Η αναζήτηση βρήκε 489 εγγραφές

Return

από JohnDag
Παρ 22 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ θεωρώ ότι ο Κένυ είναι πολύ καλός παίχτης και αυτό έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται.

Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
από paokspren
Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Εντελώς παράλογο να σπαταληθούν λεφτά σε άλλο ένα αριστερό εξτρέμ. Υπάρχει ο Τάισον που ο Λουτσέσκου λύσσαξε να ανανεώσει, υπάρχει ο Ιβανούσετς (hello!), υπάρχει ο Σορετίρε, και υπάρχει και ο Μπαλντέ. Και υπάρχει και ο Πέλκας πασπαρτού.

Διαφωνώ μόνο σε αυτό, όχι στο αν πρέπει να σπαταληθούν ...
από joshua
Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Προφανως και δεν υπαρχει αφου το ποιον υπολογιζει η οχι ο Λουτσεσκου το βγαζεις απο το μυαλο σου...Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μυθου και οχι τον Χατσιδη? Απο που προκυπτει οτι υπολογιζει τον Μπαταουλα?

Τωρα επρεπε να το είχε ξεκαθαρίσει πριν καιρο αλλιως θέλει δεν θελει θα τους ...
από prist64
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chotard/profil/spieler/624037

με 2,4 βλεπω οτι εκλεισε,ενα τριαρι ζητουσαν απο μας

οταν δεν παιρνεις 23χρονο Γαλλο που ερχοταν σε μας
και τελειωνει του Οζντοεφ του χρονου
και ξανα μανα θα ψαχνουμε και θα φερουμε τελευταια ωρα καποιον ...
από JohnDag
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

San4

Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.

Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
από Ettien26
Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

panpangr77 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:15 Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chot ... ler/624037
Χαμηλό ποσό για την αξία του, αλλά έμπαινε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Τον ήθελα στην ομάδα με 1000.

Τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να τις κοιτάμε.
από Caballo Viejo
Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι αν υπολογίζουμε εμείς τους μικρούς, αλλά αν τους υπολογίζει ο προπονητής. Και ο Λούτσε καλός, χρυσός, αλλά στη χρήση των μικρών είναι κάπως άτολμος. Θα προτιμήσει μια μετριάντζα του 6 από έναν μικρό του 5, που σε λίγους μήνες θα μπορούσε να ξεπεράσει τον μέτριο, αλλά πιο έμπειρο ...
από vasgias
Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chotard/profil/spieler/624037

με 2,4 βλεπω οτι εκλεισε,ενα τριαρι ζητουσαν απο μας

οταν δεν παιρνεις 23χρονο Γαλλο που ερχοταν σε μας
και τελειωνει του Οζντοεφ του χρονου
και ξανα μανα θα ψαχνουμε και θα φερουμε τελευταια ωρα ...
από joshua
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
από panpangr77
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gandelman/profil/spieler/780548

μακρια απ τον ΠΑΟΚ οι γεννοκτονοι

[
Είναι και Πορτογάλος ,με το ίδιο ονομα υπάρχει profil στο youtube αν είναι δικό του ,οντος ακούει ενναλακτικο ροκ και ρεγγε. Bob marley .
Δεν έχω πληροφορία ...
από Hermann
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.

Για ρώτα τον λίγο τη γνώμη του για όσα γίνονται και πες μου αν θες στην ομάδα σου άτομα με τέτοιες απόψεις.

Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.

Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία ...
από George Best4
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια επιτυχία η μεταγραφή του Ζαφείρη και συγχαρητήρια στη διοίκηση. Στο συμβόλαιο καλό θα ήταν να έβαζαν 5 έτη, γιατί το Γενάρη θα έρθει. Δηλαδή σε 4ετες θα έχει μόλις 3.5 έτη το Γενάρη, ενώ πλήρωσε το κλαμπ 12εκ για την αγορά. Αν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ 1,5 έτος, αν θα πιεστουμε πιθανώς για ...
από klainmein
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί ρε; Γαμεί το βίντεο :mrgreen:
από black death
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 15:46 Πολύ υποτίμηση για τον Μιχαηλίδη. Ναι δεν είναι Φαν Νταικ αλλά με την μπαλα στα πόδια είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα.
Μαλλον ο καλυτερος βασικα.
από Kabamaru11
Τρί 26 Αύγ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Να ρθει ο Μανε κ να κανει βιντεο παρουσιασης με Υρω Μανε,αμ πως;