Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
@hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι για την ιστορία εγώ το φαντάστηκα και το έγραψα λιγο πριν τον δανεισμό του. Επίσης μιλουσα για την αξία του ολη τη χρονιά που εβαζε 1 γκολ ανα 100 αγωνιστικα λεπτά αλλά προτιμήθηκε ο Σαματα... Πολλοί στο φόρουμ το εγραψαν επίσης.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντεσποτοφ απαγορεύεται να μην ξεκινάει, να χεσω και τα μπαλανς και όλα.
2-3 στο ημίχρονο και χαιρόμαστε μπάλα.
2-3 στο ημίχρονο και χαιρόμαστε μπάλα.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο δοκάρι και έξω μωρέ;;;Montrealiotis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:09 Ο ορισμός του δοκάρι κι έξω είμαστε φέτος.
Αντε να δούμε σημερα
Κάνεις την πατάτα και μένεις πίσω 0-1 και παρόλα αυτά το γυρνάς όπως το γυρνάς 1-3 και καταφέρνουν και στο κάνουν 3-3....
Δοκάρι και έξω και ατυχία είναι αυτό;;;
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η ομάδα δείχνει να έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι αλλά αυτά τα επανωτα λάθη δεν δείχνουν σοβαρη ομάδα.
Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ερασιτέχνη που φρόντισε να γ@?%#ει την φετινή χρόνια πριν καν αρχίσει.
Και ναι δεν έγιναν σωστές κινήσεις αλλά η ομάδα μπήκε να κάνει ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...
Ηρθε και ο Θυμιανης περυσι νομιζω. Ο Pena, ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. Ηρθαν πολλοι, αξιζουν να παιξουν επειδη ηρθαν;
δες λίγο την χρηματιστηριακη αξία των παικτων μας και τα συμβόλαια τους και σύγκρινε τα με αυτα του ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μέσα σε όλα, ο τσιμενταρης δεν μας έδωσε 2 πεντακάθαρα φάουλ. Το ένα στην γωνία της περιοχής, το χέρι. Και το άλλο, το πάτημα στον Ντεσποτοφ, λίγο έξω από την περιοχή!
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
"το φθηνότερο ρόστερ" απο που προκύπτει?
και ποσο ακριβο χρειάζεται να ειναι για να μη γυρίσει το 1-3 σε 3-3 ?
Εγώ αυτό ξέρω. Το ξαναέγραψα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διορθώσει και να μου δείξει από επίσημα στοιχεία πως το μισθολογικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο από του γαύρου ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο το τι αντίκτυπο έχουν και άλλο πόσα δίνεις. Για το χρηματικό μιλούσαμε. Αλλά αφού το πάς εκεί, όσα περισσότερα δίνεις τόσο λιγοστεύεις τις πιθανότητες να μην σου βγει ο παίχτης, χωρίς αυτο να εγγυάται και την επιτυχία της μεταγραφής.
Η πιθανότητα ένας παίχτης που παίρνει 2 χαρτιά να παίξει ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Θέλτα τί λέει; Εχουμε εικόνα;
Δεν την έχω δει, αλλά 6η είναι στη La Liga μετά από 7 παιχνίδια... Από Κομπότη, Αγρίνιο και Τρίπολη 2-3 ταχύτητες πάνω τους κόβω... :D
Μήπως κοιτούσες την περσινή σεζόν ή την Μπέτις που θα παίξουμε πιο μετά? 0 νίκες σε 7 ματς έχει φέτος η Θέλτα, είναι πολύ ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Περισσότερο φοβάμαι ένα συμβιβαστικό Χ.
Σήμερα, δε χάνουμε.
Έτσι ακριβώς. Το χειρότερο αποτέλεσμα όλων το Χ γιατί θα διατηρήσει όλες τις παθογένειες της ομάδας χωρίς ουσιαστικά να αποφέρει κάποιο κέρδος. Με νίκη ελπίζουμε να γυρίσει το κουμπί και να θυμίσουμε επιτέλους ποδοσφαιρική ομάδα ενώ ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια απορία την έχω διαβάζοντας "απόψεις"
Σε ποιό οπαδικό φόρουμ βρισκόμαστε;;
Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή, η ομάδα παίζει μπαλάρα που ούτε η Μπάρτσα με Πεπ και Μέσι στα ντουζένια του δεν είχε παίξει και σήμερα θα τους ρίξουμε ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα λάθος του γαύρου ή σε καμία προσωπική ενέργεια από Ντελια ή από Τάισον .
Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω .
Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω .
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω γιατί ειρωνεύεστε τις αναφορές για την Τακτική του Μπενίτεθ.
Είναι απο τους προπονητές που διεθνώς έχουν συζητηθεί περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια απο πλευράς τακτικής και μόνον. Όχι απο πλευράς εξέλιξης παικτών, ποιοτικού ποδοσφαίρου, ανάπτυξης ακαδημιών, διαχείρισης προσωπικών ...
Είναι απο τους προπονητές που διεθνώς έχουν συζητηθεί περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια απο πλευράς τακτικής και μόνον. Όχι απο πλευράς εξέλιξης παικτών, ποιοτικού ποδοσφαίρου, ανάπτυξης ακαδημιών, διαχείρισης προσωπικών ...