Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές

Return

από DimitrisS
Παρ 22 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Συμφωνωντας σε οσα γραφει ο συμπαθεστατος Ουαγκε aka WeWillRockYou , να προσθεσω οτι δεν βρισκω κανεναν τροπο ο παικτης να βοηθησει ως παγκιτης και ερχομενος απο τον παγκο στα περισσοτερα παιχνιδια να μπορει να δωσει λυσεις οταν τις χριεαζομαστε.

Πιστευω μαλιστα οτι για την ομαδα, ο "παγκιτης ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν είπε κανείς ότι δεν μπορεί αριστερά. Απλά δεν συμφέρει την ομάδα να παίζει σαν αριστερό εξτρέμ και να χάνεται ο άξονας.
από george188
Παρ 29 Αύγ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικος και σε συνδυαστικό και σε pressing οσο επαιξε. Δεν ειναι βαρυ φορ τυπου γιακουμακη που ακομα κ αν παιξει με τη πλατη δεν μασαει αλλα ουτε ο γιακουμακης εχει το μοιρασμα που κάνει ο τσάλοφ και την τεχνικη του, εναι διαφορετικοί τελειως. Στο ποδόσφαιρο του λουτσε ο γιακουμακης θα κουμπωσει ...
από george188
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

theodorsalonika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 09:05 Ίσως το χειρότερο φορ της εικοσαετίας...το μόνο που κάνει καλά είναι να χαμογελάει...άι φτάνει πια
Αδερφε θα μου πεσουν τα μαλλια μη λες τετοια, εκτος αν δεν θυμασαι τι εχει περασει γενικοτερα οχι μονο πριν 20 χρονια
από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Ραζβαν έχουμε αποκτήσει και έχουμε βγάλει άχρηστους καραβιες παικτων, πολλοι εκ των οποίων είχαν αξιόλογο βιογραφικό. Κάθε φορά ένας, δύο είναι αυτοί που επιβιώνουν και ενσωματωνονται στο πλάνο του προπονητή. Δύο τινά συμβαίνουν,η όντως είναι τόσο κακοι ποδοσφαιριστές ...
από black death
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Όαση το φόρουμ μετά από στραβοπατήματα. Γιατί αν όχι τοτε, πότε ;

Στραβοπατημα ειναι να εισαι 1-1 να πιέζεις και να το φας σε καμια κοντρα. Χθες θα μπορούσε να ληξει και 5-0.
Το θεμα ειναι jibbie οτι οι προκρισεις και οι νικες με το στανιο κρυβουν προβληματα κατω απ'το χαλακι, οπως καναν περσι ...
από xrisitsapa
Τετ 24 Σεπ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνω σε ολα.
Και συνεχιζω λεγοντας οτι πρεπει και ο προπονητης να εφαρμοζει αναλογη πολιτικη με την ΠΑΕ.

Εγω το εγκλημα με Τζιμα ας πουμε, δεν του το συγχωρω.
Ακομα και φετος, ειδαμε τον Μπαλντε να ειναι ο καλυτερος νεος στην προετοιμασια, αλλα σε επισημο δεν εχει παιξει λεπτο.
Δεν ξερω τι ...
από sourmenetes
Πέμ 25 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν είναι καν τα λεφτά, μιλάμε για generational talents που θα κάνουν καριέρα που ελάχιστοι Έλληνες παίκτες έχουν τολμήσει να φανταστούν. Είναι σα να είχα γκόμενα την Κάμερον Ντίας στο γυμνάσιο και να χτυπιέμαι που δεν την παντρεύτηκα στα 35 μου.

Για τα πιτσιρίκια του φόρουμ, η Κάμερον Ντίας ...
από Λεμεσος4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Το προβλημα δεν ειναι ο Λουτσεσκου. Το πρόβλημα ειναι οτι η διοικηση δεν εχει μεγαλυτερες φιλοδοξιες για να φερει καλυτερο προπονητη απ τον Λουτσεσκου.
από joshua
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
από embuji
Πέμ 25 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να εχεις 3 μεταπτυχιακα και εμπειρια στα μεγαλυτερα κλαμπ του κοσμου για να καταλαβεις το απιστευτο αυτο ποδοσφαιρο που παιζει ο Λουτσεσκου. Αστεια πραγματα. Η ομαδα εναμιση χρονο σερνεται και θα βγαλουμε τα παντα αχρηστα. Ολοι ειναι κακοι δε καταλαβαινουν το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ...
από black death
Πέμ 25 Σεπ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να εχεις 3 μεταπτυχιακα και εμπειρια στα μεγαλυτερα κλαμπ του κοσμου για να καταλαβεις το απιστευτο αυτο ποδοσφαιρο που παιζει ο Λουτσεσκου. Αστεια πραγματα. Η ομαδα εναμιση χρονο σερνεται και θα βγαλουμε τα παντα αχρηστα. Ολοι ειναι κακοι δε καταλαβαινουν το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ...
από black death
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Φιλε black, δεν υπαρχει νοημα να αναλυσουμε τι θα εκανε ο Guardiola. Ο Guardiola ξεκινησε με τικι τακα, το γυρισε σε wingplay, το γυρισε σε inverted wing backs, επαιζε το false9 και εβλεπε οτι δεν αρκει για να παρει το τσουλου και το πρωταθλημα το οποιο νικουσε με την αδιανοητη υπεροπλια που ειχε ...
από embuji
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο γκουαρντιολα θα είχε κανει το ροστερ μυλο πανω στην απελπισια του μπας και βρει καμια λύση. Θα εβαζε πιτισιρικια μεσα, θα γυρναγε το μπαμπα στον αξονα μπας κι εκμεταλευτει την ποιοτητα του, θα εβαζε κανα εξτρεμ η κανα χαφ στα φορ. Εχει παίξει 3-5-2, 3-4-3 και οτι συστημα μπορείς να ...
από Magpies4
Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ...