Η αναζήτηση βρήκε 489 εγγραφές

Return

από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:09 Ο ορισμός του δοκάρι κι έξω είμαστε φέτος.
Αντε να δούμε σημερα
Ποιο δοκάρι και έξω μωρέ;;;

Κάνεις την πατάτα και μένεις πίσω 0-1 και παρόλα αυτά το γυρνάς όπως το γυρνάς 1-3 και καταφέρνουν και στο κάνουν 3-3....

Δοκάρι και έξω και ατυχία είναι αυτό;;;
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ομάδα δείχνει να έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι αλλά αυτά τα επανωτα λάθη δεν δείχνουν σοβαρη ομάδα.

Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ερασιτέχνη που φρόντισε να γ@?%#ει την φετινή χρόνια πριν καν αρχίσει.

Και ναι δεν έγιναν σωστές κινήσεις αλλά η ομάδα μπήκε να κάνει ...
από Jairo
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...

Ηρθε και ο Θυμιανης περυσι νομιζω. Ο Pena, ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. Ηρθαν πολλοι, αξιζουν να παιξουν επειδη ηρθαν;

δες λίγο την χρηματιστηριακη αξία των παικτων μας και τα συμβόλαια τους και σύγκρινε τα με αυτα του ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Και μέσα σε όλα, ο τσιμενταρης δεν μας έδωσε 2 πεντακάθαρα φάουλ. Το ένα στην γωνία της περιοχής, το χέρι. Και το άλλο, το πάτημα στον Ντεσποτοφ, λίγο έξω από την περιοχή!
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ...
από Γερασίμου
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του.
από astral
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

"το φθηνότερο ρόστερ" απο που προκύπτει?
και ποσο ακριβο χρειάζεται να ειναι για να μη γυρίσει το 1-3 σε 3-3 ?

Εγώ αυτό ξέρω. Το ξαναέγραψα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διορθώσει και να μου δείξει από επίσημα στοιχεία πως το μισθολογικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο από του γαύρου ...
από black death
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Άλλο το τι αντίκτυπο έχουν και άλλο πόσα δίνεις. Για το χρηματικό μιλούσαμε. Αλλά αφού το πάς εκεί, όσα περισσότερα δίνεις τόσο λιγοστεύεις τις πιθανότητες να μην σου βγει ο παίχτης, χωρίς αυτο να εγγυάται και την επιτυχία της μεταγραφής.

Η πιθανότητα ένας παίχτης που παίρνει 2 χαρτιά να παίξει ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Η Θέλτα τί λέει; Εχουμε εικόνα;

Δεν την έχω δει, αλλά 6η είναι στη La Liga μετά από 7 παιχνίδια... Από Κομπότη, Αγρίνιο και Τρίπολη 2-3 ταχύτητες πάνω τους κόβω... :D

Μήπως κοιτούσες την περσινή σεζόν ή την Μπέτις που θα παίξουμε πιο μετά? 0 νίκες σε 7 ματς έχει φέτος η Θέλτα, είναι πολύ ...
από ReignMan
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Που ειμαστε καλυτεροι??
από Afanas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχως ειναι τραγικη ομαδα αυτοι. Ιβαν, ελπιζω να βλεπεις το ματς και να κανεις αυτο που πρεπει.

Που τους είδες τραγικούς;
Σπάνε το πρεσινγκ μας σχετικά εύκολα, έχουν καλύτερα τρεξίματα και ανασταλτικά είναι σφιχτοί, μας βγάλανε και δύο κλασικές ευκαιρίες που πάλι καλά τις δώσανε παβλενκα και ...
από Kaizen
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Προς το παρων δεν βλεπω καμια διαφορα απο το περσινο χαλι με το στατικο και αργο ποδοσφαιρο που παιζαμε..

Με τον ιδιο προπονητη τι διαφορετικο περιμενες φιλε? Αυτο που ξερει αυτο παιζει.

Φοβαμαι μην γινει αυτο που ελεγα οταν εμεινε, δηλαδη αποκλειστουμε απο τοσο νωρις και αρχισει τις ...
από Quefor
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Τα τελευταία χρόνια γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ και άμα έρθει καμία προσωπική μαγεία βάζουμε γκολ. Καμία απολύτως αλλαγή . Και φέτος μια από τα ίδια φαίνεται θα δούμε. Έχω να δω ωραία μπάλα με ανάπτυξη σωστή και συνδυασμούς από εποχή Βλάνταν Ίβιτς. :cry:
από Hayate
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Τρομερός Μειτε...Ανέβηκε πολύ...
από magdy
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε ξεκάθαρα ελειψη ρυθμού και δεν εχουμε ενταση. Στο 1ο δεκάλεπτο ειμασταν να μας κλαίνε βελτιωθήκαμε μετα το 20 αλλα εξακολουθούμε να υπολοιπομαστε σε ενταση.
Τα ιδια θεματα με περσι εχουμε, αριστερα, κεντρο και φορ.
Πιστευω θα ειμαστε καλύτεροι στο δεύτερο, φτηνά τη γλυτωνουμε μεχρι τωρα, θα ...
από chri5ti9
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Maezono Masakiyo έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24 Εν τω μεταξύ στη φανέλα του Μεϊτέ σε αντίθεση με όλους τους άλλους το όνομα είναι γραμμένο στα ελληνικά.
Και όμως όχι ! Είναι ανάλογα διαλυτικά που χρησιμοποιούνται σε αφρικανικά ονόματα . Και εγώ έτσι νόμιζα και το γκουγκλαρα