «ουδέτερες» στάσεις πολύ συχνά μετατρέπονται σε σιωπηρή αποδοχή. Όταν ελληνικά σωματεία έδιναν φιλικά με τις δυνάμεις ...
από Kostas_FI
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Ας πει κάποιος στον επαναστάτη του πληκτρολογίου, ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί για να γράφει είναι αμερικανική όπως και τα όπλα τα οποία καθαρίζουν τους Παλαιστίνιους στη Γάζα. Οι οποίοι Ισραηλινοί χωρίς τους Αμερικάνους δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Μην κρίνεις για να μην κριθείς ...