Η αναζήτηση βρήκε 946 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 28 Φεβ 2026, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Η ευρωπαϊκή καταξίωση είναι ανώτερη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το Κόνφερενς όμως, με τη σημερινή του μορφή, δεν είναι ευρωπαϊκή καταξίωση.

Μιλαμε για μια διοργάνωση όπου ο τεταρτοπεμπτος του ελληνικού πρωταθλήματος είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Το μόνο εύκολο θα ήταν να αποκλειστουμε ...
από nunies4
Κυρ 01 Μαρ 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Στην ζωή μου με έχω δει να κάνω πολλά πράγματα που δεν περίμενα. Ενα πράγμα δεν μπορούσα να φανταστώ.
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
από giapas
Τετ 04 Μαρ 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλό.
Ευνοεί τις μεγάλες ομάδες αφάνταστα όμως.
από kmallio
Δευ 09 Μαρ 2026, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα χθες στην εκπομπή στο οπεν ο καζαντζογλου είπε πως ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο γαυρος είναι ομάδες που προκαλούν ανησυχία στην χάρτινη,τονίζοντας συνέχεια πως είναι πρώτη μετά από 24 αγωνιστικές,μιλάμε οι άνθρωποι είναι παντελώς μα παντελώς ηλίθιοι και κυρίως αυτός ο κλοουν.
από theo-drama
Τρί 10 Μαρ 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Μαρσαντε

Τα μεσοβδόμαδα με ένταση( πχ Βαγιεκάνο κ πχ Τσάμπιονς λιγκ τύπου ομάδες) ή τα μεσοβδόμαδα χωρίς ενταση(πχ Τσέλιε)

Για αυτούς η Τσελιε και η Κραιοβα αποδείχθηκαν σκληροί αντίπαλοι. Οκ νομίζω πως από τότε οι Σλοβενοι εχασαν το βασικό τους φορ που είχε κάνει χατ τρικ στον πρώτο αγώνα ...
από marsantos
Πέμ 12 Μαρ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

...
Ευτυχώς δεν έχω Tudor...

Κι όμως με Τούντορ έχουμε παίξει από τις πιο ονειρικές μπάλες που έχουμε δει.
Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έφτιαξε μια ομάδα φοβερά ελκυστική στο μάτι και νομίζω ότι χάθηκε η σειρά όταν έπρεπε να χωρέσει τον Μπερμπάτοφ και εκεί τα μπουρδούκλωσε. Πχ. τα ματς με ...
από van rooy
Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Κοροϊδεύουμε κοροϊδεύουμε και αυτοί προχωράνε
από George Best4
Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ντρεπόμουνα αν η ομάδα μου κέρδιζε έτσι

Γιατί πως παίζει?

παίζει ποδόσφαιρο για οίκτο

Μια χαρά έπαιξε.
Να σου θυμίσω ότι με Θέλτα μια τελική κάναμε σε 2 ματς και βάλαμε γκολ.

Και έχει βελτιωθεί και με πάθος έπαιξε, και αντεξε με 10. Και φάσεις δε δέχτηκε.

Άσχετα με αυτά αν ...
από chrisg4
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Κι αυτό με τους κακούς γονείς συζητήσιμο είναι . Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που οι γονείς δουλεύουν 12ωρα για να επιβιώσουν και τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο. Είναι πολύ πιο σύνθετο το πρόβλημα από το ότι απλά υπάρχουν αδιάφοροι γονείς πλέον .
από black death
Σάβ 14 Μαρ 2026, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι και να το ζητήσουν θα γινει; Εσεις αμα ειχατε στα χέρια σας την απόφαση θα το κανατε;
από nunies4
Σάβ 14 Μαρ 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Θα σταματήσουν γιατί... αστυνομία. Τι εννοείς; Νεκρή ζώνη σημαίνει ότι θα έχει αστυνομία
από The_Analyst_4
Πέμ 09 Απρ 2026, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Μια σεζον δεν παιζουν τιποτα. Ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα. Δεν εχουν κανει δυο φορες την ιδια επιθεση καπου να φανει οτι ειναι δουλεμενη. Αν ειναι δυνατον αυτη η μετριοτητα με την κλαψα να παρει πρωταθλημα
από Michael Scott
Πέμ 16 Απρ 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Καλα παιδιά κανεις μας δεν ήθελε να περάσει η Κουλα αλλα το να ευχόμαστε και για τραυματισμους... ε καπου παραπαει...
από Τρόμος
Πέμ 30 Απρ 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Στα χαρτιά έκανε τεράστια κίνηση η Γριά με τον Ματσάρι, αλλά ξέρουμε όλοι πόσο τοξικό είναι το πρωτάθλημά μας κι ότι θα φύγει νύχτα γιατί θα του φέρουν μια καραβιά παίχτες και θα τον διώξουν αν δεν είναι 5ος από τον Νοέμβριο κιόλας.

Παρέλαση δεν θα κάνει. Και θα τον διαδεχτεί ο Μπάμπης Τενές ...
από black death
Τρί 12 Μάιος 2026, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είχε;
Αναγκάστηκε η χάρτινη να βγάλει 3 μήνες στα φορ με τον 5ο φορ του βάζελου των 200 χιλιάδων και ένα παίκτη των Ακαδημιών;

Οχι. Ακομα και στη θεση που λες ειχε 2 (μεχρι το χειμωνα 1) και επαιζε με 2 στην 11αδα, με τριτο το ζινι των 5 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις. Στην αμυνα ολη, μονη ...