Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Εχασες ενα σουτ στον τερμα. Οκ ο Ραζβαν στηριζεται στις.διαπροσωπικες σχεσεις και καποιες ατομικες ενεργειες. Δεν εχει κανενα πλανο αυτο.το πραγμα. Ο Παβλενκα να ειναι καλα και η μετριότητα των Αυστριακών.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Φιλε ο μιχαηλιδης παιζει να χει την καλυτερη πασα στην ομαδα εν τω μεταξυ.paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:14 Ναι οκ ,δεν είναι αγγουρι ο Μιχαηλίδης...η αρνητική μου ενέργεια φταιει...μιλάμε για σεμινάριο ποδοσφαιρικης ανάλυσης οχι αστεια
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αφού τα βλέπετε όλα ρόδινα...τι να πω και γω ο αμπαλος
..
Δηλαδή τετοιος ενθουσιασμός..
Όταν στα δύο παιχνίδια με το μεγαθήριο είναι πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας σου..εκεί σταματάνε όλα για μένα...επειγόντως μεταγραφές..
Επίσης στους φιλικούς αγώνες ποιοι ήταν κορυφαίοι μπορεί κανείς να μου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γεια σε όλους,
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα του είναι πιο αρεστοί ποδοσφαιρικά οι μεν παρά ο δε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα του, κι αυτό αφορά τους πάντες μέσα στον οργανισμό. Απλά είχαμε την ελπίδα ότι θα πάρει και φέτος την ομάδα πάνω του ο Ντέλιας. Τώρα κι εγώ μας βλέπω να ζοριζόμαστε αν δεν ακολουθήσουν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι καθόμαστε και συζητάμε;
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπειτα από πολύ καιρό και με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον πλανήτη ΠΑΟΚ για αυτόν τον σπάνιο αρτίστα που ακούει στο όνομα Ιωάννης Κωνσταντελιας είπα να συνεισφέρω κι εγώ με την σειρά μου μια ακόμη άποψη, ελπιζω πιο σφαιρική.
Καθαρά ποδοσφαιρικά ένα ταλέντο όπως αυτό του ...
Καθαρά ποδοσφαιρικά ένα ταλέντο όπως αυτό του ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τη στιγμή που ο Κωστούλας πουλήθηκε 40Μ, οποιαδήποτε πώληση κάτω από 35 είναι εκτός πραγματικότητας, για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη. Μάθαμε όμως να δίνουμε Κουλιε με 15 και Τζίμα με 20.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
14 εκατομμύρια ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης τον οποίο έχει για πρωινό ο 37 ετών Τάισον και ήθελα να δώσουν για 18+3 πιθανά τον κορυφαίο και με διαφορά Έλληνα ποδοσφαιριστή; Λυπάμαι, αλλά η ΠΑΕ από την κορυφή μέχρι τα νύχια και πλην εξαιρέσεων, μας δίνει την εντύπωση ότι είναι γεμάτη από τελείως ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Σε ποδοσφαιρική ευφυΐα και ταχύτητα σκέψης παίζει να είναι ο κορυφαίος στην ομάδα μαζί με Κωνσταντέλια.
Πρακτικά στο γήπεδο όμως, δεν θα ταιριάξει ποτέ σε αυτόν ΠΑΟΚ, γιατί του λείπει η ταχύτητα για το πρέσινγκ μπροστά και καμιά δεκάρια πόντοι σε ύψος. Πιστεύω αν παίξει ως δεκάρι ή δεύτερος ...
Πρακτικά στο γήπεδο όμως, δεν θα ταιριάξει ποτέ σε αυτόν ΠΑΟΚ, γιατί του λείπει η ταχύτητα για το πρέσινγκ μπροστά και καμιά δεκάρια πόντοι σε ύψος. Πιστεύω αν παίξει ως δεκάρι ή δεύτερος ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ζηλεψες τον πηλιο και το μανταλο χθες ε;loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 09:42 οταν του κανουμε κριτικη πολλες φορες τον σκεφτομαι με το ροστερ του ζελου και της χαρτινης και με πιανει τρομος
Παιδες, σταματηστε να κανετε το ασπρο μαύρο.
Το ροστερ οτι κι αν ειναι, επαιξε πολυ πολυ κατω απ'την αξία του και χθες.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκαθαρα η ελλειψη εντασης κ φυσικης καταστασης βαρενει το team Λουτσεσκου,μη κρυβομαστε.
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Δεν είδα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Φτανει μ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα ρε συ @tad και τον Μπολτ να σου φέρουν στο κέντρο, δεν θα σου λύσει κάτι. Η ομάδα παγώνει με κάθε ευκαιρία το τέμπο, εκτός κι αν είναι τόσο προφανές ότι βγαίνει σε αντεπίθεση κι έχει ξεκάθαρο αριθμητικό πλεονέκτημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο όντως έχει πάει στην ταχύτητα και την τακτική παιδεία ...