Ξεκαθαρα η ελλειψη εντασης κ φυσικης καταστασης βαρενει το team Λουτσεσκου,μη κρυβομαστε.
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Δεν είδα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Φτανει μ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα ρε συ @tad και τον Μπολτ να σου φέρουν στο κέντρο, δεν θα σου λύσει κάτι. Η ομάδα παγώνει με κάθε ευκαιρία το τέμπο, εκτός κι αν είναι τόσο προφανές ότι βγαίνει σε αντεπίθεση κι έχει ξεκάθαρο αριθμητικό πλεονέκτημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο όντως έχει πάει στην ταχύτητα και την τακτική παιδεία ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρεπει να κρυξουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι επειδη περασαμε,απαραδεκτη εμφανιση.Εχω πολλα παραπονα.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είναι το τοπικ του εμμονικου που θάβει τους έλληνες και τους μικρούς και χθες έπαιξαν Μιχαϊλίδης , Πέλκας, Ντελιας, Μύθου και Χατζιδης σε ματς ζωής και θανάτου;
Εισαι αδικος, ελληνες εχει αναγκαστικα φετος η ομαδα γιατι εχουν αλλαξει οι κανονισμοι εντος και εκτος συνορων.
Ειδαμε και τις ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν είναι άχρηστος μην τρελαθούμε, αλλά είναι φορ για άλλο σύστημα για άλλο σύνολο για ομάδα που θέλει αλλά χαρακτηριστικά, στον ΠΑΟΚ δεν θα ταιριάξει ούτε αλλά 4 χρόνια να μείνει. Προς τιμήν του, αν και λογικά φεύγει χθες μέχρι το 90 το πάλεψε.
Ελπίζω σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και για εμάς ...
Ελπίζω σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και για εμάς ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χει χαμένα.
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς γίνεται να έχεις ατόφιο τον βασικό κορμό της ομάδας από πέρσι πλην Otto και να παρουσιάζεις εδώ και τρία 90λεπτα ένα σύνολο που θυμίζει δέκα περαστικούς που τους μάζεψες από τον δρόμο και τους έβαλες να παίξουν; Με τον τερματοφύλακα σου για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τον μόνο διακριθέντα;
Μηδέν ...
Μηδέν ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώπα ώπα αδερφέ.
Για τον Τσάλοφ βασικό, δεν φταίει ο Ρασβάν.
Ποιόν να βάλει;
Τον ανέτοιμο Γιακουμάκη, που δεν έχει κάνει προετοιμασία και δύομισι μήνες έκανε διακοπές ή τον Μύθου για ένα ενενηντάλεπτο;
Δεν θα χτυπάμε ΜΟΝΟ το σαμάρι συνέχεια. Δεν το λέω για σένα @dev, γενικά το λέω.
Για τον Τσάλοφ βασικό, δεν φταίει ο Ρασβάν.
Ποιόν να βάλει;
Τον ανέτοιμο Γιακουμάκη, που δεν έχει κάνει προετοιμασία και δύομισι μήνες έκανε διακοπές ή τον Μύθου για ένα ενενηντάλεπτο;
Δεν θα χτυπάμε ΜΟΝΟ το σαμάρι συνέχεια. Δεν το λέω για σένα @dev, γενικά το λέω.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 07:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει πιο πιασμένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.
Μιλάμε πρέπει να είμαστε οι μόνοι που κάνουμε προετοιμασία, οι υπόλοιπες ομάδες κοροϊδεύουν ξεκάθαρα. Τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι, αυτό αποτελεί έναν μικρό άθλο.
Σαφώς και την Κυριακή με τέτοια εικόνα -που ...
Μιλάμε πρέπει να είμαστε οι μόνοι που κάνουμε προετοιμασία, οι υπόλοιπες ομάδες κοροϊδεύουν ξεκάθαρα. Τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι, αυτό αποτελεί έναν μικρό άθλο.
Σαφώς και την Κυριακή με τέτοια εικόνα -που ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop. :lol:
Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.
Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
Είπαμε ...
Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.
Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
Είπαμε ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι οτι βλέπω θέμα προπονητή αυτη τη στιγμή αλλα οταν ας πούμε είναι ελεύθερος ο φαν μπομελ γιατι πρεπει να έχουμε πρωτο στοχο τον ιβιτς απ'το αμπου νταμπι;
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Το πρώτο βασικό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη ταχύτητας.
Έπειτα, δεν έχει καθόλου την διεκδίκηση της μπάλας στο αέρα.
Σοφτ δεν μπορώ να τον πω, γιατί υπάρχουν φάσεις ακόμα στα φετινά παιχνίδια που με δύναμη πήρε κάποιες διεκδικήσεις.
Σίγουρα έχει ποδοσφαιρικό IQ και ικανοποιητική τεχνική, απλώς σε ...
Έπειτα, δεν έχει καθόλου την διεκδίκηση της μπάλας στο αέρα.
Σοφτ δεν μπορώ να τον πω, γιατί υπάρχουν φάσεις ακόμα στα φετινά παιχνίδια που με δύναμη πήρε κάποιες διεκδικήσεις.
Σίγουρα έχει ποδοσφαιρικό IQ και ικανοποιητική τεχνική, απλώς σε ...