Η αναζήτηση βρήκε 969 εγγραφές

Return

από Magdi Tolba 4
Σάβ 25 Οκτ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:48 Αν έρχεται για πρώτος, μήπως φέρνουμε τελικά τον Μπρέθγουεϊτ?

Ο Τσωχος υπονοησε κι αυτός ότι ο φορ έχει κλείσει και είναι της ίδιας αξίας αγωνιστικής και οικονομικής του Ζαφείρη .
Επίσης ακούγεται από πολλές πλευρές έντονα ότι έρχεται ο Λ.Γκαρσια..
από Amsterdamer_87
Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:48 Αν έρχεται για πρώτος, μήπως φέρνουμε τελικά τον Μπρέθγουεϊτ?
Εκοψε τον αχιλλειο φιλε..
Κατασταση Βερνμπλουμ..
Μακαρι να μην κανουν καμμια λαλακια παλι και φερουν τον Λιβαι..
Μιλαμε για Ιντζουρι νο2..
από embuji
Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:46
aivas19 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:27 Ρότα παίρνατε;
100%, πολύ τίμιος. Αλλά αν ζητάει 1Μ από ΑΕΚ, δεν θεωρώ ότι αξίζει. Θα τον ήθελα για βάθος στην θέση, όχι βασικό.
θα μαζεψουμε ολους τους φιλους του Ντελια για να μη φυγει :mrgreen: :lol:
από navigator11
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Λένε ότι είναι επιλογή προπονητή, οπότε ξέρουμε ότι τουλάχιστον δεν θα είναι μεταγραφή τύπου Πένια που δεν τον ήθελε ο Λουτσέσκου. Εγώ τον βλέπω σαν τον Μπακαγιόκο/Αναστασάκο της δεύτερης σεζόν Σάντος, που έμπαιναν στο 65' για το γκολ. Ότι πρέπει για μας δηλαδή. Έχει το εύκολο γκολ, μην τον ...
από Maezono Masakiyo
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Άσχετο με το αγωνιστικό και δεν λέω σε καμμιά περίπτωση οτι θα έπρεπε να είναι κριτήριο εγώ τον πάω για το ήθος και τη στάση που επέδειξε στον τραυματισμό του Μπάμπα πρόπερσι στον ημιτελικό στην λεωφόρο.
από Hayate
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Καλή αλλαγή ο Τσιαπρας,Θυμιανη θυμίζει ο Κωστή όχι κάτι καλύτερο...
από tolis14
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Των βαζελων έχει βουηξει το κεφάλι τους από την ατιτλιαση.
Που θα κάνουν και πλακα

Οι Βάζελοι? Που πήραν Σβιντέρσκι, Ίνγκασον, Λημνιό, Μαουρίτσιο, κι όποιον άλλο έφυγε από τον ΠΑΟΚ? Ας παρακαλάνε να αφήσουμε κανένα χαφ να φύγει μπας και τους πάρει να αφήσουν Σιώπη στον πάγκο τους.

Οι ...
από van rooy
Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.

Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
από nunies4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ

1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?

2η ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες ...

Joshua καλημέρα. Πως οριοθετείς το σοκ;
Αλλαγή ιδιοκτησίας; Αλλαγή προπονητή; Πτώση στη Β' Εθνική και ολικό reset;
Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη σοκ;

Το έχω ξαναπεί και ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από navigator11
Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ navi πάντως θα τρελαινομουν από χαρά αν αύριο ξυπνούσα και μάθαινα ότι τοποθετηθηκαν οι χ,ψ,ω ποδοσφαιρανθρωποι με τα ανάλογα βιογραφικά σε όλες τις νευραλγικες θέσεις με προπονητη τον Λουτσεσκου. Επιτέλους θα μπορούσα μετά να ασκήσω κριτική με σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά και με συγκεκριμένη ...
από FreeWatcher
Δευ 22 Δεκ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.

Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ ...
από Tolaros
Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα

Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
από Jean Valjean
Τετ 24 Δεκ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07 Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
Αν ζούσε θα είχε μια βάση καθώς μάλλον ψάχνουμε για γλυπτη να κάνει το άγαλμα του Τάισον! :)