Η αναζήτηση βρήκε 968 εγγραφές

Return

από DaVinci
Παρ 26 Δεκ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Τι σχέση έχει ο Αντράντε της Μπαλτικα με τον Κρέσπο και τον Βαρελα; Ο ένας ήρθε με βιογραφικό Σερί Α, Λα Λίγκα, Πρεμιερ Λιγκ. Ο άλλος αρχηγός της πρωταθλήτριας Ρουμανιας, MVP ξένος του πρωταθλήματος τότε, συμμετοχες σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα. Δεν χρειάζεται να γράφετε ότι να ναι για να στηρίξετε ...
από BWmystis
Τετ 31 Δεκ 2025, 04:21
Jump to forum
Jump to topic

Σόρι αλλά δεν είναι επιχείρημα το τι κάνει τώρα ο Λύρατζης. Πως να παίξει σε ανώτερο επίπεδο όταν τα χρόνια εκείνα που ένας παίκτης κάνει το βήμα παραπάνω ο συγκεκριμένος δεν έπαιζε? Δεν έχω ιδέα αν άξιζε για ΠΑΟΚ ή όχι, αλλά κανένας ανενεργός παίκτης σ'αυτές τις ηλικίες δεν βελτιώνεται μαγικά από ...
από xrisitsapa
Τετ 31 Δεκ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Σόρι αλλά δεν είναι επιχείρημα το τι κάνει τώρα ο Λύρατζης. Πως να παίξει σε ανώτερο επίπεδο όταν τα χρόνια εκείνα που ένας παίκτης κάνει το βήμα παραπάνω ο συγκεκριμένος δεν έπαιζε? Δεν έχω ιδέα αν άξιζε για ΠΑΟΚ ή όχι, αλλά κανένας ανενεργός παίκτης σ'αυτές τις ηλικίες δεν βελτιώνεται μαγικά ...
από Metagrafakias
Παρ 02 Ιαν 2026, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Η αρχική μας 11αδα από τη μέση και μπροστά με Ζαφειρη αντιΟζντοεφ μέσα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα με διαφορά από τον 2ο,εντελώς αντικειμενικά όμως και όσοι πείτε για τον Γιακουμάκη,ναι δεν είναι καλύτερο φορ από Ελ κάμπι ή Γιοβιτς αλλά είναι ο καταλληλότερος για αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Λούτσε ...
από paokspren
Σάβ 03 Ιαν 2026, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Τρόμος έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:42 Αυτό που θέλει να πει και δεν μπορεί να το πει δημόσια είναι πως παίκτες από το Λεβαδειακό μπορεί να δημιουργήσουν τα θέματα που δημιούργησαν στο παρελθόν ο Τζαβέλλας και ο Κάργας!!!
Αρκετά άσχημο να πετάς τέτοια λάσπη στους παίκτες του Λεβαδειακού, ειδικά αν δεν εξηγήσεις τι εννοείς.
από trianta76
Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
από Anwnimos
Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.

Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
από Ettien26
Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.

Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
από Miles
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Όλες τις (ελάχιστες) φορές που σχολιάζω σε αυτό το τοπικ επισημαίνω πως αποφεύγω να γράφω γιατί δε ν ξέρω τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Συνήθως σκαρφιζομαι φανταστικούς αληθοφανείς διαλόγους.
Σήμερα θα επικαλεστώ πραγματικά γεγονότα για να αναδείξω πόσο λάθος προσεγγίζουμε το θέμα ...
από Sera4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Dimitris_L4
Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

taylor ο κιμπορντιστας σε ιντι ποπ γκρουπ εκει στη σκωτια το πολυ. Δεν υπαρχει ας το αφησουμε καλυτερα , τερμα οι φαντασιωσεις τυπου τσαλοφ και τειλορ . κριμα τα λεφτα και στους 2 ( ειναι αποριας αξιο τι ειδαν )...τελος παντων
Δεξι μπακ ερχεται οπως προειπαμε κατι καλο
Τωρα στοπερ ο σλοβενος ...
από Χωρικός
Σάβ 10 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Πατρίτσιο Αλεχάντρο Καμπς, Ρικάρντο Ματίας Βερόν,Πέρσι Ολιβάρεζ, Λουίς Φερνάντο,Νέτο Γκουερίνο :mrgreen:

Προσφατοι ολοι. :opaokara:
Καλα ειδικα αυτος ο βερον (που τον θυμηθηκες;;) , για ΠΑΟΚ Β καλος θα ταν τωρα.

Τον Βερόν που θυμήθηκα;;;;; Τον Βερόν;;;; Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχώριζε ...
από Panostas1995
Δευ 12 Ιαν 2026, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη η καλη ομαδα της Γερμανιας που παιζει μπαλα ο Κουλιε; 8 εφαγε κριμα ατυχια

που πηγες και εμπλεξες ρε μικρε, σηκω φυγε απο το ρδελομπου γιατι φετος ολοταχος πας για πεσιμο

8-1 με βασικό και αναντικατάστατο τον Κουλιεράκη.

Άλλος ένας που "ευτυχώς έφυγε" απο τον ΠΑΟΚ και "σώθηκε και ...
από Sera4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Ενδιαφερον της μπριζ για τον Μυθου γραφει το σπορτ24

20 εκατομμύρια για να κάνουμε μεταγραφές

Πιστεύω να μάθαμε το μάθημα μας από την υπόθεση Τζόλη. Η Μπριζ αγοράζει από 5-8εκ και πουλάει 40-45εκ (φυσικά αναλόγως και το ταλέντο).
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μεγαλώσει (μεταγραφικά) και να πάψει να ...
από Ypnos
Τρί 20 Ιαν 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...